hits

Blogg

- Vi bader i kjønnshårene til hverandre. Det kjempehyggelig

Etter at Martine L, Grunde & co satte hotellet i brann forrige uke, er det klart for bakvendtland. Alt kan gå an, så det innebærer at vi ikke har innsjekk, men utsjekk på mandag. Og det er , grøss og gru, en av gutta som må ut. Nervene står malt i trynet deltakerne etter forrige ukes overraskende Sofie-exit, og et usedvanlig skittent spill for å få ut dronninga. Martine L ble jo nesten litt rusa på seg sjæl, og til og med Aleks stod opp fra skjønnhetssøvnen for å spille. 

Og i bakvendtland, så er det en jente som må ta et lett og morsomt valg (med andre ord et grusomt valg). Gutta skal velge hvem. 

- Jeg vil være den som tar valget, sier Andrea kjekt. 

- Jeg skal sørge for at Andrea tar dette valget, sier Morten like kjekt.

Og Andrea får oppgaven. Martine L har all grunn til å skjelve i buksene. Som sagt så gjort: Aleksander fyker ut, etter at gutta har holdt hver sin forsvarstale. 


Martine L går helt i kjelleren og gråter og gråter alene på rommet.  

- Jeg vil ikke såre andre. Derfor har jeg ikke spilt så mye, sier Aleksander. 

- Om jeg hadde vært president, hadde utestedene vært oppe mye lenger.

- Skjegget mitt vokser fort i solen. Det har jeg også lært, sier han.

Vi snakkes, Aleksander. Sitatene dine vil bli savnet!

Grunde er også lei seg.

- Ingen forstår meg som Aleks.På kvelden er det pysjfest, og plutselig kommer det en fyr listende inn. Baklengs, selvsagt. Og det er.....ANDRÈ! Vææææ. 

Og han blir partner med Martine L. Fullstendig kaos. André ville jo ha ut Martine L og Morten tidligere, og nå skal hun stå med ham? Kaoset er komplett på hotellet. Hvem spiller egentlig med hvem? 

Når de våkner dagen derpå, er det klart for parsplitt. Men det er jo bakvendtland, noe som innebærer at parsplitt betyr låsning. Martne L og nyankomne André velger å splitte Henote og Grunde, men det innebærer jo noe heeeelt annet.

- Parsplitt, vel denne uken betyr jo det låsning, sier Triana, til jubelrop fra Grunde og Henote. 

- Vi bader i kjønnshårene til hverandre. Det er kjempehyggelig, fniser Henriette i eufori

God stemning på det rommet altså, bortsett fra at det er for lite klinings.

- Jeg vil nusse deg hver kveld, men det vil ikke du. Jeg føler meg stygg, snøvler hun til Grunde etter tirsdagens fest.

- Det der stemmer ikke, sier Grunde. 

På onsdag blir det klart at det skal deles ut to fredninger. Alle, bortsett fra Henote og Grunde drar på date-tur (i bakvendtlandet blir solofolket hjemme, og Henote og Grunde ble jo plassert på solo etter parsplitten/låsningen).

Henote og Grunde får dermed litt tid for seg selv på hotellet, mens de andre koser seg på utsiden. Eller vel, i bakvendtland er det temmelig kjipt på utflukt. De skal være lenge i skogen og må lete frem øl og snickers som mat og drikke. 

Grunde nyter, virkelig nyter at han og Henote har hotellet for seg selv. 

- Det er en av de beste dagene hittil, stråler han lykkelig, mens han tar en liten dans ved bassengkanten til ære for kameraene.

- Kommer det til å være sånn i hele dag? Jeg går og legger meg til å sove, sier hunIkke før får hun lagt seg ned og begynt å drømme, gauler Grunde:

- Henoooooote, Henoooooooooote. Breeeeeev

- I bakvendtland er det dere som er på date på hotellet. 

De to får barbecue og blir underholdt med sang.I mellomtiden i skogen:Så kommer brevet. De to turtelduene på hotellet må dele ut en fredning til en av jentene på turen. I vi er i bakvendtland, og oppdraget innebærer at noen skal settes i fare. Hvem?

- Jeg skjønner ikke hvorfor de velger meg. Jeg er ikke noen stor trussel, sier Ida

Det drar seg mot en brennhet Pandoras. Guttene sitter i førersete og skal avgjøre den andre fredningen. 

- Martine, du er en flott jente like fin som blomsten Ferdinand lukter på (...) men du stikker som en bie når du blir sint. 

Aaaaaaw, Grunde får sagt det. 

Men hvem skal få fredningen (les: bli satt i fare)? Jentene babler og forsvarer seg, og talene deres er ganske like. Til slutt blir det Ida og Teele som får fredningene. 

Torsdagen er et faktum, og Grunde kryper ut av hiet sitt. I og med at han og Henote har bodd på solo i bakvendtland, har han bygget et eget lite rede i lougen. Det kommer et brev under pizza-frokosten om at det skal ære en avstemning om hvem av de to med fredning som må dra. Det blir et dilemma uten like. Bakvendtland tøyser med hodene til alle. 

- Skal jeg beskytte Morten eller skal jeg følge partneren min?

Grunde er forvirret. 

De to jentene skal stå ved hvite streker og bli dyttet bakover av dem som vil ha hver av dem ut. Førstemann over den røde siste streken, må dra. Men det blir likt. Fire-fire. Uææææ. Hvem av jentene må dra? Grune og Henote må avgjøre. 

- Morten prøver å si at jeg står alene om han ryker. Det gjør jeg ikke lenger, sier Grunde. Ida må dra. Hva sier Morten til dette, mon tro?

- Jævla, Grunde. Han er bitcha i det forholdet der. Henote kan gjøre som hun vil, sier Morten

En dramatisk parsermoni. Dette er jo bakvendtland, så ingen sjekker ut, men noen sjekker INN. Og inn kommer Isabel! Herreguuuuud, for et styr. Morten og Isabel er nå partnere. Semifinaleuka er til uka, paradisers!! Sees!!

Uke 9: - Jeg gleder meg til å se skuffelsen hos Sofie og Morten i det Teele blir utropt til president

Åååå, som det drar seg mot finaleuken. Stemningen begynner å spisse seg til på hotellet i det vi skrider inn i uken for Presidentvalg. Når skal vennegjengen splittes, allianser brytes, og kampen dras til for alvor. Eller? For snart må den store vennegjengen begynne å hive hverandre på "huet og ræva ut".

Presidentuken vekker Martine Lundes vinnerinstinkt. Sofie, den sterkeste spilleren inne på hotellet, og den alle søker råd hos må ut. Må hun ikke?

På Morten og Sofies rom er det kos og det gode liv som gjelder. De to tripper rundt i badekåpene og nyter livet og all makten de har på pærra.

- Denne uka skal ikke jeg gjøre en dritt. Jeg føler jeg står så sterkt i gruppa, sier Sofie.Morten er enig. Men er det ikke ofte slik at når man begynner å ta det vel mye med ro, så kommer karma og tar en? Vel, velkommen til en ellevill presidentuke. 

Man kan ikke slappe av i paradis. De siste ukene er det helt klart at stemningen mellom Sofie og Kevin har blitt satt på en hard prøve. Morten og Sofies forhold ser temmelig kjærlig ut, og biologi og menneskelige instinkter slår allianser og friendzone en god gang, vil jeg tro.

Vilt, vakkert og vått regjerer, når Kevin atter en gang under forrige ukes parseremoni måtte stå med en annen enn sin longterm partner, fordi "Sofie vil beholde Morten en uke til". 

Hva gjør man da? I presidentuken kommer Ida inn på hotellet som en virvelvind, og dama har planene klare. 

- Jeg vil gi de nye en sjanse, sier hun og sikter dermed til folk som har kommet inn som utfordrere. - Vi har jo Sofie og Andrea som er de gamle, og vi burde kanskje snart få splitta opp de to, sier Martine L i samtale med Ida og sier dermed høyt det alle tenker, men det ingen hittil har turt å gjøre noe med, til tross for at de har hatt sjansen. 

Kevin kunne tenke seg å stille til valg, heiet frem av Sofie, Morten & co. Problemet er bare at de også tror at de har støtte i Martine L, Henotte, Grunde og hele gjengen. Det har de ikke. Teele kunne tenke seg å stille som Kevins motkandidat, og nå er spillet i gang. 

- Teele kan jo ikke bli president. Det er jo helt umulig. David mot Goliat, sier Morten som tar det hele med en urovekkende bedagelig ro. 

Han burde ikke være så rolig, viser det seg. 

I kulissene har Martine L har altså fått de andre med på sin skumle plan. Henotte, Aleksander, Teele, Grunde og KEVIN??? I tillegg har Ida en skummel dobbeltstemme, noe som gjør det lettere for de nye å rotte seg sammen mot de gamle. 

- Sørg for at Teele vinner valget, slik at vi får ut Sofie, sier Kevin til Henotte i en fortrolig samtale. 

- Min plan her inne er skitten om dagen. Jeg føler jeg har mista Sofie til Morten, rett og slett. Jeg har egentlig følt meg veldig utrygg på henne lenge nå, så jeg må få folk til å stemme på Teele som president. Teele kan sende ut Sofie, men det kan ikke jeg, da kommer jeg til å miste mange stemmer i finalen. 

- Vi kan få ut en stor konkurrent uten å bli tatt for det. Teele blir leiemorderen, jeg kødder ikke, sier Grunde lurt. 

- Hold kjeft om det. Ikke snakk om det. Da blir du busta, sier Grunde klokt til Henotte. 

Men takler nervene til Henotte dette? Neppe. Hun søte der, skal gå mot sin egen allianse? Det må jo gå galt et eller annet sted. 

Klarer de å kjøre dette dobbeltspillet ovenfor de andre? Er de like gode på pokerface som de tror? Martine L kjører på og er en Oscar verdig. 

Til og med Aleksander har begynt å spille, etter å ha snorket, pult og tafset seg gjennom ni uker på hotellet. - Jeg spiller, konkluderer ham til kameraene

- Ting er merkelig her nå. Hun har løpt etter deg hele dagen, sier Sofie til Henotte

- Nei, jeg vil ikke si det, sier Henotte og blir på gråten. 

Visste det!! Nervene kicker inn!!

- Aleksander spurte hvem jeg skal stemme på. De vil at Teele skal vinne, sier hun.

- Det er vanskelig å lyve. Jeg avslørte planen. Lunde har plusset sammen to og to. Hun kommer til å ryke. Jeg stemmer på Kevin, sier Henotte til Sofie. 

- Henotte, Sofie og Andrea skulle bytte bikini, men det ble tydeligvis taktikkprat, sier Grunde til kameraene. 

Morten har også fått pækker'n. Han setter inn støtet mot Aleksander for å fiske litt. 

- Du stemmer på Kevin, sier Morten panisk til Aleks. 

- Slapp av. Teele vinner aldri, sier Aleksander- Kan jeg gjøre dette? Det er for sykt til å gjøre det, egentlig, sier Grunde

- Jeg skal ta min hevn, sier Kevin

- Jeg gleder meg til å se skuffelsen hos Sofie og Morten i det Teele blir utropt til president- Vi endret resultatet. Vi kunne ikke ha åtte stemmer på Teele og fire på meg. Så vi fikset det slik at det ble fem på meg, sier Kevin

- Det var en deilig følelse, sier Martine L

- Jeg fikk helt sjokk når Kevin kom til meg og sa at Sofie burde ryke, og at han ville stemme på meg, sier Teele

- Det er det sjukeste jeg har vært med på. Når Teele sa at Kevin hadde vært med på det, jeg ble helt satt ut, sier Martine L

- Den infoen om Kevin, det sier vi ikke til noen, sier hun

I den andre leieren er det krisestemning.

- Noen sitter her, her og nå og juger oss opp i trynet. Hvem er det? Bare si det og kom med en begrunnelse, sier Andrea rasende.- Jeg har satt hele hotellet i brann, sier Grunde

Etter det store valget, så er det full turbulens inne på hotellet. 

- Du betyr mest for meg her inne, sier Sofie til Kevin.

Men betyr det noe egentlig, når hun står med Morten? Ingen logikk, spør du meg. 

Ida blir låst til Morten av presidenten. Det tegner til en stormfull parseremoni. Etter at alle har fått sin plass, så står Sofie igjen. Petter blir tvunget til å velge mellom to bestevenninner, etter at Kevin er avslørt av Sofie. Andrea vinner, og Sofie ryker. 

Trodde de.

- Det er ikke over enda. Teele kan bytte ut Sofie, sier Triana

- Velger du dette, spør hun

- Sofie må ut, svarer Teele

- Vel spilt. Regner med at dere har litt å prate om. Vi sees, sier Triana

Dette begynner å dra seg til. Snakkes til uka, paradisers!

Uke 8: - Man kommer mye sterkere om man fingrer seg selv i rumpen

Det er viking-uke på hotellet, noe ingen, bortsett fra Morten klarer å gjette seg til. På rommene ligger kostymene, og det røskes og dras i de ulike fillene. Strategiske Petter klarte selvsagt å gi fra seg høvdingkostymet til Morten. Han og han høvdingfrue Andrea blir partnere for uken. 

Etter frokost er det klart for å møte en mystisk trell. Og hvem er det som åpenbarer seg igjen? Jo, det er Grunde. 

- Comeback-kid number one is back, sier han fornøyd, etter at hetta tas av. - Jeg har André oppi her, og jeg vil stå med Grunde, sier Henriette til Petter. 

Big mistake, Henriette. Ikke røp taktikken din til Petter. Petter er som vanlig ute og seiler dit vinden blåser. Han fyker selvsagt rett til André for å fortelle ham siste nytt. Henriette er ikke særlig keen på å stå med ham.

- Hvis du skal spille med oss, skal jeg ikke ha noe av at du løper til André. Det vet jeg at du har gjort, så det kan du bare drite i å juge om, sier Sofie skarpt.

- Folkene her inne er så jævlig dumme, sier Petter til kameraene. 

Mulig det funker med det furtetryne hjemme hos far, Petter, men det duger ikke her. Sorry. 

Tirsdag er det klart for parsplitt i Parheim. Trellen Grunde skal få seg ei møy. Og i følge brevet som dumpet ned under frokosten, er dette et oppdrag for høvdingen og hans fru. 

- Trellen skal jo få en....det var et eller annet fancy ord....MJØD, sier Henriette fornøyd til kameraene. Etter en liten gjennomgang på kammerset, bestemmer Morten og Andrea hvem som blir trellen Grundes møy og låses med henne ut uken. Den mannen har gullhår i r*va. Morten og Andrea bestemmer seg for å splitte Henriette og André. André angrer nok på at han valgte å beholde Morten B forrige uke, da han hadde sjanse til å hive ham rett ut. 

Så er det tid for frigivelsesfest. Morten og Kevin lar vikingtiden gå til hodet på seg og bestemmer seg for å rasere rommene. Innholdet i koffertene spres for alle vinder. 

- SMINKEN MIN, skriker Martine Lunde.

- Jeg sjekker ut. Jeg skjønner ikke hva meningen med livet er, hyler Aleksander. Aleksander har snorket seg gjennom de siste to månedene. Hans våte drømmer og spesielle utsagn fortjener egentlig en egen spalte.

- Jeg drømte at jeg hadde sex med en tidligere Paradise Hotel deltaker og at Triana så på, sier han mykt til kameraene. 

Men virkeligheten er om enn mye bedre. Det er ingen tvil om at hotellets turtelduer koser seg i alt kaoset. 

- Vet du hvor stort rumpehullet mitt er? Man kommer mye sterkere om man fingrer seg selv i rumpen, opplyser han Martine L om. 

Takk for informsjonen, Aleksander. Misforstå meg rett, jeg håper virkelig folk fingrer seg selv i rumpen hvis det er greia for dem, men det jeg ikke forstår er behovet for å opplyse om det til merkelige tidspunkter. 

- Jeg vil ikke vite om dette, Aleksander, trygler Martine L.

- Jeg klarte det ikke, fortsetter han. Jeg det føltes ut som jeg kunne kjenne min egen bais. Det var helt jævlig. 

Jeg vil egentlig ikke skrive dette, men fyren kommer med så mange sprø utsagn at jeg må. Onsdagen starter med et godt gammeldags slag. Høvding Morten må ut i krig med trellen André, altså en homgang ved de syv verdenshav. Standard i holmgang er jo at en dør, og at vinneren tar over den tapenes kone, verdier etc. Fuckings brutalt. Hvem seirer og blir høvding i Parheim?

Men før dueller må man ha mat. 

- Frokosten er helt jævlig. Hel fisk. Skalker. Æsj, sier Martine L.

Så bærer det ut i duell for de to utvalgte. - Husfruen har det bra i dag. Hun er fornøyd med at mannen hennes ikke tapte holmgang, men det er en påkjenning å ha ham ute i krig, sier Andrea. 

På kvelden er det klart for Pandoras. Husfruen får et oppdrag. Alle gutta må knele. Det er tid for å finne Parheims mest lovløse. Husfruen fører ordet.

Aleksander er førstemann ut.

- Hvorfor slenger du dritt om alle jentene på hotellet? 

Kevin er nestemann.

- Du er anklaget for å være sjalu på Mortens forhold til Sofie. 

Og sånn går noe dagan. Petter tenker ikke så veldig langt om dgen og må svare for det. Teele stod for de hemmelige spørsmålene. 

- Jeg får bare peisa på. Jeg er absolutt ikke den letteste å manipulere. Jeg føler jeg har vært ærlig her inne, sier han. 

Morten får kjørt seg i 2000 grader han også.

- Du er anklaget for å forsøke å gjenreise La Familia.

Au da. La Familia lever, men de tror vel at de er de eneste som skjønner det. Grunde, Aleks og Morten er i høyeste grad en farlig trio. 

Etter guttas noe hjelpeløse forsvar, skal jentene finne Parheims mest lovløse gutt. Gutten de velger blir trell og går en usikker fremtid i møte. 

- Shit, jeg har svimerker i rumpa, sier Petter, etter at han kommer tilbake til loungen. 

Og ganske riktig: Da jentene kommer tilbake, er det Petter som blir utpekt som den lovløse. 

- Det første jeg tenkte da jeg så bildet av meg selv var: Shit, han var kjekk, sier Petter. Torsdagen er det miksa stemning på hotellet. Dagen munner ut i en kunnskapstest mellom Morten og Petter. 

Petter vinner, fordi Morten har bestemt seg for å tape med vilje. Sofie har nemlig triksa i buskene, fordi hun ikke klarer å stå uten Morten. Med Petter som høvding er Morten fri til å stå med henne, mens Petter kan komme tilbake til Andrea. 

Hva med Kevin oppe i det hele?

Parsermonien blir helt jævlig. Etter at Teele velger Kevin foran André, får høvding Petter et valg. Han kan bytte André tilbake mot å kaste ut en av de andre deltakerne. Petter tenker ikke spill. Han som høvding kunne få velge hvem som helst mot André, men velger å la Morten stå. For hundrene gang, fordi folk ikke vil spille, men ha kompiser. Ingen tør å ta drastiske valg. 

- Det er jævlig greit. Jeg kan gjøre hva jeg vil, sier Morten fornøyd.

- Petter søker bekreftelse, og i tillegg vil han ha respekt for valget sitt. Han kunne gjort oss en jævlig tjeneste, sier Kevin.

- Petter mangler baller, men det er en ærlig sak, sier Grunde. 

Etter seremonien ber Petter Kevin om å snakke med Sofie for å få ut Morten. Han vil altså ikke gjøre det dirty work selv. 

Sees neste uke, paradisers!!!! Da er det Presidentvalg. 

Uke 6: - Jeg håper at alle kliner med alle og at det blir en helvetes kaninpuling på hvert rom

SKAM- uken er et faktum på Pærra. Hele herligheten forvandles til Paradise Videregående skole. Og de mangler en elev. Inn kommer Tele. Økonomistudent og lærervikar. Kan det bli mer liv her inne nå, tro?- Kan det ikke komme inn en jente som lager litt liv, så det blir litt sex her, sier Alexander med Bergens-dialekt, sensuelt og mykt til kameraene. 

Tele plukker ut Morten og Petter som de kjekkeste gutta inne på hotellet. Sorry, Alexander. Tele blir kjapt presentert som hotellets Nora. 

De andre får også roller i SKAM-universet. Noen er mer happy enn andre. Martine L (under) er Chris. Alexander har fått rollen som Penetrator-Chris, noe som passer fint, siden de to drar på telttur både støtt og stadig. Lakenet henger de rundt seg, via et dyrehode på veggen, derav navnet "telttur". De er dog de eneste. Det er lite kos å spore på de andre rommene. 

Etter litt romstering, hyling og skriking og klaging i forhold til rollene de har blitt tildelt, er det klart for hookefest. - Jeg håper det blir sånn at alle kliner med alle og at det blir en helvetes kaninpuling på hvert rom, sier Kevin.

Chris og Penetrator-Chris står for all hookingen. 

Noora (Tele) har fått et oppdrag: Få Wlliam (Petter) til å bli din partner. Samtidig sier Petter til Andrea at hun kan stole på ham. 

- Det er en del av meg som har lyst til å bytte ut Andrea med Tele, fordi hun har helt syke pupper, sier Petter. 

Og han blir bønnhørt. Under frokosten på tirsdag, får gutta et brev om at de skal bestemme hvem som blir Noora (Teles) nye type. Det skrikes hyles og hoies, og testosteronbarometeret fyker til værs. Hvem blir Nooras (Teles) nye type? Det gjenstår å se. 

Morten og Soph har begynt å spille skittent. De later som om de ikke liker hverandre for å få folk til å tro at de stiller svakt som par. Soph går for Oscar-statuetten og setter opp en trist mine under ukens parsplitt.

- Alle vil ha meg ut, sier hun trist.

- Det blir fremstilt helt feil. Vi er verdens beste gjeng, vi tar godt vare på hverandre, sier Sofie.

- Spillmessig står jeg alene, retter Soph seg selv. 

Og hvem blir så splittet? Jo, Morten og Soph. Morten havner dermed på rom med Tele. 

- For en overraskelse, sier Soph sarkastisk.

Men alt er jo skuespill. Kevin sin radar er på, og han tror ikke et sekund på Sophs teatralske oppvisning. Han mener at det definitivt er noe som ikke stemmer.

- Vi kan ikke spille med Morten, så lenge Soph er her, sier Kevin bestemt.

Kevin og Sofie har nemlig vurdert å spille med Morten, fordi de jo er høvdinger i hver sin leir, så hvorfor er de egentlig fiender når de kan marsjere inn i finalen sammen? 

Etterhvert er det klart for jentevors og guttevors. Gutta lager en skikkelig saus av vann, kroppsvæsker, sjampo og badekarmoro.


Hos jentene er det mer "hvem av gutta har egentlig størst tiss?"

- Morten

- Petter

- I hvert fall ikke Petter, sier Andrea.

Kevin er i farta igjen. Den fyren har et veldig naturlig forhold til kropp, kjønnsorganer og alt som er. Mer jovialt blir det ikke. Derfor er det null stress for ham å daske sin edlere deler mot en stolpe på hotellet for å underholde de andre midtveis i festen.Dagen derpå er det klart for guttetur. Gutta skal stikke til stedet til Jonas for å henge og ha gutteprat. Girlsa henger på hotellet. 

- Soph trodde vel at hun skulle få en fordel igjen. Vel, slutt og sende deg selv på solo. Dette synes jeg egentlig er litt morsomt, sier Andrea med sin Vilde-stemme.

Vel ut av hotellet er Aleksander i slaget igjen.

- På guttetur kan vi snakke om sex og puling. Vi er litt låst der inne, fordi jentene er så kjedelige, sier han. 

- Jentene er drittkjedelige, sier Petter.

Jentene derimot, synes gutta er barnslige. 

- Jeg er så lei av de barnehagegreiene. Petter er som et barn, sier Soph.

Så dundrer det inn et brev, eller en melding som det jo heter denne uka. Noora (Tele) må få William (Petter) til å låse seg til henne så fort som mulig. Da er de nemlig trygge under torsdagens parseremoni. Hvis ikke det går, er hun on her own. Grøss. Noora (Tele) skjelver i bikinien i det hun sender en rumpeslikkende sms til William (Petter).

- Du er den kjekkeste gutten på hotellet. Bla, bla, bla.

Vil det funke, tro?William (Petter) blir helt fjern, trist, rar og melankolsk i det han leser meldingen fra Noora (Tele). Pupper eller pålitelighet i forhold til Andrea? Det er spørsmålet.

Petter, jeg oppfordrer deg til å tenke med riktig hode for å ha en god fremtid på Paradise. 

Det gjør han ikke. Han velger Noora (Tele) over Vilde (Andrea). Puppene vinner. Biologi over intellekt. Pærra i et nøtteskall. Hvorfor velger han å sette sin trofaste partner i fare, og i stedet redde en ny jente han ikke kjenner?

- Jeg skal forklare deg alt, sier Petter til Andrea.

Hun sender ham et drepende blikk og svarer syrlig:

- Det GLEDER jeg meg til. 

Petter, Petter, Petter, hva har du gjort? 

- Skuespillet har lønt seg, sier Soph. 

Så er det klart for Pandoras. 

Vil Kevin dra på telttur med Henotte? Svar: Skulle gjerne gjort det. Kjempehyggelig. 

Petter vil ikke stå med Andrea lenger. Svar: Jeg vil stå med Andrea. Jeg tok en dårlig avgjørelse i dag. 

- Petter tenker ikke. Hva gjør han her inne, sier Sofie. Torsdag er det klart for eksamen. 

Hvor lang er en gjennomsnittlig erigert penis? Svaret er 13,1 cm. Da vet vi det. 

Hva heter Norges høyeste fjell? Galdhøpiggen

Andrea og Kevin vinner glatt. De får cava i premie. Så er det rett på spillet igjen. 

- Nå kan jeg ta hevn eller spille med Det hvite hus, sier Morten og sikter selvsagt til den gangen Petter sendte hans partner Rebecca på hodet ut av hotellet. 

Igjen koker det ned til biologi (rettferdighet/hevn) eller det man kommer lengst med i 2017, nemlig intellekt og smartness. 

I mellomtiden maner jentene opp til kamp for å få ut Soph.

- Soph er en klegg. Hun skaper så dårlig stemning her inne. Hun må ut. Morten må skjønne det, sier Sofie.

- Sofie styrer alt her inne. Nå kan hun få kjenne litt på hva det vil si at dem man henger med her inne ryker, sier Soph alvorlig. 

Soph fotfølger Morten gjennom dagen. Det gjør ham klin kokos i hodet. Det hvite hus eller siste rest av La Familia som ingen egentlig vil ha der? Hva skal han velge? Det kan se ut som om det er gruppa mot Soph. 

- Man må tenke lenger enn neste uke. Det er sånn man overlever her inne, sier Morten. 

- Soph ryker, sier han. 

- Hun må få vite det før parseremonien, sier Sofie. 

Soph tar til tårene når hun får høre at de planlegger å dolke henne i ryggen. 

- Jeg vil ikke snakke med noen av dere nå, sier hun gråtkvalt. - Ingen sender meg hjem i dag. Det kommer til å bli en seremoni ingen har sett før, sier Soph til kameraene etter at hun har summet seg litt. 

På parseremonien kommer oppdraget til Noora (Tele) frem. Hun hadde jo et mål om å få William (Petter) som partner. Andrea ler hjertelig ved tanken på at han har gått rett på limpinnen. Hun synes definitivt dette er litt stas. 

 Alle jentene finner seg sin partner. Soph står igjen alene, men sier:

- Jeg kommer ikke til å velge meg noen partner. Jeg sender meg selv hjem, sier hun.

Triana blir paff. De andre blir paffe. Morten svetter. Vil Soph røpe alle detaljer og alt de har snakket om, planlagt og hvisket om før han bestemte seg for å joine Det hvite hus bak hennes rygg?

Dette har vel ikke skjedd siden Are sendte seg selv hjem, og Iselin brast ut i gråt, mener jeg å huske. 

- Dere spiller ganske hardt her inne, når slike ting skjer, kommenterer Triana.

Men det er ikke noe å gjøre med. Soph vender nesa hjem, uten å klemme noen. 

Det skåles for Soph, selv om det virker som om de fleste er enige om at hun sprer negativ energi inne på hotellet. 

I morgen er det en ny uke, paradiseres, sees da!


 

Uke 5: Jeg kunne ikke smile, fordi de hvite greiene i ansiktet gjør tennene mine så guleDet er påske på Pærra, og tradisjonen tro snakker vi krim. Eller mord, død og utsjekking. Spørsmålet er bare hvem, hvorfor og om hun klarer å holde maska. De to alliansene har vært litt daffe den siste uka. Men nå får vi en påskekylling i trynet. 

Det hele startet med Rebeccas utsjekking forrige uke. Før hun pakket kofferten for godt, så fikk hun nemlig anledning til å gi en valgfri gutt et oppdrag. Klarte han dette, ville han få en stor fordel. Før vi rekker å gruble noe mer på hva som "skurrer, strutser eller fisker i mosen", så er det ny uke. 

Alle deltakerne blir tildelt påskeroller, og hotellet blir til en 1800-tallets utgave av seg selv. Ordfører, baker, stuepike og husfrue. Gjestene løper rundt i sine nye kostymer. Så sjekker Andrè inn. Bam.

Første oppdrag: Sende hjem en gutt dagen etter

En smule "jeg er for digg for denne verden"- holdning til tross; deltakerne liker ham, og han liker dem. Særlig Grunde, sier han først, men det er mulig at taktiker, strateg og skravlebøtte Grunde blir for mye for ham. For etterhvert viser det seg at det er søte Kevin og Petter han vil spille med. Godguttene. Det blir uansett fest, og borgermester Grunde ønsker velkommen. 

Les mer: - Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
Les enda mer: Gutta snørrer og griner- Jeg var så gira. Jeg danset før jeg hadde begynt å drikke, også kommer dette brevet, sier Martine L til kameraene. 

Paradise-kjæresten hennes, som også har tafset på Martine J blir myrdet. Det er serr full oppstandelse når brevet kommer. Deltakerne springer hysterisk fra rom til rom, hvem kan det være?? Så kommer de inn på rommet til Aleks og Henriette, og der er bildet hans dekorert med et digert rødt kryss. - Helvete, skriker Morten som ser hele La Familia - alliansen bli skylt ned i do. 

Først Grunde (som kom inn igjen), så darling Soph, så darling Rebecca og nå darling Aleks, kjæresten hans minus sexen. Hva skal han gjøre nå? Hvordan skal det gå med Morten?

- Alle jeg er knyttet til forsvinner ut en etter en, gråter han. Grunde og Morten griner Niagarafossen, Martine L har tatt av seg sminka. Hun vet bedre enn å få trynet fullt av maskara, antagelig. Det snørres, tutes og grines enda mer. Grunde klarer ikke å gå å legge seg. Han sitter oppreist i sengen og lar tårene flomme, med en hånd på den dyneinntullede kroppen til Martine J som med alt som kan opprives av kroppsspråk viser at "nå får du ta deg sammen". I sovende tilstand. Godt gjort. 

Dagen etter er stemningen temmelig groggy. Hvem er morderen? Morten hyler hysterisk opp om at ha skal finne den skyldige. Jentene samler seg på ett av rommene, og skylden peker mot Grunde. Andrè er også inne på den tanken, og utover dagen avhører han gutta en etter en. 

Spør du meg, er det det manglende empati-genet utad som sørger for at mistanken blir hivd Grundes vei. Keep your enemies close, vet du Grunde. Se bare på morderen. Han går jo rundt som en mannlig jomfru og fremstår som uskyldigheten selv. Det lønner seg åpenbart ikke å være høylytt og stor i munnen til enhver tid. 

Etter hvert samles de til en avsløringsseremoni. Grunde blir pekt ut som morderen av Andrè. 

Men før vi får avsløringen, kommer den myrdede Aleks sprell levende frem til Triana. Nå skal det avsløres hvem som myrdet ham. 

- Jeg kunne ikke smile, fordi de hvite greiene i ansiktet gjør tennene mine så gule, men det var så herlig å se alle igjen, sier Aleksander til kameraene. 

- Jeg er ikke morderen, sier Grunde trist, på spørsmål fra Triana om det er ham. 

Hvem er da morderen?? Jo, det er søren meg KEVIN. Søte, snille godgutten KEVIN. Jentene måper, men Morten måper ikke. Han har nemlig visst dette hele tiden, påstår han. 

- Det har ikke vært lett å skjule det, kan han informere om.

Særlig. Kevin har talent for å lyve. Pokerfjeset hans avslører ikke en mine. 

Fordi han har sluppet unna med mord, får han ett gullegg som representerer en stor fordel. Så får Andrè det umulige valget: Hvem skal hjem, Grunde eller Aleksander?

Til tross for at Andrè lovet Grunde at han står trygt, så velger Andrè å beholde Aleksander. Brutalt. 

Etter seremonien samles de i loungen. Alliansene er på mange måte standfestet etter dette, og vissheten om at det er game on, ligger som en tett tåke over gjengen. 

Mens alt dette foregår inne i den deilige luksusen, så er det også drama på utsiden, uten at deltakerne vet noe om det. To jenter får muligheten til å kjempe seg tilbake til hotellet via en quiz om Paradise Hotel, smakekonkurranse og en bokstavlek som går på tid. Den med kortest tid totalt vinner. 

De to jentene er Rebecca og Soph!! Vææææ, kanskje Morten får bensin på bålet til La Familia- alliansen igjen???Bildet sier vel sitt om hvem som er vinner? MEN Rebecca får en ny sjanse hun også. Hvis hun klarer å stjele gullegget til Kevin uten å bli oppdaget og ta det med ut av hotellet, så får hun sjekke inn på torsdagens parseremoni. Hun får utdelt et kyllingkostyme lik de andres og går i gang med oppdraget, men mislykkes etter å ha rasert  ett hotellrom og ikke klart å få med seg gullegget. Soph får brev til frokosten og velger Morten som sin date. De to har et latterlig påskeskirenn i sanda, før det blir alvor. Sophs lovelife står opp fra de døde, og Morten får muligheten til å bli låst med Soph ut uken. De kjører på og kan puste lettet ut foran kveldens seremoni. 


Samtidig forteller Kevin om gulleggets fordeler. Han har mulighet til å gi en jente en fredning, noe som betyr at heller ikke hun trenger å grue seg til kveldens parseremoni. Kevin gir den til Martine L. 

Uæææ, plutselig får Martine J og Henriette pækker'n. Hva skal de gjøre nå? André virker som den eneste muligheten, for det er jo klart at Martine L går til Aleks som hun har hatt kjærlighetssorg over siden den luringen sengehoppet over til hennes navnesøster, Martine J. Men når jenta med fredningen går bak ham, har han plutselig savnet å "ha henne i armkroken". 

Andrè får to jenter bak seg, både Martine J og Henriette. Han velger Henriette, men tror vi på det valget? Andrè er en luring. 

Hvor lur han er får vi se til uka, paradisers!!

Uke 4:- Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom trøste Rebecca etterpå. Spar meg!

Det siste vi hørte fra Sunny som røk ut forrige uke, var at han skulle peke ut de to sterkeste kvinnelige spillerne. Han plukket glatt ut Martine J og Sofie. Det innebærer at de blir ledere for hver sin allianse, som er temaet for uka. De kan altså pusle rundt på parene på hotellet som de vil, men det er jo ikke særlig strategisk, så vi ender opp med to allianser som minner mistenkelig om noe vi har sett før:

La Familia: Martine J, Grunde, Morten, Aleksander og Rebecca

Det Hvite Hus: Sofie, Kevin, Andrea, Petter og Martine L

Det sjekker inn en ny kvinnelig gjest denne uka, og det er Henriette fra i fjor. Vet ikke om dere husker henne, men hun ble kicket ut før spillet var i gang, fordi ingen av gutta valgte henne som sin partner. 

Les mer: Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
Les enda mer: Gutta snørrer og griner


FOTO: Rune Bendiksen/TV3

Nå er hevnen søt, og lagene må krige om å vinne Henriettes gunst, fordi hun kommer med fordeler (bortsett fra puppene). Det laget hun står med på slutten av uken er safe, noe som først betyr at det er boss Mortens mafialiknende hierarki som må kvitte seg med et medlem på torsdagens parsermoni. Henriette velger nemlig Det Hvite Hus etter tidenes mest tragiske appell fra Morten. 

- Vi er La Familia og vi er den gamle gode gjengen. Bla, bla, bla. Vi står sammen og vil ikke ha inn nye.

Det er hva jeg kaller taktikk. Samtlige andre, tenker: Hold kjeft, Morten. 

- In your face La Familia, sier Sofie lurtGrunde den dårlige taperen, blir mer og mer irritert. Særlig da Det Hvite Hus får brev om at de skal på teambuilding-tur på onsdagen. 

- Får håpe det blir en standard bedriftstur hvor alle drikker seg dritings og begynner og krangle, sier han surt til kameraene.Etter en sprø omgang med høner og løvebamser som må fraktes over en elv i et heseblesende rotterace med Kong Halvor som leder, er det rett tilbake til hotellet. Det blir klart at La Familia skal på Pandoras alene sammen med Henriette. Der får de muligheten til å berge hele La Familia ved å få Henriette over på sitt lag, samt en annen jente fra Det Hvite Hus. De velger Henriette og Sofie, og det blir klart at det nok er Rebecca som ryker. Uten særlig protester fra noen av de peneste guttene, tar Martine J valget. 

Snakk om å være en samlet familie, du. De kjører altså stakkars Rebecca rett ut i grøfta for å berge seg selv. Så close var den såkalte familien. 

Det Hvite Hus er i sjokk over avgjørelsen.

- Jeg er helt, helt, helt i sjokk, jeg har ikke ord en gang. Det er så latterlig. De står der og kaller seg for La Familia også sender de den ene i alliansen sin hjem, sier Sofie. 

- Morten har alltid vært redd for å måtte velge mellom meg og Martine J. Nå slipper han det, sier en gråtende Rebecca til kameraene. 

Morten er med andre ord en pyse, når alt kommer til alt. Han turte ikke å velge mellom Martine J og Rebecca. Snakk om å stikke av med halen mellom beina når det virkelig gjelder. 

- Hadde du vært mann nok, hadde du kommet til meg og pratet til meg. I stedet er det Det Hvite hus som trøster meg, glefser Rebecca til Morten. 

- Det eneste jeg vil er å ha Rebecca her. Jentene sa at vi måtte tenke på oss selv og går rundt og sier det. Men det stemmer ikke. Jeg føler det ikke sånn, sier han. 

Grunde er av en litt annen oppfatning.

- Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom sitte her og trøste Rebecca etterpå. Spar meg, liksom, sier han eplekjekt. 

Stemningen dagen derpå er ikke noe særlig. Bortsett fra for Grunde da, som er i toppform. Han slafser i seg egg og bacon som om ingenting har hendt. Temmelig pussig med tanke på at han sleit som bare faen med å komme inn i gruppa selv. 

Hva har så kosedyret Aleksander bedrevet uken med? 

- La oss ha årets første Paradise-sex, Aleksander, hvisker Martine L til ham før de skilles i hver sin allianse. 

- OK, svarer han. 

De to hopper i høyet med kameraene som tilskuere. Etter dette hopper den glade og dovne kaninen videre og finner tonen med Martine J.

De to kysser, koser og klemmer, så fort de får sjansen. 

- Jeg trives med å sove litt rundt omkring på hotellet. Martine J er veldig snill med meg, og vi koser og kysser mye. Det er deilig. Aleksander må pleie både utseende, hjertet og psyken, sier han. Hva Martine L synes om disse stuntene, vet vi ikke. Men det eneste vi vet er at absolutt ingen koser med Grunde, hotellets store skravlebøtte og taktiker. Morten begynner å bli desperat. Han fyker rundt med halen mellom beina og håper at Kevin skal redde Rebecca på kveldens parsermoni. Han har ikke en sjanse mot Martine J når det kommer til psykisk styrke. Denne dama vet hva hun vil, og viljestyrke sitter altså ikke i sixpacken. Sorry. 

- Morten sier at han ikke vet hva han skal gjøre til uke hvis Rebecca ryker og bla, bla, bla. Men det er La Familia som satte henne i denne situasjonen, sier Kevin. 

Det er klart for parsermoni. Petter elsker Rebecca, men er partner med Andrea. Kevin gav klar beskjed til Rebecca om at det ikke er nødvendig å stille seg bak ham. Petter har ikke vært like klar der, noe som bekymrer Andrea veldig. 

Men det viser seg at hun kan stole på ham. Etter en intens parsermoni hvor følelsene ligger tykt utenpå folk, velger Petter Andrea som sin partner. 

- Har ikke dere en avtale, sier Triana. 

Og jo, det stemmer. Petter forsikret Andrea før seremonien om at hun kan stole på ham, og at han aldri ville valgt noen bare fordi Morten er desperat. 

Det blir altså Rebecca som må sjekke ut. Før hun går får hun et brev, der hun har mulighet til å sette en av guttene i fare ved å gi ham et oppdrag. Klarer gutten hun velger oppdraget derimot, får han en stor fordel. 

Hvem dette blir får vi vite i påskeuka, paradiseres!!

Uke 3: - Det er første gang jeg har runket til et bilde av Martine L. Tulla. Jeg har gjort det hjemme.

Denne uka kjører vi vanlig Paradise-uke, men det er like mye styr for det.

Etter at Grunde kom inn og ble låst til Martine J, ble det klart at hun ikke er Grundes største fan. Hun later selvsagt som at alt er i sin skjønneste orden foran de andre. Så mandag før innsjekk, samler jentene seg til bønn. 

- Kjære Paradise-Gud. Vær så snill og la det sjekke inn en ny kul fyr til Martine J.

De blir bønnhørt. Inn sjekker Sunny fra Skjetten. Han legger ikke skjul på hvor kul han er og flasher sin eplekjekke side i det han selvsikkert slentrer inn på hotellet. Martine J blir med en gang oppmerksom på ham og foreslår seg selv som guide, for å bli bedre kjent med ham og fortelle sin versjon av ståa på hotellet. Sunny skal inn i hennes seng. Det er det ingen tvil om. 

- Hva Grunde vet eller ikke vet, det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er her for å vinne, sier Sunny til kameraene.  

LES MER: - Sophie gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
LES ENDA MER: - Gutta snørrer og griner


FOTO: TV3
Kvelden rundes av med toga-fest, og rolige, søte Kevin får vist seg fra en frekkere side. Ikke vet jeg om det er drinkene eller togakostymet som gjør at det rasler i ballene, men det gjør det. Etter litt å drikke er det full fart. Han får kyss, klapp og klem av jentene og kliner med nesten samtlige. I tillegg flasher han underlivet uten blygsel av noe slag. Her er det en som har fulgt med i seksualundervisningen. 

- Alle har et kjønnsorgan, og jeg er ikke flau over å vise det frem, kommenterer han pedagogisk. 

Det er jo faktisk helt sant.

- Jeg har sett penisen til Kevin hundre ganger. Det er ikke noe big deal, ler Sofie blidt. 

Det er også sant. Selv blir jeg kjempeflau hvis en av kompisene mine insisterer på å kle av seg på vors. Her har jeg definitivt noe å lære. 

Dette er også kvelden hvor Aleksander ruller seg i lakenene med Martine L. Problemet er at det kun er "litt" action. Delvis:

- Min penis var litt inni. Men jeg kom ikke, sier han blidt. 


FOTO: TV3
Dagen derpå er det klart for parsplitt. Sunny vet hvor han skal, og Martine J vet det utmerket godt, hun også. Sunny stiller seg bak henne. Grunde tar det med fatning, men kommenterer at han er lei av å føle seg utrygg. 

Onsdag morgen før Pandoras får Grunde en mulighet til å ta med seg en av jentene på date. Han velger Sofie, fordi Sofie er en bra og oppegående dame. Verken Kevin (partneren til Sofie) eller Martine J (partneren til Grunde) skjønner en dritt. 

- Sofie ville aldri backstabbet meg. Hva tenker han på? undrer Kevin.

- Hvorfor velger han Sofie? Nå lar han jo meg være alene med Sunny en hel dag. En stor tabbe, konkluderer hun. 

Men Grunde er en taktiker og tar ikke feil her. Det er jo ingen hemmelighet at han har stått litt utenfor i gruppa, og at jentene har vært usikre på ham. Sofie er en fair spiller og hans mulighet til å komme nærmere de andre og vise hvem han er i større grad. Det er akkurat det som skjer. Sofie forteller de andre at de nok har tatt litt feil av Grunde. Andrea klemmer ham og ber om unnskyldning for at hun kastet ham ut. 

- Vi er venner igjen, forteller hun blidt. 

På Pandoras er det full fart. Vil Martine J egentlig ligge med Kevin? Hvem spiller Morten med egentlig? Alle gir mer eller mindre vage svar på komplekse spørsmål. 

Hva skjer så med sexguden vår denne uka?

Aleksander, Aleksander, Aleksander. Han er i vinden igjen. Forrige uke var penisen hans i fokus her på bloggen, da han gjentok ordet "ståtiss" i det uendelige. Denne uka får han den tvilsomme prisen "Årets første paradise-sex". Ikke at det er en sensasjon akkurat. Han kom jo ikke denne gangen, og dermed er vi like langt. Å runke eller ikke runke, det er spørsmålet. 

Det er mye som er viktig når man har sex, men det viktigste:

- Det er bare å peise på til hun kommer. Jeg blir så glad når jeg får en jente til å komme, sier han. 

Vi liker menn som tenker sånn. Bare husk at det er klitoris som gjelder, Aleksander. Pumpesex uten å touche innom klitoris er ikke greia. 

Petter er ikke noe bedre. Martine setter seg på ham og det sørger jo for at ting skjer. 

- Det er første gangen jeg har runket til et bilde av Martine L. Bare tulla. Jeg har gjort det hjemme, hvisker han lattermildt. 

Alt hva Instagram-stjernen må gå gjennom. Martine L har i skrivende stund 122.000 følgere, så de fleste deltakerne visste hvem hun var fra før. 

Før parsermonien er det full paranoia på hotellet. Martine J hadde i utgangspunktet tenkt å gå for Sunny, men Morten overbeviser henne om at Grunde er rett mann for å bli, etter at Martine J betror ham at Sunny har sagt at dersom hun ikke velger ham, så kommer han til å avsløre at hun bad om å bli splittet fra Grunde, og da er jo hun utrygg neste uke. Grunde kan vel ikke stole på henne etter dette, kan han?

- Han trur deg, Martine. La oss få han og den lille bicepsen hans ut herfra, raser han. 

Og den lille bicepsen må reise hjem, etter en nervepirrende parsermoni hvor Martine J virkelig får svi for at hun vingler frem og tilbake, hit og dit. Hun har til og med sagt til begge gutta at de kan stå trygt bak henne. 

Grunde is our man. Hatten av for ham. Først ble han kastet ut av Andrea, så kom han inn igjen og ble låst til Martine J, så ble han kastet på solo av Sunny også kom han inn i dobbeltsengens lune farm, takket være Morten som styrer hele greia. 

Intrigene vil ingen ende ta, paradisers!! Sees til uka!!

Uke2: - Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans

Hvis jeg skal beskrive denne uka med to ord, så må det være PARANOIA og PENIS.

Marcus har mest pækker'n av alle (noen som husker uttrykket for noia fra tidligere sesonger?). Han tenker alt for mye og dessverre for alle andre, så sier han alt han tenker høyt. Det er Marcus, skravla hans og de syke teoriene om alle mulige utfall av oppdrag og parsermonier  som står i sentrum. 

Alexander derimot, er mest bekymret for at han ikke har hatt ereksjon (eller "ståtiss" som han kaller det) på flere dager. 

- Soph klarer ikke å gi meg ståtiss, men det klarer Martine L. med glans, sier han, lettet over at junior er i fullt vigør igjen.  

Alexander er veldig opptatt av penisen sin (eller "tissen min" som han kaller den), og hvordan den skal oppføre seg på hotellet. 

- Min tiss skal ikke inn et sted hvor en annens tiss har vært kort tid før, sa han alvorlig i forrige uke.

Les mer: - Gutta snørrer og griner


 På mandag sjekket Martine L. inn som femme fatale, og takket være henne så føler Alexander seg som seg selv igjen. 

Den funker, Alexander. Den er i live. Den står.Selv kan jeg ikke fordra ordet "ståtiss". Det er det styggeste ordet jeg vet om og minner meg om en eller annen overpedagogisk helsesøster som skulle gå så jævlig i detalj om hvordan vi mennesker blir til. Er det mulig? Det er faktisk såvidt jeg klarer å skrive ordet. . 

G utta er også opptatt av Alexanders blendende utseende (og underliv?):

- Du må ha liten p*kk du, hvis ikke finnes det ikke noen rettferdighet i verden, sier Marcus. 

Men over til noe annet enn Alexanders ståtiss (det er serr siste gang jeg skriver det ordet). Martine L sjekket inn og knæbba Alexander under ukas parsplitt. Eller for å være helt ærlig, så var det planlagt. Den som ville ha Martine L som partner skulle sette seg ned på kne under parsplitten, og det gjorde Alexander. Delvis fordi de fleste tenkte at Soph ville klare et oppdrag bedre enn Martine L, delvis fordi Prins Alexander var lei av henne. Det siste er det vel ingen som vet. 

Alexander og Martine L koste seg i sengen (dog uten sex), og stemningen var god. Alexander fikk jo endelig ereksjonen tilbake og kan være med i spillet igjen nå som bekymringene for hans del er borte. 


Marcus endeløse babling og kreative konspirasjonsteorier legger ikke akkurat en demper på den voksende paranoiaen på hotellet. Uroen sprer seg som klamydia. Alle er helt på tuppa når det er klart for maskefest. De fleste er sikre på at Soph har et hemmelig oppdrag, fordi hun glor olmt på dem bak de blå maskefjærene, noe nervesystemene deres takler dårlig. Soph er ganske sikker på at hun skal klare å finte seg tilbake til  dobbeltsenga. For sikkerhets skyld tar de andre masken hennes og gjemmer den i buskene, i tilfellet det kan hindre et eller annet under spillets gang. Det viser seg at Soph ikke har noe oppdrag, men later som om hun føler seg skikkelig utenfor for å gi de andre dårlig samvittighet. Det ender med trøstende samtaler, og jentene ber om unnskyldning for ingenting. 

Onsdag under frokosten blir Martine sendt avgårde for å møte en gammel kjenning. Det viser seg å være Grunde-bassen, mannen med all kunnskapen han han skravler og skryter av så fort han får sjansen. Martine L og Grunde får et oppdrag. De må låse ham til en av jentene og velger dermed å splitte Martine J og Morten. Før Pandoras krever femme fatale ett offer. En av jentene må ut, og jentene må selv avgjøre hvem.  Alle fem får en leppestift hver og må kysse den av jentene de helst vil skal dra hjem. Til slutt står det mellom Soph og Andrea, som begge har tre kyss hver på kinnet. Det blir da femme fatale som må avgjøre. Martine L velger Soph. Grininga starter, og den er om enn verre enn forrige ukes maskuline tuting. Verst er det for Martine J som er helt utrøstelig. Grunde prøver å gi henne en klem, men hun trekker seg unna. 

På torsdag begynner en desperat kamp for den partnerløse Morten. Han må jo inn i dobbeltsengen igjen, men hvor skal han stille seg? Andrea virker som et åpenbart førstevalg. I så fall må sukkerklumpen Petter må reise hjem. Eller skal han rett og slett gå for Rebecca som står sammen med Marcus?

Rebecca fremstår som en svak og ufarlig spiller. Hun gråter, snufser og hulker på klingende svensk at hun bare vil at alle skal være på hotellet. Problemet er bare at det er den som fremstår som ufarlig man skal vokte seg vel for. Uten å egentlig være klar over det selv kan Rebecca faktisk være farlig, i kraft av å være blid og søt og holde seg litt i bakgrunnen. Hun fremstår ikke som noen trussel. 

Morten bruker torsdagen til å vingle frem og tilbake. Andrea står rakrygget bak sin sukkersøte bestevenn og sier:

- Jeg står ikke sammen med Morten. Jeg gjør det ikke. Glem det, Marcus, jeg har jo ikke snakket med ham en gang. 

Morten innser at for å få bli på hotellet, så må han stille seg bak Rebecca. Fair som han er sier han i fra til Morten i forkant. Marcus prøver seg på ulike muligheter for å få Morten til å bli, men den godhjertede kosebamsen ender med å ødelegge sjansene sine. Han tenker jo mer på Morten enn seg selv. Hvorfor kan man jo spørre seg om. Vi har sett det før. Folk som egentlig bare vil vinne hele shiten ofrer seg for kompisen (det var jo slik Peter Pilgaard vant Paradise). 

Rebecca velger Morten over Marcus på parsermonien, og Marcus må hjem. 

Snakkes til uka, paradisers!!

Uke 1: Gutta snørrer og griner

Vårens vakreste eventyr har nettopp startet, og jeg er redd for at jeg blir hekta denne gangen også. 

Hvis jeg skal oppsummere uke 1 med ett ord, så må det bli GRINING. Det er ikke jentenes fortjeneste at vi blir vitne til klamme følelsesutbrudd. Det er guttene som snørrer og snufser. Det er ikke noe rart. De får kjørt seg så det rister i hemoroidene. Jenter ruler nemlig første uke i paradis, og de bader i menn når det sjekker inn fem ekstra gutter. To partnere på hver. Hurra! Eller?
GIRLS RULE: Det er jentene som har makta første uka på hotellet. Skjermdump/TV3

Dette får selvsagt gutta til å bli små-paranoide og nervøse. 

-Tenk om det kommer inn fem gutter som ser like bra ut som meg, sier Alexander. Prinsen av Paradise, i følge ham selv. 

Svømmeren Grunde som til slutt må finne seg i å dele Andrea med brannmannen Joachim, oppsummerer det slik: 

- Han driver med flammer. Jeg driver med vann. Kanskje jeg klarer å slukke ham? 

Grunde klarte i hvert fall å slukke gnisten hos Andrea etter ganske kort tid.

Etter en stund blir det klart at det ikke er klikk i alle rommene. Rebecca ligger så langt unna Jonas som overhodet mulig. Andrea freaker av både Joachim OG Grunde som hun har som partnere: «Vi har INGENTING å snakke med hverandre om». Begge skal stryke og kose, i tillegg maser de hele tiden. - Men hva tenker du da? Har du bestemt deg?

Nei, for faen, det har hun ikke. Til slutt ender det med at Grunde er førstemann til å sjekke ut av paradis. Dette synes avholdsmannen er kjipt. Man skulle kanskje tro at Joachim da er helt i ekstase, men det er han ikke og grininga er et faktum. 

-Andrea ser på meg som en vannflaske. Hun drikker meg tom og kaster meg i søppelkassa, gråter han som stakkars begynner å få nok av hele «girls rule» uka. 

Og det er ikke bare det han griner for. Han griner for at Andrea ikke liker ham og for at han ikke får vist frem alle dansemovsa sine hvis han ryker. 

Etter Grundes fall, går det slag i slag. Jentene oppfører seg som noen hekser og gjennomfører lynsjeoppdragene sine med stø hender, og gutta faller en etter en. 

På onsdagen får jentene dra på båttur for lukse seg litt ekstra. Der fisker de opp en kiste fra havbunnen som bestemmer skjebnen til tre av gutta. En blomsterkvast, et dødninghode og et nøkkelknippe. Blomsten er en fredning, dødninghodet betyr exit og nøklene låser to av deltakerne til hverandre. 

På Pandoras blir det full oppstandelse når jentene velger å gi fredningen til «down to earth» og superkoselige Marcus. På mange måter minner Marcus meg litt om Stian alias Staysman, du vet goingen som alle vil ha som venn, fordi han er en trygg havn i all galskapen.  

Man kan ikke stole på noen, bortsett fra Marcus. Trodde jeg. 

Etter at Petter ble låst til Andrea, begynte Joachim å gråte igjen. Men verst er det for Jonas. Han får dødninghodet og må hjem umiddelbart. 

Da er det bare Mathias og Joachim igjen uten partner. Og gutta får et oppdrag: Klarer en av dem å tuske til seg blomsterkvasten til Marcus og legge den på bardisken uten å bli oppdaget, så får den personen bli. 

De blir helt ko-ko av hele utfordringen. Marcus tviholder jo på kvasten som begynner å likne en sliten mopp. Ingen av dem klarer oppdraget, og jentene bestemmer at det er Joachim som må dra hjem. 

Det er klart for årets første parsermoni. Marcus med fredningen dolker Haakon i ryggen og stiller seg bak Rebekka til alles forskrekkelse. De trodde jo det var Kevin bak Sofie som skulle ryke og reise. 

Nå er det Marcus som begynner å grine. 

-Måten dette ble gjort på er så stygg, forteller han lavmælt, mens øynene fylles med saltvann. 

Og for et magaplask det blir når vi skriver paradise-historie. De to siste, Haakon og Mathias stiller seg bak Sofie som dermed har tre gutter bak seg. Haakon vil ryke ut som en god venn, sier han, noe som gjør at Marcus begynner å grine ytterligere. Sofie er til å stole på og velger Kevin. Dermed er det over og ut for Haakon og Mathias. 


HISTORIE: Tre gutter bak Sofie - noe slikt har aldri skjedd før. 

Sees til uka, paradisers! Da er det jentes tur til å kjenne på paranoiaen!

 


Parsermoni

Paradisefinalen 2016:- I min verden er den som kaster den kula taperen!

Det er siste dag inne på hotellet og vinneren skal kåres. Kommer han eller hun til å stikke av med 300 000 kroner alene? Eller vil vinneren dele premien med sin partner? Men før det hele avgjøres samles deltagerne for en siste (tøffe) runde med Pandoras eske.

Kan dette komme til å påvirke kvelden? Det er jo de tidligere deltagerne som til slutt skal avgjøre hvilket par som står alene til slutt! De fire finalistene skal grilles av juryen som består av tidligere deltagere. Eileen syns de skikkelig sinte, sure og skumle ut;

- Jeg ble nesten litt redd jeg, sier hun.Så kommer de tøffe spørsmålene:

Daniel konfronterer Carl Aksel og Øystein om skittent spill, de har jo beskyldt Jonas for å spille dirty, men vært like ille selv, minst.

- Jeg nekter ikke for at jeg har spilt skittent, sier Øystein og forklarer med at han har måttet, det er jo slik det er på Paradise liksom!

Carl Aksel derimot mener han er uskyldsren;

- Jeg mener jeg ikke har spilt skittent her inne, sier han og skylder på alle andre enn seg selv.

Så får Eileen spørsmål om hun har hatt det vanskelig eller bare glidd gjennom hele Paradise?

- Å velge mellom Mayoo og Øystein var veldig tøft, jeg hadde jo et løfte med Mayoo, som jeg brøt, sier hun med tårer i øynene.Etter de (utrolig) tøffe spørsmålene belønnes deltagerne med en flaske champagne, de fortjener jo det etter alle påkjenningene.

Og deltagerne benytter tiden til å mimre om livet i paradis;

- Ingenting annet betyr noe når man er her inne, sier Carl Aksel. 

- Jeg trodde ikke jeg skulle bli oppriktig glad i alle, sier Stine.

- Jeg angrer ikke på noe jeg, sier Eileen. 

Vakkert!

Så er det tid for finale i Paradise Hotel 2016!

Triana ønsker velkommen, og spør så retorisk hun kan: Hvem er verdig, Carl Aksel og Stine, eller Øystein og Eileen?Det er nå opp til de gamle deltagerne, en etter en skal de stille seg bak det paret de mener fortjener å vinne. Og en etter en velges det side, til slutt står det to gamle deltagere igjen. Det betyr at Nina kan avgjøre det dersom hun velger å stille seg bak Eileen og Øystein. De har fire bak seg mot Carl Aksel og Stine sine tre.Og Nina stiller seg bak Eileen og Øystein, årets vinnere av Paradise:Men det er ikke over enda! Det er tid for troskapstest. Deler de premien eller tar en av de pengene og stikker?

- Jeg har bestemt meg for hva jeg skal gjøre og det kommer til å bli en sinnsyk seremoni, sier Øystein.

Triana forklarer hvordan det hele fungerer: Dersom noen slipper kula mens hun teller opp premien på 300 000 kroner må han eller hun dele pengene med en gutt og en jente fra juryen (de andre deltagerne). Og når alle pengene er talt opp kan en av deltagerne velge å ofre sin partner og ta hele pengesekken.

Eileen er usikker på om hun kan stole på Øystein;

- Han kan godt komme til å kaste kula, men det kan ikke forandre meg, jeg kommer ikke til å gjøre det, sier hun.

- Jeg vurderer å slippe den kula, sier han.

Men heldigvis kaster ingen av de kula!

- I min verden er den som kaster den kula taperen, sier Øystein.

 

The End!

Episode 47: - Jeg har mulighet til å vinne!

Det er nest siste dag på hotellet og alle lurer på hvilke to par det er som ender i finale. Og om noen kommer til å ofre partneren sin for å garantere seg en plass i finalen? Øystein er litt sliten av alt nå, han savner sin egen seng.

- Det er som å våkne opp fra nach og lure på hvor man er, sier han.Ved froksten forteller Vegard (en av de falne) om nattens sexsprell. Det viser seg at han har vært vitne til at begge parene han delte rom med kastet seg ut i hver sin hyrdestund, samtidig.

- På den ene siden ligger Carl Aksel i full galopp og på den andre siden ligger Eileen og runker Øystein, sier han og fortsetter;

- Det er jo en stor fare for å bli gravid bare av å være i samme rom, sier han og ler over sine kåte medgjester.Så er det klart for grådighetsseremoni, de gjenværende deltagerne får muligheten til å slå kloa i en finalebillett ved å ofre sin partner. Men dersom ingen gjør det er det opp til juryen, eller de falne å gi billetten til en av finalistene som samtidig vil miste sin partner. Er virkelig noen av deltagerne så kyniske nå? 

Ja, Carl Aksel!

Han ofrer Malin for å sikre seg en plass i finalen, han har jo lagt en plan;

- Jeg må være smart, men samtidig må jeg være den jeg alltid har vært, sier han.Men ting er ikke alltid som man tror, og Jørgen har skjønt det;

- Det er noe av det vakreste jeg har sett, sier han.

Det viser seg at Carl Aksel og Malin har avtalt at dette er den beste sjansen for å få en av de sikret plass i finalen!

- Vi ble enig om det, sier Carl Aksel gråtende. Men så får også Stine sjansen til å få en garantert plass i finalen (med Carl Aksel), men det betyr at Jørgen må sjekke ut. Og til Jørgen sin store skuffelse velger hun å ta finalebilletten;

- Fy faen Stine, du kan skamme deg, sier han gråtende og fortsetter:

- Jeg trenger de pengene liksom!Paradise Hotell 2016 nærmer seg slutten og årets to finalepar er: Carl Aksel og Stine mot Øystein og Eileen.

 

 

Episode 46:  - Han lurte meg!

I dag er det offerseremoni! Det betyr at deltagerne kan ofre partneren sin til fordel for en av «de falne englene».

Kommer noen av deltagerne til å ofre den de står med for en av de tidligere deltagere?Det er som vanlig spent stemning i forkant av en seremoni. Sandra er redd Øystein kommer til å velge Eileen og kaste henne ut;

- Men jeg er 95% sikker på at han kommer til å velge meg da, sier hun selvsikkert.

Så samler Triana deltagerne, det er offerseremoni! Deltagerne stilles opp på rekke med en kule hver i hendene;

- Den i hvert av parene som knuser kula først får bytte partner, sier Triana. Og alle som en kaster kula, utenom Sandra da. Hun er den eneste som «stolte» på partneren sin. - Fy faen, jeg er så forbanna nå, det koker innvendig, sier hun og forteller at hun trodde hun virkelig kunne stole på Øystein.

- Han lurte meg, sier hun!Og de  tre parene som står sammen til slutt er:

Malin og Carl Aksel. 
Stine og Jørgen.
Eileen og Øystein. 


 Men husk at det er de falne englene som er årets jury?

Episode 45: Sexy engleshow på Paradise Hotel.

Alle er sjeleglad for at de har kommet helt til finaleuken, aller mest Jonas. Han holdt jo på å ryke men klarte å karre seg til en plass blant finalistene med usynlighetshatten. Ved frokostbordet er det hengt opp et skilt som sier «himmel eller helvete». Det er ukens tema og alle får også utdelt nye kostymer, de skal kle seg ut som engler. Men jentene sine engledrakter er så dristige at deltagerne reagerer på de:
- Jeg kunne spilt inn pornofilm i denne drakten, sier Malin og ler.

Sandra er heller ikke 100% fornøyd med engledrakten;

- Kjolen kunne jo vært et hakk lengre bak, sier hun og fniser. Og med englekostymene på bestemmer deltagerne for å kjøre sitt eget lille «Victorias Secret» show, og det ser slik ut:Etter den forrykende motevisningen ved bassenget kommer det et brev som varsler at flere tidligere deltagere er på vei tilbake som såkalte «falne engler»og de er gitt makt til å bestemme hvem som skal stå sammen som par videre!"De falne" bestemmer seg for å sjokkere og splitter alle og etter seremonien er dette de som stå sammen: 

Øystein og Sandra
Jørgen og Nina
Daniel og Malin

Som betyr at Jonas må slutte seg til de falne englene til Nina sin store skuffelse;

- Det er jo faen meg helt meningsløst sier, Nina. Både hun og Jonas gråter sine tårer over Paradise-skjebnen  denne dagen,. 

Episode 44: - Jeg gråt alene på rommet!

I følge Øystein har det vært den verste uka hittil i livet hans. Da Carl Aksel og Eileen ikke klarte å komme inn igjen på hotellet gikk det rett og slett i grus for han;

- Jeg gråt alene på rommet i en time, sier han.

Og alt er Nina og Jonas sin feil!

- Det er på tide å ta hevn, sier han!Resten av dagen frem mot kveldens seremoni går med på å prøve å posisjonere seg før kvelden. Altså hvem skal gå til hvem og hvem skal gis en lykkeamulett som kan gi den som bærer den beskyttelse. Og dagens samtaler mellom samtlige deltagere er omtrent slik: 

«Om du står med den så står jeg med han som gir amuletten til henne for da står jeg trygt fordi jeg lurer deg»

Derfor tror alle at de har sikret seg sin plass i finalen, i hvert fall Malin da;

- Vi skal i en finaleuke, det er ikke tvil sier Malin.Og det ut som Malin får rett, Nina velger å gi lykkeamuletten til Malin foran Mikela selv om de hadde en avtale. Mikela bryter sammen i gråt og løper inn på rommet sitt.

- Nina er en kald bitch, sier hun gråtende!

Presset begynner virkelig å gå inn på deltagerne nå. Så ankommer Triana, det er klart for årets siste parseremoni på Paradise og det er på tide å avgjøre hvem finale deltagerne er. Nina, Malin og Jørgen er sikret plass allerede og de to siste plassene tilhører en av disse:Mikela og Sandra stiller seg bak Jørgen og han velger Sandra.
Jonas og Øystein stiller seg bak Malin og hun velger Øystein.
Daniel stiller seg bak Nina

Og til slutt er det disse som går til finalen:

Jørgen & Sandra.
Daniel & Nina.
Øystein & Malin.

Men som alltid er det en twist på Paradise, Jonas får nemlig sjekke inn på solo, han har jo på seg usynlighetshatten?.

 


 

Episode 43:- Jeg holdt leggene lukka, her blir det ingen ting!

Etter at både Carl Aksel og Eileen er ute av hotellet finner Malin og Carl Aksel trøst i hverandre ved å sove i samme seng. Selvsagt prøver Øystein seg på litt ligging, men denne gangen klarer Malin endelig å holde seg på matta;

- Jeg holdt leggene lukka, her blir det ingen ting, forteller hun!Etter frokosten får guttene beskjed om at en av de kan få en beskyttende lykkeamulett, men de må selv velge hvem av de som får denne. 
Jørgen mener det er livsviktig for han å tå tak i amuletten, det gjør også hver av de andre guttene. Etter harde diskusjoner, forhandlinger og lovnader på liv og død klarer Jørgen å karre til seg amuletten.

Mikela syns det er helt håpløst; 

- Hvorfor i f. har rotte-Jørgen fått den, de er så j. dumme idioter, sier hun!Samtidig gis Carl Aksel og Eileen en ny sjanse til å bli med i spillet. Dersom de klarer å peke ut hvem som har kontroll over svarteboka får de sin plass tilbake. 

- Jeg kommer til å gjøre alt for å få dette til, sier Carl Aksel. 

Eileen er helt enig;

- Vi må komme oss tilbake på hotellet, om ikke forblir vi i helvete!
Så samles deltagerne for kveldens seremoni og Carl Aksel å Eileen ankommer så dramatisk som de kan bærende på en kiste.Øystein kjemper for å holde tårene tilbake da han ser de igjen.

- Jeg ser jo at Carl Aksel har på seg skjorta mi, sier han med glassaktige øyne. Så avslører de hvem de mener har svarteboka: JørgenMen det er feil! Det er ikke han som kontrollerer boka!

- Fuck, ass sier Carl Aksel i det han innser at han er ute av konkurransen, igjen.

Og den som har svarteboka er: NinaIngen skjønner noe, WTF liksom! En av deltagerne utbryter at det er sykt bra skuespill;

- Du har jobb på Broadway når du kommer hjem ass, sier Malin!
 

Episode 42: - Jeg ville nok ikke datet djevelen!

I følge Triana er selve djevelen løs på hotellet og han er sulten på sjeler. Altså det er en mannen utkledd som djevelen som sørger for å skremme vannet av deltagerne. De tror nemlig (nesten) at selveste satan sjøl har kommet til paradis?

Triana forteller at Djevelen tok med seg Carl Aksel i går;

- Hvem blir det neste offeret, spør hun dramatisk i en hvit engleaktig kjole.Malin på sin side har sovet dårlig uten Carl Aksel;

- Jeg var redd djevelen skulle komme på besøk til meg i natt og det hadde ikke vært så koselig, sier hun og fortsetter;

- Jeg har jo god plass i sengen da, men jeg ville nok ikke datet djevelen! 

 
 

Ved frokosten får deltagerne vite at en av guttene står i fare i dag, men en vil også få muligheten til å sikre seg. Sannheten er at en av deltagerne kontrollerer svarteboka, altså en av deltagerne skriver navnet på den han eller hun vil djevelen skal ta!

- Det er helt jævlig å vite at jeg kan sendes hjem så lett, sier Øystein. Han har jo kommet så langt og er nesten i finalen!

Så samler Triana de gjenværende deltagerne, nå ryker enda en!Hun forteller at en av guttene kan velge å bli usynlig for djevelen, men det betyr også at han ikke kan stå ved partneren sin. Men ingen av guttene velger immunitet. Men selvsagt er det alltid en vri, og Malin må velge gutt som får immunitet og som blir splittet. Og valget faller på Jonas som får beskyttelse. Nina blir sur, men Malin er særdeles fornøyd;

- Det er godt å jekke de litt ned og slå de litt i skallen, sier hun fornøyd med valget hun har tatt.Så får deltagerne vite at det var Stine som valgte ut hvem som skulle kontrollere svarteboka og klarer deltagerne å gjette hvem hun gav den til vil svarteboka sin vrede gå utover han eller hun som kontrollere boka.

Heldigvis legges det opp til fest så deltagerne endelig kan få lette litt på stresset og drikke seg fulle, igjen.

Men så går lyset og djevelen kommer tilbake og han tar med seg: Eileen.-  Neeei,  sier Mikela! 

Og flere av deltagerne bryter ut i gråt! Spesielt Øystein, han er knust. 

 

 


 

Episode 41: Djevelen sjekker inn på Paradise!

Det er semifinaleuke, og denne uken vil det definitivt skje mye inne på Paradise! Allerede ved frokosten skjønner deltagerne at det vil skje mye. En av deltagerne har fått all makt og kontrollerer den såkalte svarteboka.

- En av oss skal ofres og en av oss skal dø, sier Jørgen.

Hjelp liksom

Deltagerne blir sendt avgårde til et tårn rett nedenfor hotellet. 

Merkelig nok har ingen av deltagerne sett tårnet før, selv om det er omtrent 20 meter fra bungalowene hvor de har bodd i flere uker.

Inne i tårnet står det en kiste til hver av deltagerne, i en av de ligger svarteboken som kan snu opp ned på alt og sende en av deltagerne hjem.
Men hvem kan det være?

Alle får selvsagt skikkelig noia før djevelens seremoni!

Men først må jentene enes om hvem av de som får en lykkeamulett som vil beskytte den som har den mot djevelens ondskap. Etter masse frem og tilbake velger de å gi den til Nina. Sandra og Malin blir skikkelig sure, det var jo en av de som skulle ha den liksom.

- Det er jo hjernedødt, de gir amuletten til den sterkeste jenta, sier Carl Aksel og rister på hodet. SÅ samler Triana deltagerne til djevelens seremoni;

- Eieren av svarteboka får gi en sjel til djevelen, og denne personen må forlate hotellet, sier hun dramatisk!Så kommer en mann inn med en skikkelig skummel djevelmaske av plast. Deltagerne ser skremt ut. Mikela begynner nesten å grineNå må en av dem må bli med mannen i plastmasken og reise hjem til Norge. Plutselig stopper mannen i kostymet opp og peker på: Carl Aksel

- Føkk ass, sier han. 

Malin syns det er skikkelig trist

- Det føles ikke så veldig godt, det er skikkelig urettferdig sier hun gråtende. 

Episode 40: - Det skal ikke være lett å være dum!

Nå er det bare to uker igjen til finalen og deltagerne begynner å kjenne konkurransen på kroppen. Det er parseremonidag og det er to for mange inne på Paradise. Hvem må ut? Er Stine i faresonen? Selv vet hun ikke om hun kan stole på Jørgen, til tross for at de er partnere; 

- Jeg er redd han vil ofte meg for Sandra, sier hun og angrer på at hun ikke valgte Niclas foran Carl Akse noen uker i forveienl; 

- Det skal ikke være lett å være dum sier hun!


 

Martine er også redd for å måtte reise, hun vet jo at Carl Aksel foretrekker Sandra og hun må bare felle en liten tåre. Tenk, hun må kanskje reise fra paradis!

- Å herregud det blir mye tårer, sier hun og tar seg til ansiktet mens hun presser frem en tåre eller to. Som vanlig prøver de ulike alliansene å posisjonere seg og sine, denne uken forsøker flere å få Daniel med på sitt lag. Selv funderer han på hva som er det lureste om han må velge mellom Stine og Malin ;

- Jeg har en tanke i bakhodet som prøver å fortelle meg noe, sier han uten å helt vite svaret... Så er det klart for parseremoni. Triana ønsker velkommen og forteller på sitt aller mest dramatiske at hele TO av jentene må sjekke ut!
Deretter vil det være igjen fem par som får fortsette inn i semifinaleuka.En etter en stiller jentene seg bak «sin» gutt, til slutt må to av guttene ta et valg:

Daniel mellom Mikela og MartineOg Jørgen mellom Stine og MalinValg blir tatt og til slutt er det Martine og Stine som sendes hjem fra Paradise. Neste uke er det semifinale og kampen står nå mellom disse fem parene:

Carl Aksel og Malin
Øystein og Eileen.
Jørgen og Sandra.
Jonas og Nina.
Daniel og Mikela.

Men det er ikke sikkert at det er disse som ender opp i finalene, mye kan nemlig skje på Paradise Hotel....

 

Episode 39:  Jeg har 0,1 prosent verdighet igjen og den har jeg tenkt å beholde!

Det er god stemning på Paradise i dag, til og med Eileen er kjempefornøyd, selv om hun deler en tynn madrass inne på solo med Martine.

- Det er deilig å dele rom med en jente, jeg savner ikke Øystein i det hele tatt, sier hun. 

Så forteller Martine at Øystein og Carl Aksel snakker om å sende henne ut. Det er duket for drama i paradis!Så kommer det brev hvor Øystein og Carl Aksel sendes på en fet utflukt til alles misunnelse.  De nyter Paradiselivet  og kjører rundt rundt i bil på en gammel flystripe.

- Vi trengte det sier Carl Aksel.

Jonas syns også det var bra at nettopp de to guttene ble sendt på utflukt;

- Det har rett og slett vært herlig å være på hotellet uten Carl Aksel i dag, sier han.Tilbake på hotellet kommer det et brev som sier at det er klart for rap-battle. Noe Stine ikke er særlig fornøyd med, hun nekter å delta;

- Jeg har 0,1 prosent verdighet igjen og den har jeg tenkt å beholde, sier hun. 

Carl Aksel derimot er klar for å lage litt helvete og på Mikela sin bekostning rapper han:

Trodde hun var smart men er jo helt på jordet, 
kom inn og hadde sex på første dag og alle tenkte hore, 
takk for at du er så jævlig dum

Heldigvis tar Mikela det kult, hun sier hun driter i hva han mener om henne, men innrømmer senere at hun er litt hevnlysten;

- Jeg håper jeg får en fet fredning i morgen så jeg kan kaste ut de drittkjerringene som ikke kan rappe! 


 

Episode 38: -  Når vi har kommet så jævlig langt som nå så må vi tenkte kortere!

Med både Malin og Sandra tilbake går det mot en spennende parsplitt på hotellet. Spesielt siden Sandra har flyttet inn med Øystein som hun funnet tonen med. Selv sier hun det gikk ting litt over stokk og stein under nattens hyrdestund siden begge våknet opp med flere avslørende blåmerker både her og der....

- Jeg vil ikke at noen skal vite om det, i hvert fall ikke Eileen og Jørgen, sier en litt flau Øystein.

Så kommer det et brev som sier at Malin skal få seg en partner, det er parsplitt. Guttene får muligheten til å ofre nåværende partner om de vil stå med Malin. Noe både Carl Aksel og Daniel er villig til å gjøre. Heldigvis for Malin er det hun og Carl Aksel som ender opp som partnere, igjen.Etter parsplitten legges det opp til spadag ved bassenget. Jonas syns han har veldig hårete kropp og bestemmer seg for å barbere rumpa.  Han får litt hjelp av Stine som melder seg frivillig til å rake han der sola ikke alltid skinner;

- Jeg kan gjøre det, men ikke inni, sier hun og tar fatt på den hårete jobben.Etter spadagen er det klart for nok en fest inne på Paradise, og som vanlig  går det i intime betroelser og knytting av evige vennskapsbånd. Og shotting og dansing selvsagt i tillegg til strategiske samtaler mellom deltagerne. Sandra og Malin sniker seg unna for å tenke noen kloke tanker sammen; 

-  Når vi har kommet så jævlig langt som nå så må vi tenkte kortere, sier Malin fornøyd over med sin egen strategi. 

Episode 37 : Ny sexrekord for Carl Aksel.

- Ny uke, det er jo sjukt sier Mikela mens hun holder en kjempestor flaske med babyolje i senga. Hun har akkurat våknet sammen med den nye biseksuelle gutten, Daniel.- Daniel er sånn homsevenn og jeg elsker klærne hans, sier hun fornøyd over å ha blitt kvitt sin gamle partner Vegard.  Mikela er også kjempespent på hva som vil skje denne uken;

- Det blir en crazy uke, sier hun!

Karl Aksel er også fornøyd med sin nye partner som har vært så snill å gi litt ekstra kroppsvarme til Carl Aksel natten i forveien. Og denne gangen leverer Carl Aksel sitt beste hittil inne på Paradise.

Gratulerer med ny sexrekord!


 

Så er det frokost og deltagerne får beskjed om ukens tema: Hip-hop. Alle er kjempefornøyde, utenom Mikela:

- Men dette kostymer er jo 90-talls-faen, faen, sier hun irritert.Men så kommer det er brev, og det leses at denne uken kommer en gammel kjenning tilbake!

Iiiiik, hviner en av jentene i spenning, hva kan skje nå?

Livet på Paradise er jammen crazy!

Så samler Triana deltagerne, det er tid for å finne ut hvem som sjekker inn igjen på hotellet; Det er Sandra!

- I?m baaaack, sier hun.Og som alltid er det en dramatisk vri inne på Paradise hotell. Guttene gis muligheten til å få Sandra som partner. Stine blir selvfølgelig stressa for at Jørgen vil ha Sandra tilbake, som vil sørge for at hun står i fare?. Til alles overraskende velger ingen guttene å ofte sin partner for å stå med Sandra og hun får beskjed om å si hvem hun vil stå med.

- Nå vil jeg spille hardt sier hun og velger Øystein.

Det betyr at Sandra flytter inn hos Øystein og Eileen må inn på solo. Men Sandra er ikke den eneste tidligere deltageren som sjekker inn på Paradise, det gjør også Malin, til Carl aksel sin store fortvilelse. Hvem skal han velge nå da liksom?

- Faen, selvsagt måtte jeg jo å ligge begge de to blondinene på 50 kiloog nå er begge tilbake, hva gjør jeg nå, sier han fortvilt!? 

Episode 36: - Dette er som å kutte av seg bein og armer for så forsøke å svømme!

Det er dags for parseremoni, alle er stressa. Jonas er redd for å bli sendt ut og det gjør dessverre noe med stemningen mellom han og Nina. Det er nemlig så vanskelig å tenke på at en av de kanskje må reise fra paradis. Mikela syns også det er skikkelig vanskelig;

- Jeg syns skikkelig synd på Jonas, alle vil jo ha han ut sier hun med så stor empati hun klarer. 

I et brev som kommer under frokosten får deltagerne beskjed om at de skal stemme på hvem som må forlate hotellet av Jonas og Vegard.Avstemningen er anonym og ender med at Vegard må pakke sakene. Carl Aksel skjønner ikke noe, han var sikker på å få ut erkefienden, Jonas.

- Hvordan i helvete er dette mulig, sier Carl Aksel. 

Deltagerne er sjokkerte, allianser hadde jo blitt inngått og stemmene var sikret. Noen har brutt et løfte, hvem kan det være?
Det viser seg at Mikela har fått Celester over på sin allianse og dermed sørget for å redde Jonas.

- Herregud så deilig det er å skape kaos, sier en fornøyd Nina.Carl Aksel blir så forbannet at han konfronterer Mikela og Celester foran Jørgen. Han sier at de har satt seg selv i faresonen og at en av de kommer til å ryke i kveld. 

- Dette er å skyte seg selv i hodet, en av dere kommer jo til å ryke, sier Jørgen.

Han skjønner ikke hva i alle dager de har tenkt. 

- Å sende hjem sin egen partner før en parseremoni er jo å som å kutte av seg armer og bein for så å forsøke å svømme, sier han.

Så er det klar for parseremoni, en etter en velger jentene å stille seg bak sin partner. Til slutt er det Daniel som har to bak seg, han velger å sende Celester hjem og Mikela reddes nok en gang.
 


 

Episode 35: Øystein hopper i halmen med enda en jente: - Nå skjønner jeg hvor sjuk jeg er i hodet!

Det er klart for en ny dag, Carl Aksel er fortsatt paranoid og forsøker å nekte den nye gutten å snakke med Martine. Han frykter nemlig at at Nina skal kødde det til for han; 

- Jeg er redd for Nina, hun er en gæær?n torsk, sier han.

Ved frokosten blir alle deltagerne send på en utflukt, utenom Stine som er utstøtt. Så flere andre melder seg frivillig til å bli igjen på hotellet. Dette får Carl Aksel til å bli enda med paranoid og han klarer å overtale Jørgen til å bli igjen for å passe på at det ikke skjer noe som ikke burde skje?På utflukten får deltagerne beskjed om å leke skuespill, og de forsøker så godt de kan på en slags norsk-fransk. Øystein mener de leverer strålende

- Det var ikke fullsatt sal, men det var veldig bra, sier han om sin egen innsats.Tilbake på hotellet klarer ikke Stine og Øystein å fingrene av fatet i svømmebassenget og med Carl Aksel og flere av de andre deltagerne som tilskuere får de to turtelduene endelig utløp for sine lyster midt på lyse dagen

- Nå skjønner jeg hvor sjuk jeg er i hodet, sier Øystein etter bassengstunden med Stine. Etterhvert går også denne dagen i paradis mot slutten, og deltagerne samler seg rundt Pandoras eske for en rekke mer eller mindre flaue spørsmål.
Øystein blir spurt om hvem av jentene han har ligget med som er best i sengen, er det Sandra, Mikela eller Stine?

- Eh, det er vanskelig å si, men siden jeg ikke har hatt sex med Stine i en seng må jeg svare Sandra, sier han foran en litt flau Mikela.  

Episode 34: - Vi trenger en swingersuke!

Nå har det klikka for Carl Aksel, Eileen mener han har blitt fullstendig tullete etter at hun lurte han til å tro at de hadde et hemmelig oppdrag som gikk ut på å kødde med han. Nina fryder seg også, og koser seg over at gårsdagens spøk har føkka med hodet til kong Carl Aksel.

- Han har blitt totalt paranoid av være her inne, flirer Eileen og gleder seg over kong Carl Aksel sin gryende galskap. Samtidig blir to andre deltagere gale av seksuell frustrasjon i solen ved bassenget. Øystein og Stine har bare skikkelig lyst til å ligge sammen. Men de kan jo ikke det på grunn av alle kameraene, i hvert fall ikke midt på dagen. Eller kan de det,fniser de to små kåte kaninene mens de prøver å finne ut hvordan de skal løse livets utfordringer?

- Jeg har skikkelig lyst til å ha sex med Øystein, problemet er at man blir filmet, men det gjør det ekstra spennende og ulovlig da, sier Stine. 

Øystein er helt klar for action og mener de bare bør gå på rommet og gjøre det med med en gang.

- Nei, det er for sjukt altså, vi er jo ikke dyr sier en litt flau Stine mens hun holder for ansiktet. 

- Jeg kan være kjapp sier Øystein!

- Vi trenger en swingersuke konkluderer Stine. 


 

Heldigvis sjekker det inn en ny gjest, han heter Daniel, jobber i butikk, kommer fra Trondheim og er open-minded;

- Jeg liker både gutter og jenter like mye, sier han.Med den nye deltageren ombord er det klart for ukens parseremoni. Denne gangen er det opp til Martine å velge, dte står mellom Carl Aksel og Daniel. Til Stine sin store skuffelse velger hun Carl Aksel. Det betyr at Daniel må flytte inn på solo sammen med Stine. 

Men de er ikke et par.
 


 

Episode 33: En ny jente sjekker inn: - Jeg ble slått i bakken, hun er bare så jævlig fin!

Livet på Paradise fortsetter, det er klart for en ny uke og et nytt tema. Deltagerne skal leke fransk hoff, det er: «Marie Antoinette uke».
Kostymer deles ut og det skaper stor glede blant deltagerne, ihvertfall for Celester som hviner av fryd;

- OMG, jeg skal være sexy-ass-maid, fniser hun fornøyd over ukens nye slutty look. Det sjekker også en ny deltager, hun heter Martine og kommer fra Mosjøen;

- Jeg får alltid mye oppmerksomhet, sier hun og smiler. 

Jørgen er  endelig kjempefornøyd over å ha en deilig jente på hotellet, han bare digger utseendet til den nye deltageren;

- Jeg ble slått i bakken, hun er bare så jævlig fin å se på, sier han med stjerner i øynene. 


 

Som ny får også Martine tildelt makt. Hun får tittel som «dronning» dermed kan plukke ut en av guttene som sin nye partner og «konge». Etter en liten utvelgelseseremoni velger hun Carl Aksel. Dette gjør Stines ekstremt irritert. Hun mener nemlig at han skylder henne, han burde jo sagt fra tydelig om at han ikke ville splittes siden hun nylig reddet han fra å bli sendt hjem. 

- Jeg fortjener ikke dette, sier hun gråtende over Paradise-livets harde realiteter. 

Episode 32: - Min drøm i livet er å delta på Paradise Hotel!!

Det er Parseremonidag, deltagerne er spent på hvem som skal reise hjem. Til og med Mikela gleder seg og hun vet ikke engang om hun vil at Carl Aksel skal sendes ut.  Han er jo egentlig en ganske alright fyr? Men først er detil ?Hillbilly fair? og alle  gleder seg, det høres jo kjempespennende ut!

- OMG,det blir jo pølsekonkurranse og sånn, fniser Celester.Og ja det stemmer, det er pølsespisekonkurranse, håndbakkonkurranse og ikke minst knuse grønnsaker med (kål)hodekonkurranse?

Så tar kroppen til Celester over, det er tid for litt rumperisting ved bassenget;

- Når jeg går i ass shake modus går det i svart for meg og kroppen går av seg selv, forteller hun.Så er dagen endelig over og det er klart for ukens parseremoni, alle vet at en av guttene må reise hjem. En etter en velger de partner, til slutt er det Stine som har to gutter bak seg. Nå må hun velge mellom Niclas og Carl Aksel;

- Jeg tar det valget som er best for meg og beholder Carl Aksel, sier hun.Heldigvis er ikke Niclas skuffet, han er egentlig veldig glad for å ha oppnådd et av sine drømmer i livet, som er å delta på Paradise Hotel!

- Min drøm i livet er å delta i Paradise Hotel, og ikke alle gutter får realisert drømmen sin i en alder av 24 år, sier han, lykkelig.

Heldiggrisen!

 

Episode 31: - Jeg ville skvist den lille kroppen hans i sengen!

Celester fniser over sin egen oppførsel kvelden i forveien. Hun tror kanskje hun tok nok en drink eller to for mye og endte opp med å jage en vettskremt og halvnaken Carl Aksel omkring på hotellet med høylytte trusler om sex!

- Jeg ville nok skvist han i sengen, ler hun på tanken av den lille kroppen hans i senga ?

Carl Aksel er også sjokkert etter nattens nakenjaging natten før;

- Celester prøvde å voldta meg, jeg ble jo redd, sier han glisende.

Etter frokosten blir alle guttene send på en liten utflukt, men som alltid er det en konkurranse på Paradise. Denne gangen er det rodeokonkurranse og taperen blir sendt inn på solo sammen med Jonas. Det blir Carl Aksel.

Så er det klart for ukens Pandoras eske, det er tid for bekjennelser. Deltagerne skal fortelle en hemmelighet.Jørgen innrømmer at han er hypp på å ligge med Mikela, Celester at hun tisset i bassenget og Øystein at han har hatt sex med Sandra er noen av kveldens innrømmelser. Og det er Øystein sin sexinnrømmelse som får mest oppmerksomhet, i følge Niclas er han er den deltageren som har hatt sex med flest partnere i løpet av alle de åtte norske versjonene av Paradise Hotel.

Gratulerer! 

Episode 30: - Den beste partneren her inne er solo!

Det er klart for en ny vakker dag inne på Paradise Hotel. Den nye gutten, Vegard får muligheten til litt ekstr makt. Han vil kunne få splitte et av de andre parene og vinne immunitet. Det store spørsmålet er hvem  det blir? Inne hos Eileen og Øystein er det litt bedre stemning, de skværer opp etter gårsdagens krangel, men Øystein er urolig for at Niclas er ute etter å få han sent ut. Mikela derimot ser frem til parsplitten, hun føler nemlig at Vegard vil velge henne. Hun har jo sagt til han at hun vil ha han som partner, og da blir det jo slik...

- Jeg vil ha min egen partner, det er jævlig viktig for meg, sier hun, litt nervøst.

Så er det klart for parsplitt, Triana samler deltagerne og forteller at dersom Vegard har fullført oppdraget sitt om å stjele en gjenstand fra hver av jentene så blir han fredet ut uken og han får splitte et par!

- Omg, hjelp, sier Celester på sin vanlige engelsk-norsk.

Og Vegard han har selvsagt klart å fullføre oppdraget sitt, han vinner en fredning og får splitte et par: Jonas og Mikela. Det betyr at Jonas må flytte inn på solo. Noe han overraskende er glad for;

- Solo er den beste partneren her inne, unntatt Nina, sier han glad og fornøyd.Så er det klart for en ny fest inne på hotellet! Endelig liksom, det er jo så lenge siden sist? ! Som vanlig går det i dansing, klining og mer dansing og klining. Og  selvsagt topp hemmelige samtaler om hvem som er i allianse med hvem da. Det er jo Paradise, liksom.

Mikela forteller også at hun har fått en ny BFF, Celester.

- Vi bæsjer til og med foran hverandre, sier hun smilende om den nye bestevennen. 

Episode 29: Guttekos i dusjen.

Denne morgenen skinner solen inne på hotellet, Celester er superfornøyd, hun elsker livet i Mexico! Å våkne opp med Jørgen er livet, han er jo bare så vakker. Det ser også ut som det gode humøret hennes smitter over på Carl Aksel, han syns nesten det er ok å ha Nina som partner. Men bare nesten altså! Deltagerne er nå inne i den 8 uken på Paradise, denne uken er det nytt tema, nå er det Redneck-uke. Øystein syns det er så kult med cowboy hatt, dessverre er ikke Niclas like fornøyd med kostymet.Til og med Mikela er fornøyd med sitt "amme-en-baby-kostyme".Det sjekker også inn en ny gjest på hotellet og Carl Aksel har noia for at det er en gutt, han er nemlig redd for å ryke ut. Øystein håper det er ei digg dame han kan flørte med. Eileen sier hun vil ha en stor muskuløs mann,  men det er bare noe hun sier for å erte Øystein.  SÅ kommer den nye gjesten og han heter Vegard. Selvsagt er han er glad i å feste, han bare elsker en fest. Men han ikke er alkoholiker altså!Som rednecks og bondetamper får deltagerne utdelt skikkelig arbeidsoppgaver. De skal vaske tøy og forberede sin egen mat, og det inkluderer å ribbe en nyslaktet høne til noen av de kvinnelige deltagernes store fortvilelse. Heldivise fikser gutta biffen og får nappet høna helt ren...Etterhvert blir det endelig kveld og gjestene gjør seg klare for fest. Men første må de ordne seg. Øystein og Jørgen bestemmer seg for å dusje sammen. Eileen skjønner ikke helt hva som skjer og forsvinner snurt avgårde mens Øystein hopper i badekaret sammen med Jørgen for litt guttekos;

- Jeg syns det er fantastisk å dusje med Jørgen, sier Øystein og vasker en blid og fornøyd Jørgen i det varme vannet.

Det er god stemning og en skikkelig bromance på gang på Paradise nå!
 

Episode 28: Carl Aksel griner og Niclas pisser på bildet av Jonas.

Uken har vært preget av kåringen av Mister og Miss Paradise 2016, men også denne uken avsluttes med Parseremoni som betyr at en av deltagerne må pakke sakene sine og reise hjem. Mikela er overbevist om at hun er den som må reise, hun har ingen å stå med. Nina syns det er helt ok å bo med Carl Aksel men de er enige om å bytte tilbake til sine tidligere partnere (Jonas og Malin). Men inne på Paradise legges det alltid opp til en overraskende twist, deltagerne får beskjed om at Celester og Carl Aksel  er låst med sine partnere. De kan ikke sendes hjem til Carl Aksel sin store frustrasjon;

- Det som å kaste en stor stein i hodet, det er skikkelig, skikkelig jævlig, sier han i frustrasjon over at ting ikke går som han har planlagt.


 

Så kommer det et nytt brev. Deltagerne skriker og hyler, hva kan skje nå, herregud og iiik. Heldigvis er det en hyggelig beskjed, det er boblefest ved bassenget. En boblefest er rett og slett en fest med ballonger, såpebobler og boblevann. Niclas er kjempefornøyd og oppsummerer gleden slik: 

- Det som er fett med denne boblefesten er alkohol, det er fett, sier han glisende og konkluderer med å si;

- Jeg liker at det er alkohol når det er fest!Alt stresset rundt ukens parseremoni i kombinasjon med boblefesten og litt kos med Malin blir til slutt litt mye for Carl Aksel som setter seg ned og gråter foran kamera etter å ha fortalt Malin at han er glad i henne og at han har lyst til å møte henne på utsiden.

- Det er for jævlig, sier kongen av Paradise i frykt for å miste sin kjære Malin.Så samler Triana deltagerne for ukens parseremoni, denne må en av jentene reise, i tillegg er Carl Aksel låst med Nina og Celester med  Jørgen.Til slutt står det to jenter igjen, Mikela og Malin. Mikela stiller seg bak Jonas og alle guttene har en partner bak seg. Nå er det opp til Malin å velge seg en partner, hun velger også Jonas. Nå er det opp til han å velge mellom de to jentene. Og han velger Mikela. 


 

Malin må pakke sakene og reise fra hotellet, hun tar gråtende farvel med en siste hilsen til Jonas;

- Stjørdal morther fucker ass, sier hun og sjekker ut!

Så er det fest, men stemningen er laber og mange er sure på Jonas fordi han spiller skittent og Niclas bestemmer seg for å pisse på bildet av Jonas.  

 

 

Episode 27: - Nå har jeg deltatt på Paradise og jeg kommer ikke til å bli høy på Pæra!

Mayoo og Mikela har hatt en natt med lite søvn inne hotellets aller minste rom, han på gulvet og hun i hengekøya i selskap med alle innsektene. I tillegg er det utfordrende for Mayoo å måtte sitte på do mens hun ser på, det er jo ikke mandig....

Livet på Paradise er som alltid tøft.Under frokosten får deltagerne beskjed om en må reise hjem etter kveldens Pandoras eske. Alle tror naturligvis at det blir Mayoo eller Mikela som bor inne på solo og hele situasjonen bekymrer dem begge. Mayoo mener han har håp og håper at Carl Aksel liker han bedre enn Mikela;

- Jeg håper Carl Aksel hater Mikela, sier han. 

Etter frokosten reiser Carl Aksel og Celester på en utflukt sammen med Lord Audun og de andre dommerne. Celester storkoser seg, hun føler nesten at hun er på romantisk date med Audun, hun syns rett og slett han er tidenes flotteste Paradise deltager ifølge Miss Paradise, Celester.

- Han er til å spise opp, sier hun.

 

Under utflukten får de et brev som sier at de må velge om det er en gutt, eller en jente som skal settes i fare under Pandoras eske. De velger gutt, og det begynner å se litt mørkt ut for Mayoo.

Etter noen timer under Mexicos  varme som samles deltagerne seg, det er klart for Pandoras eske. Deltagerne får beskjed om at alle skal skrive navnet på en av guttene og putte det i esken. Deltageren som får flest lapper må pakke sakene sine. I tillegg har taperen (Mayoo) av Mister Paradise en ekstra  «forhåndsstemme». Alle putter i sin stemme og Celester leser opp resultatet: Det står likt mellom Mayoo og Jørgen. Hvem må reise og hvem får bli?Det er opp til Carl Aksel og Celester å bestemme som velger å beholde Jørgen.

Og Mayoo må pakke sakene sine og reise fra Paradise enda en gang. Han syns det er trist, men er fornøyd med sin egen deltagelse;

- Nå har jeg deltatt på Paradise hotell, det gjør meg ikke til et annet menneske og jeg kommer ikke til å bli høy på pæra, lover han.
 

Episode 26: Puppeshow på Paradise!

Endelig, det er klar for kåringen av årets viktigste misse-konkurranse: Miss Paradise 2016!

Alle jentene er gira, Øystein har kjempetrua på Eileen og at hun skal klare å sjarmere dommerne.

- Du kan jo få makt, sier han!

Malin er også klar for ta vinne missekronen, det er bare ikke et alternativ å tape, hun bare må vinne! Det er kjempeviktig forteller hun Jonas, som ikke er særlig interessert. Samtidig inne på solo er det laber stemning, Mayoo er nedfor, han ble IKKE Mister Paradise, det bekymrer han;

- Å vite at jeg er en taper er utrolig bittert, sier han. 

Men før kveldens kåring går av stabelen får deltagerne vite at en jente sjekker inn: Mikela er tilbake (igjen), til Carl Aksel sin store skuffelse

- At den jenta er tilbake er et mareritt, jeg hater jo den dama der, sier han!Etterhvert bruker deltagerne dagen på å øve og det ser ut som de skal gir alt, alle og enhver. Stine er klar for å levere, til Niclas store fornøyelse;

- Du ser helt gal ut, sier han mens han ser på henne øve.

Timene går fort på Paradise denne dagen, og det er brått klart for kåringen av Miss Paradise 2016. Første kvinne ut er Nina, hun kjører stand-up, og dommerne er kjempefornøyd. Spesielt siden hun serverer de øl. Deretter er det Stine som kjører en "artig" Zumba trening med guttene. Og avsluttes med en god gammeldags puppeflashing, til stormende jubel fra alle guttene, og jentene.Deretter er det Mikela sin tur, hun gjennomfører tidenes kjedeligste trylleshow  og får slakt av dommerne. Hun er helle rikke veldig fornøyd. Så går Malin på scenen med et slags humor-show, i badedrakt før Eileen tar scenen for å selge sexleketøy til deltagerne.


 

Til slutt tar Celester over showet, og hun leverer til å de grader som «Auduns Baby-Mama»

- I want to make chocolate babies med Audun, sier hun, med sult i blikket.


 

Dommerne er superfornøyd med årets show og kårer årets vinner av Miss Paradise 2016: Celester!

Og det er jo ikke rart når hun leverer dette showet:

Episode 25: - Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Det er klart for en ny uke, og det er endelig tid for Mister og Miss Paradise 2016!

Deltagerne får vite om ukens tema ved frokosten. Carl Aksel er av en eller annen grunn missfornøyd med temaet, men han lover et helvetes show. Han skal jo vinne denne tittelen også! Men flere gutter er tent på Mister Paradise tittelen og både Jørgen og Jonas er syykt klare for å bli årets Mister Paradise;

- Om jeg får strippe så vinner jeg, sier Jonas selvsikkert!

Guttene  setter i gang med forberedelsene, de skal holde show samme kveld foran en jury som vil utrope en vinner. Øystein har fått utdelt en gul klovnedrakt, først er han litt skuffet men så legger han en genial plan om først å være en morsom og sjarmerende klovn. Men så skal han overraske alle avslutte med et sexy strippeshow! Dessverre er det ikke så lett å strippe og Øystein må be Jonas om hjelp, han er jo nesten proff og har sin egen strippeskole hjemme i Stjørdal.Dagen går fort og  juryen ankommer. Den består av de tre tidligere deltagerne: Lord Audun, Sara og Kevin. De tre bæres inn på hotellet som konger for å  å kåre Mister og Miss Paradise 2016! Klar er også guttene og alle er klar for å gi absolutt alt under hver sin forestilling. Niclas lover å levere noe han kaller for;

- Det sykeste showet på norsk TV i 2016!Men før showstart forteller Triana at en av de tidligere deltagerne er tilbake. Det er Mayoo! Og han skal delta i konkurransen om å bli Mister Paradise! Så er det Showtime: Niclas leverer som rapper, strippeklovnen Øystein gir alt - med Malin som rekvisitt.


 

Jonas prøver seg på en ballade som ender i enda et strippeshow med Malin og Jørgen fremfører et lite dikt. Til slutt er det Carl Aksel sin tur som kjører gameshow, selvsagt kombinert med strippeshow. Til slutt er det Mayoo sin tur, han skal male Nina, men alt går jo ikke helt bra så han ender til slutt desperat opp med å gå ned på kne hvor han spør om hun vil gifte seg med han. Så er endelig forestillingen over og juryen setter seg ned for å kåre en vinner blant guttene.Og etter noen sekunders tenkepause kåres hans majestet kong Carl Aksel som vinner av Mister Paradise 2016!

Gratulerer! 

 

Episode 24: - Jeg får ikke pult Malin, det er krise!

Erkefiendene Nina og Carl aksel (kongen og dronningen) er låst som et par noe Nina syns er veldig rart. Men det viktigste er at hennes nye tittel gir henne makt. Under frokosten kommer det et brev som sier at kongen og dronningen skal konkurrere i en quiz.

Hvem er egentlig smartest av de to kamphanene? Nina er sikker på å vinne, hun har jo tatt en IQ-test og det er jo selvsagt at hun skal vinne, noe hun heldigvis gjør til Sandra og Malin sin store frustrasjon. 

- Jeg elsker å ha makt, det er så godt, sier hun!


Etter duellen er det spent stemning på hotellet, som vinner får Nina avgjørende makt under kveldens parseremoni. Det er en av jentene som må reise denne uken, og at det er Nina som kan av gjøren det hele gjør alle nervøse. I kveld vil to av jentene ende opp bak en gutt og det er dronningen som får avgjøre hvem av de to som får bli.En etter en velger jentene seg en partner. Siste kvinne ut er Celester som stiller seg ved Jørgen ved siden av Sandra. Det er nå opp til Nina. 


- Jeg tenker på meg selv og velger Celester som Jørgen sin nye partner. Og Sandra må reise hjem i tårer.Etter at Nina har pakker sammen sverger Jørgen hevn over Nina;

- Jeg skal gi Nina et helvete, sier han!

Hans majestet kong Carl Aksel er også skuffa;

- Jeg får ikke pult Malin, det er j.. dårlig stemning og krise, konstaterer han smilende.  

 

Episode 23: Hun kåres til Paradise sin dronning!

Stine har fylleangst etter nattens hyrdestund i bassenget med Øystein.

- Litt småangst i dag, men det var jo koselig da, sier hun om aktivitetene før hun oppsummerer med at det lureste er å ikke fortelle Eileen om dette. 

Øystein er heller ikke så veldig stolt;

- Jeg tror Eileen hadde blitt litt lei seg, det er jo ikke noe kult, sier han rødmende.Etter frokosten tar hans majestet med to av jentene med på en utflukt og mens Carl Aksel, Malin og Sandra koser seg må de andre deltagerne vaske hotellet og det kongelige gemakker.
 Noe Jørgen ikke er særlig glad for;

- Jeg får jo alle drittoppgavene, klager han mens han ligger på alle fire og skrubber det kongelige toalett.

Heldigvis er Eileen fornøyd med sine oppgaver;

- Jeg elsker å brette klær, sier hun blid som en lerke. Så kommer det et brev hvor det står at det ligger en krone på et av rommene, og den av jentene som først får tak i den vil krones som hotellets dronning. Nina slår Eileen på målstreken og premien er at hun skal flytte inn til kongen og en fredning. Men Carl Aksel er ikke like happy med sin nye medregent

- Hun står der med torskesmilet sitt og godter seg, det er jo helt krise, sier han.
Litt senere samles deltagerne rundt Pandoras eske, etter en runde med spørsmål skal kongen og dronningen avgjøre hvem av deltagerne som skal straffes for sine ugjerninger. Den største synderen er: Eileen, som straffes for å ha snakket dårlig om Carl Aksel til alle nye deltagere.

Og straffen er heldigvis ganske mild, hun skal være hoffnarr resten av uken og gjøre alt for kongeparet resten av uken.

 

 

Episode 22: Eileen: - Jeg har jo anbefalt gutten å se til h... å knulle noen andre! 

Det er god stemning inne på hotellet denne morgenen. Stine starter dagen med å synge for Niclas. Det høres dessverre ikke så bra ut, men de koser seg veldig da.Inne hos Øystein og Eileen klager hun på at hun er veldig sliten, hun vet jo ikke om hun kan stole på Øystein. Og alt tankearbeidet tar på for en Paradise deltager.

- Jeg er veldig sliten, men jeg vet ikke hvorfor, sier en ganske frustrert Eileen i sengen.Ved frokosten kommer det et brev som sier at det er opp til kong Carl Aksel å gi den nye gjesten, Celester en partner. Men han må splitte et par. Dette fører til at dagen preges av nervøs stemning foran dagens parsplitt.

Hvem vil Carl Aksel splitte?

Triana samler deltagerne og kong Carl befaler at Celester skal bli partner med Niclas. Det betyr at Stine må flytte inn på solo. Noe hun er ganske fornøyd med. Hun har nemlig tenkt ut en plan sammen med de andre jentene som skal ta knekken på Eileen og Øystein. Heldigvis går dagen fort, og det er endelig klart for en fest. Niclas gleder seg og er fast bestemt på at det skal bli en bra fest;

- På denne festen skal alle drikke seg dritings og gjøre gøye ting på gøye ting, sier han.

Utover kvelden avslører Stine planen, hun skal forføre Øystein for å splitte han og Eileen. Hun må nemlig ut, og Øystein må knyttes enda sterkere inn i deres allianse. For å skape en seksuell steminig befaler kongen strippeshow, og som vanlig imponerer Jonas de kvinnelige deltagerne

- Han er så flink, det er som å se Magic Mike, sier Nina med stjerner i øynene.

Like etter Jonas sitt forrykende og akrobatiske show ligger Øystein og Stine kyssende i sofaen, det ser ut som strippingen og planen til Stine fungerer. Ikke lenge etterpå ender de to kaninene opp under dyna.For å ta knekken på EIleen sørger Malin for å fortelle dette til Eileen, men hun får en ganske uventet reaksjon;

- Jeg vet jo hvordan Øystein er, det er helt greit, sier Eileen og sutter på en sigarett før hun fortsetter;

- Jeg har jo anbefalt gutten å se til h?. å knulle noen andre! 

Og Øystein er ikke vond å be, han leverer varene i svømmebassenget, ved siden av Sandra og Jonas som utfører lignende forretninger.Man må jo bare elske Paradise Hotel!

Episode 21: Den beste rumpa på hotellet!

Det er klart for en ny uke inn på Paradise, en ny gjest skal sjekke inn og temaet denne uken er: Kongen befaler. Dette betyr at en av deltagerne får bestemme absolutt alt. Og kongetittelen er selvfølgelig en æresbevisning Carl Aksel må få kloa i, han har jo erklært seg selv som kongen av Paradise tidligere?

- Jeg har jo befalt hele tiden, sier han og mener absolutt at tittelen bør være hans!Men før det krones en konge må deltagerne testes i hvor gode kunnskaper de har om kongelige!

Først må deltagerne svare på  hvem som er konge i dag? Carl Aksel har heldigvis de royale kunnskapene i orden;

- Jeg tror Sonja er dronning og hun er gift med kong Harald.

Korrekt!

men dessverre er ikke kunnskapen på plass hos alle deltagerne, det jo ikke så lett for alle  å kjenne til hvem som er hvem i den kongelige norske storfamilien. Ifølge Jonas er det nemlig slik:

- Det er kronprins Haakon, Märtha Louise også har de en datter som heter Lene Alexandra.

FeilSå er det på tide å ønske en ny gjest velkommen, hun heter Celester og sjekker inn med å følgende kommentar;

- Jeg kommer til å ha den beste rumpa på hotellet!Hun sier også at hun elsker å feste, drikke, shoppe og sjekke opp gutter! Men hva med sex på hotellet?

- Moren  min kommer til å se på så det blir ikke sex på hotellet, men om det skjer så skjer det, sier hun smilende. 

Det er klart for en ny uke på Paradise.

PS: Celester kåret forresten Carl Askel til konge, og denne kongen vet å bruke makten sin! 

Episode 20: - Nå har jeg det ikke så veldig bra.

Henning føler seg alene, han er skikkelig redd for å måtte reise under kveldens parseremoni.

- Jeg gav litt opp i går, sier han og forteller at han har snakket med Nina og håper hun vil velge å stå med han i allianse med Carl Aksel.

Nina er skeptisk og vil ikke love noe. Inne på solo hos Jonas er også stemningen nervøs, han tror han kan komme til å ryke. Dagen går og formiddagen brukes stort sett til å tenke og spekulere rundt hva som kan komme til å skje under kveldens seremoni. Malin oppsummerer det best:

- Man vet jo at man vet men man vet jo ikke liksom ikke likevel, sier hun og konkluderer med at:

- Man vet jo faktisk ikke.

Jada! Så er det klart for ukens parseremoni, denne gangen er det en gutt som må reise hjem. Hvem må sjekke ut av hotellet?

Guttene stiller seg ved sin partner som forventet tur etter tur, til slutt er  Nina den som får to gutter bak seg. Nå må hun velge mellom Jonas og Henning. Nina sier det er et vanskelig valg, hun har stått med begge to og det er tydelig at hun sliter med å bestemme seg. Etter en liten tenkepause velger hun Jonas.

- Nå har jeg det ikke så veldig bra, sier han tydelig skuffet før han pakker sakene sine og sjekker ut fra hotellet. 


 

Episode 19: Kroppsmaling!

Morgenen preges av kåte og fyllesyke Paradise deltagere. Carl Aksel er fornøyd med å ha fått seg enda en runde, Jørgen plages av morrabrød han ikke får gjort noe med mens Niclas og Stine bare er ekstremt fyllesyke.Heldigvis hjelper det på med en deilig frokost og et nytt oppdrag, nå skal deltagerne male hverandre, det er tid for kroppsmaling. Som alltid er det en konkurranse og paret som utfører oppgaven best får en premie. Deltagerne går all-in, selv Stine som er så sykt fyllesyk at hun bare kan males liggende rett ut på bakken...

Et av kunstverkene skal forestille svampebob...Etter en knallhard konkurranse kårer dommer-Jonas Henning og Nina som vinnere, som får en flaske sprudlevann i premie.


Det konkurreres i kroppsmaling på Paradise i dag.
 

Etter den tøffe tevlingen kan gjestene endelig slappe av, men før de får senket pusten så kommer det et brev. Jonas og Niclas sendes på en utflukt. Ute av hotellet vandrer de to karene gjennom jungelen og inn i en grotte hvor de finner tre kister som inneholder en hengelås, et hjerte og en due.

Samtidig på hotellet er tid for Pandoras eske, deltagerne får vite at Jonas og Niclas får et hjelpemiddel fra kisten som kan brukes under morgendagens parseremoni. Gjenstandene symbolisere tre ulike ting: Å låse et par med hengelåsen, frede noen med duen eller velge partner med hjertet. Men klarer gruppa på hoteller å gjette hvilket hjelpemiddel de andre vil bruke vil det miste sin kraft. Klarer de ikke å gjette riktig kan de andre bruke makten hjelpemiddelet gir.

Deltagerne på hotellet tror guttene vil velge å bruke duen for å gi en fredning. Mens guttene har valgt hengelåsen!Etter en nervepirrende samling foran Pandoras eske roer ting seg på hotellet, deltagerne går hvert til sitt. Hos Eileen og Øystein funderes det over hvor mange uker og netter de har igjen inne på Paradise, om de skal helt til finalen da. Øystein mener det er hele 7 uker til.

- Det er jævlig mange netter sier Eileen frustrert, mens hun sitter over en seksuelt frustrert Øystein som sukker tungt over sine harde problemer han så gjerne skulle hatt hjelp til å myke opp. 

Episode 18: Hele akten var over på 36 sekunder!

Carl Aksel og Malin starter dagen med en ganske alvorlig samtale i sengen. Han mener gårsdagens fargevalg har ført til en krise i forholdet. Hun har jo nesten vært utro ved å velge grønt og dermed signaliserte at hun var klar for å la andre kjøre på.

- Det funker ikke om du skal ta sånne dumme valg du, vi blir sett på som idioter, sier han og forklarer at de blir sett på som et svake når de gjør feil som dette. Hele episoden gjør at Carl Aksel lurer på om han kan fortsette å stå med Malin, hun har jo så vanvittig dårlig dømmekraft!

- Malin er dum som et stykke brød, konstaterer han!Inne hos Eileen og Øystein er det også frustrasjon, men denne er av en helt annen karakter. Øystein er nemlig veldig klar for å hoppe i halmen. Men Eileen nekter, hun har har faktisk noen prinsipper å følge, selv inne på Paradise;

- Jeg skal ikke ha sex på tv, sier hun bestemt. Men Øystein er også bestemt,  på å komme i trusene hennes. Han må bare jobbe litt så går det nok til slutt, tror han.Etter frokosten samler guttene seg ved bassenget for å snakke om all den seksuelle frustrasjonen inne på hotellet, Øystein sier at Eileen har innført sexnekt mens Carl Aksel skryter av heftig aktivitet med Malin. Men dette er en virkelighetsforståelse som Malin ikke deler. Graden av heftighet han beskriver er nemlig ikke helt det samme. Det Malin husker er nemlig følgende: Hele akten var over på 36 sekunder!

Heftig!Litt senere på dagen samler Triana deltagerne, det er klart for parsplitt! En av deltagerne har utført et hemmelig oppdrag om å stjele et bilde av de andre deltagerne, selvsagt har dette sammenheng med dagens splitt. Tyven som har stjålet bildet av Stine er den nye gutten, Niclas. Og han har lykkes med oppdraget og får han flytte inn hos Stine, mens Jonas må pakke ut og flytte inn på solo. Merkelig nok roper ingen fy faen denne gangen, det er planlagt spill. Jonas ønsker nemlig å komme å flytte sammen med Nina.
  


Etter en ganske normal dag på hotellet er det som alltid en liten fest. Nykommeren Niclas har bestemt seg for å gjøre sitt aller beste for å få opp stemningen. Kledd i en lang hvit kjortel leverer han en episk runde på dansegulvet.

Han bøyer seg langt bakover:Han står på hendene:

Og til slutt gjør han denne herlige .... ja denne: :


 

Man må bare elske Paradise!

 

Episode 17: Endelig et lyst øyeblikk: - Jeg er for blond faktisk

Det er ok stemning inne på hotellet etter Mayoo sin dramatiske exit. Bryllupsuken er avsluttet  og det er klart for et nytt tema. På et bilde som er hengt opp ved ved frokostbordet står denne ukens tema: «Valgets kvaler». Dette har Malin har litt problemer med å forstå;

- Jeg trodde det stod valg hvaler, sier hun betenkt og fortsetter med å fundere sammenhengen mellom Paradise og kvelning. Etter en liten tenkepause konkluderer hun med et lyst øyeblikk av selvinnsikt;

- Jeg er for blond, faktisk!


 

Heldigvis slipper deltagerne å spekulere for mye, det kommer et brev som forteller det vil sjekke inn en ny i dag. Deltagerne venter spent på den nye gjesten og bruker tiden til å slappe av og snakke sammen om de viktige tingene i livet mens de venter på han eller henne. Øystein sier han syns det er vanskelig å stole på Eileen etter at hun egentlig sendte han ut. Mens Stine og Malin snakker om å ha sex på tv, er det greit liksom? Etter å ha fundert på det i noen minutter konkluderer begge med at det er helt greit siden det har blitt så vanlig, ingen reagerer jo på slikt lengre?.

Heldigvis går dagen fort og de kan ta imot den nye Paradisegjesten. Han heter Niclas og kommer fra Kristiansand.

- Jeg er med på Paradise for å bli en lokalhelt, sier han selvsikkert og slår fast at han kommer til å vinne. I tillegg skal han skal bidra til å lage den beste sesongen noensinne slik:Den nye gutten, Niclas flytter inn på solo og gjør seg klar for sin første fest på Paradise! Men det er alltid en vri: Festen er bare så vidt i gang før de får brev om en liten utfordring. Guttene og jentene blir sendt hvert til sitt med beskjed om å kle på seg i tre ulike fargekoder som betyr:Det er klart for fargefest. En av rentene roper LOOOL og syns det er sååå gøy! Men så kommer en av deltagerne på at valget av farge kan bety noe mer, altså det kan til og med påvirke spillet! Etterhvert er det full forvirring om hva dette kan bety, ja hva kan skje med et par hvor han og hun velger ulik farge? OMG! Et av parene som har valgt ulikt er Carl Aksel og Malin. Han gikk for rødt og hun grønt. Han syns Malin er utrolig dum som valgte grønt og dermed tilbyr seg slik og etter å ha sagt dette til henne tramper han surt avgårde bort fra henne. Dette blir for mye for Malin og hun begynner å gråte, hun ville jo bare «fortelle» Carl Aksel at hun ville pule med han i kveld! Det var jo han som fikk grønt lys...

Episode 16: - Jeg kommer til å savne kosing med både gutter og jenter!

Bryllupsuken er snart over og en av gjestene må sjekke ut, det er parseremoni inne på hotellet og alle er spent på hvem av deltagerne som må reise hjem.
Inne hos Øystein og Mikela er det god stemning, det ser ut som de har en liten flørt på gang; 

- Å våkne opp med Eileen er deilig men småfrustrerende, jeg har jo lyst å kaste meg over henne, sier han og smiler lurt.Hos Carl Aksel og Malin er det også hyggelig, de har nemlig kost seg litt ekstra under dynen natten før;

- Jeg greide ikke å holde meg lengre og måtte bare?., ler Carl Aksel.Dessverre er det ikke like hyggelig inne hos Henning og Stine;

- Det er ikke dritgod stemning mellom meg og Henning, sier Stine som forklarer at det er helt greit for begge og at begge er enig i at det er som det er. 
 
Deltagerne samles til frokost og det kommer et brev.

- Ååå, jeg får noia, sier en av deltagerne, før brevet i det hele tatt leses opp.

Heldigvis er det et hyggelig brev. Jentene får plukke ut to av guttene og sende de på en utflukt. Jentene velger Henning og Mayoo.
 Men en utflukt på Paradise er aldri bare kos, det er selvsagt en konkurranse. Denne gangen skal guttene kjempe om fredning (immunitet) og konkurransen består av å pynte den fineste bryllupskaken. 

- Å fy faen, jeg ser to kaker. Sier Mayoo. Han er nervøs, han har skjønt hva som skal skje og han kan jo ikke pynte kaker. Mayoo angrer bittert på at han ikke har hjulpet moren sin med å pynte flere kaker.

- Men jeg har jo ikke hatt tid til det, jeg har jo trent så mye, sier han frustrert og kaster seg over kakepyntingen. 

Dessverre burde Mayoo pyntet flere kaker, Henning kåres til vinner og krones med et brudeslør som symbol på seieren, og fredningen.Carl Aksel blir stresset av immuniteten til Henning, han er redd han kan ryke under kveldens parseremoni. 
Spenningen er til å ta og føle på inne til hotellet. Timene går sakte og etter ulidelig lang ventetid på kanskje flere timer samler Triana endelig alle deltagerne.

Det er klart for parseremoni!En av disse guttene må reise hjem, men først skal hver og enkelt av de stille seg bak den jenta de vil stå med. Men det er flere jenter enn gutter og en av de må ut?.Guttene velger hver sin partner og til slutt er det Eileen som har to gutter bak seg. Hun står nå foran et vanskelig valg, hun har på tro og ære lovet å redde Mayoo. Hva nå!

- Et løfte er et løfte, sier hun og velger Mayoo. Carl Aksel begynner å gråte. 

Men denne gangen er det en vri på parseremonien, Triana forteller at brudebuketten gir Jørgen muligheten til å redde Øystein. Desom Jørgen gir buketten til Øystein kan han bytte plass med en av de andre guttene. Øystein tar muligheten buketten gir og han stiller seg bak Eileen og den overraskende twisten gjør at Mayoo er den som må pakke sakene sine denne gangen;

- Jeg kommer til å savne kosing med både gutter og jenter, sier han og tar farvel med alle de nye vennene inne på Paradise Hotel. 

Episode 15: Strippeshow og utdrikningslag!

Det er mørke skyer på Paradishimmelen, på ordentlig.  Deltagerne er bekymret, kanskje det blir orkan? Mayoo har ikke sett en fulg på himmelen på lenge, han mener det er et dårlig tegn og at det kommer til å skje noe.

- Fy faaan ass, sier en av deltagerne.  

Heldigvis fortsetter solen å skinne i Mexico. Men to tidligere deltagere skal sjekke inn. De skal konkurrere om hvem av de som får delta på Paradise en gang til. Jørgen og Synnøve er back !

Selvsagt skal det konkurreres, i en duell. Det handler om å pakke inn en gave, skrive dikt og spise østers, raskest. Synnøve gruer seg;

- Jeg har aldri spist sjømat og vet ikke hvordan det smaker, sier hun og fortsetter med å si at taktikken er å være iskald. Hun er nemlig klar for revansj inne på hotellet. Planen er klar, hun skal late som alt er fint og si at hun «ikke bærer gnag» som hun så fint sier det. Men så skal hun lure alle deltagerne og vinne hele greia. Men dessverre for Synnøve vinner Jørgen duellen og hun må sjekke ut på nytt.Jørgen blir tatt svært godt imot av de andre deltagerne som kaster seg om halsen hans av glede. Mayoo beskriver det som vanlig på sin egen unike måte;

- Da Jørgen kom ble jeg faktisk veldig glad, han er jo moden og han har noe mellom øret, smiler han.

Så kommer det brev til Jørgen som sier at det er tid for utdrikningslag! Alle jubler, det er jo så lenge siden forrige fest. Guttene og jentene blir sendt hvert til sitt hvor de får utdelt ulike kostymer. Som vanlig er Mayoo skuffet over kostymet sitt.

- Det er det styggeste jeg noen gang har sett, sier han og banner over skinnvesten han må kle seg i denne ene kvelden.


 

Heldigvis setter ikke hans misnøye noen demper på festen inne hos gutta som koser seg i badekaret.

Inne hos jentene er det også hyggelig stemning, selvsagt er også de i badekaret, alle som en.

Etterhvert samler Jonas guttene og jentene, han sier det skal skje noe gøy. Det viser seg at han har fått et oppdrag. Han er nemlig utdrikningslagets stripper.

- I kveld blir det show, sier han og gliser.  

Og Jonas leverer så godt han kan til alles store forlystelse. Alle skåler for det utrolige showet. Kong Carl Aksel er ekstremt fornøyd! Mayo er også glad, han sier at han er stolt siden Jonas valgte å bruke hans caps;

- Det må være et tegn på at jeg har en kul stil, sier han fornøyd over at hans klær fikk være en del av stripperen sitt kostyme!Etter showet fortsetter deltagerne fortsetter festen, det gjør også alliansebyggingen blant deltagerne. Henning og Carl Aksel har også en svært en dyp og tillitsbyggende mann til mann samtale;

- Du tenker mer enn alle her inne, sier Henning.

- Ja svarer Carl Aksel, og nikker i enighet.

- Det ser jeg fordi jeg er en menneskekjenner, sier Henning.

- Det vet jeg, du er en menneskekjenner, konstaterer Carl Aksel.Etter et par timer med allianser og festing bestemmer Eileen og Sandra for enda et strippeshow, sammen med Jonas.Det gjør Carl Aksel svært fornøyd, han avslutter kvelden med å konstatere at han koser seg til tross for alt pratet om alliansebygging!

 

 

Episode 14: - Når jeg sjekker opp en gutt viser jeg puppene!

Stemningen er laber inne hos Carl Aksel og Mikela, de kranglet skikkelig kvelden før. Mikela føler at hun ikke kan stole på Carl Aksel. Hun vet også at Carl Aksel torpederte oppdraget hun fikk kvelden før. Hun er rimelig frustrert på partneren sin;
 
- Det var ganske jævlig å våkne opp med Carl Aksel, sier hun.Carl Aksel er heller ikke fornøyd; 

Jeg er i en skilsmissesituasjon og det er en jævlig situasjon, sier han. Og fortsetter med å fortelle at det rett og slett ikke fungerer å være partner med Mikela lengre. Han har jo ikke kontroll på henne...
 Den nye deltageren Malin har sovet godt inne på solo men hun bruker utrolig mye energi på å tenke på hvem hun skal velge som partner. Det er rett og slett driiitvanskelig å velge mellom Carl Aksel og Henning. Livet er tøft. 

- Jeg orker ikke å tenke så mye, sier hun fortvilet over det umulige valget. Ved frokosten kommer det er brev som forteller at det snart er klart for forlovelse, det betyr at Malin skal velge en partner og dermed må en av de andre jentene reise hjem. Under frokosten innrømmer Mikela at hun heller vil hjem enn å fortsette å stå med Carl Aksel. Hun orker rett og slett ikke mer. Livet er virkelig tøft inne på Paradise. 

Malin bruker det meste av dagen på å gå rundt og snakke med de ulike deltagerne og alle har selvsagt et godt forslag til hvem hun skal velge.

- Kommer Malin til å velge den gode eller onde siden, spør Mikela. Hun er så nervøs at hun har vondt langt inn i sjelen. 

Video: Malin sjekker inn på Paradise.

 

 

Timene går sakte og endelig er det tid for «forlovelsesseremoni». Triana samler deltagerne og spør hvordan det går. Både Carl Aksel og Mikela forteller at de ikke trives med hverandre. Det går bare ikke, de har jo kranglet og de kan ikke stole på hverandre lengre. Før Malin får velge partner forteller Mikela at Carl Aksel sørget for å torpedere oppdraget hennes ved å tyste til Malin. Hun forteller også at han ville sende Nina hjem. Nina ser sint ut.

Så er det endelig tid for Malin å velge partner, hun går flere runder mellom deltagerne og stiller seg til slutt bak Carl Aksel.

- Jeg valgte han på grunn av magefølelsen, forteller Malin. 
 Etter at Mikela sjekker ut flytter de nyforlovede sammen. Carl Aksel er fornøyd, selv om Malin ikke er drømmedama. Han har jo egentlig høyere standard enn dette. Malin derimot er klar for kong Carl Aksel og bestemmer seg for å gå rundt toppløs foran sin nye partner for å få hans majestets oppmerksomhet.

- Når jeg sjekker opp en gutt viser jeg puppene, smiler hun lurt.  

Episode 13: - Sex på hotellet er ikke noe problem!

Det er "bryllupsuke" på hotellet, alle deltagerne gleder seg men er også nervøse for hva som kan skje. Mikela er spent på om det legges opp til skilsmisse og hvem den nye deltageren er. Hun er nervøs.

Ved frokosten kommer det er brev som forteller at det vil sjekke inn en brud på hotellet.

- Fy faen en brud, sier Mikela. Mens de venter på den nye jenta snakker deltagerne spent om hvordan hun kan være. De fleste håper den nye deltageren vil styrke deres posisjon.
For Øystein er det fysiske det viktigste; 

- Jeg håper hun har store pupper, sier han. 

Den nye deltageren som sjekker inn heter Malin, hun bor i Bergen hvor hun jobber som bartender. Hun beskriver seg selv som ei «glajente» som gjerne flasher puppene til kjekke gutter. Hun innrømmer forteller også at hun er klar for litt av hvert inne på Paradise;

- Sex på hotellet er ikke noe problem, fniser hun til kamera.Triana presenterer Malin for deltagerne og forteller at hun selv får velge partner neste dag og partneren til den hun velger må reise. 

- Å fy faen for en sinnsyk start på uka, sier Mikela. 

De fleste deltagerne bruker dagen på å bli kjent med Malin og forsøker å få henne på sitt lag. Carl Aksel innrømmer at han kunne tenke seg å stå med henne, men først vil ha se hvordan hun oppfører seg når hun er full.

Det er klart for en ny fest inne på Paradise og deltagerne får utdelt nye kostymer.

- Nei æsj, dumme, dumme, dumme antrekk sier Mayoo. Han er ikke fornøyd med kostymet sitt sier han og fortsetter;

- Jeg vil ikke trekke frem mine feminine sider, jeg er ikke femi, sier han.

 
 

Så kommer det et brev til Mikela, hun får i oppgave å stjele Malin sin ring, lykkes hun med oppdraget får hun bestemme hvem som skal sjekke ut.
- Fy faen, sier hun som vanlig. 

Carl Aksel mener hun skal sende ut Nina, men Mikela har andre planer.

- Det betyr så mye for meg å ha denne makten, for de andre syns jeg er dum, sier hun.
 
Mens Mikela arbeider med å løse oppdraget sitt benytter Carl Aksel sjansen til å fortelle Malin at han ønsker å stå med henne. Så slår klokken 12 og Mikela har ikke klart å finne ringen. Det blir rett of slett for mye og hun legger seg rett og slett ned på sengen og gråter;

- Jeg angrer på at jeg var så dum, sier hun.Carl Aksel på sin side er fornøyd, han vil jo ha ut Mikela. Han passer derfor på å torpedere Mikela sitt oppdrag ved å advare Malin som gjemmer ringen godt.

Video: Malin sjekker inn på Paradise Hotel

 

 

Episode 12: Filosofien Mayoo slår til igjen: - Livet er et lære, man må alltid lære,

Den japanske uken går mot slutten, noe alle gleder seg til. De er jo dritt lei av sushi til frokost. 
Carl Aksel drømmer om egg og Jonas fantaserer om brødskive med nugatti. 

Det er også Parseremoni og som vanlig fører det til nervøsitet inne på hotellet. Noen må jo reise hjem. Denne uken sitter guttene sitter med makten. Alle tror det er Mayoo som må velge partner og det gjør Carl Aksel er stresset. Han føler at Mayoo ikke er til å stole på. 
Kongen av Paradise har rett og slett ikke helt kontroll.

Eileen er som vanlig forvirret, hun er usikker på hvem hun skal stille seg bak og bruker dagen på å fundere dette. Det harde valget står mellom Øystein og Carl Aksel.

- Jeg har masse å ta tak i, sier hun og tenker så det knaker. 
De fleste deltagerne bruker dagen på å «tenke» i solen. Utenom Mayoo da, han har nemlig bestemt seg for å lære seg å stupe, noe han også har en filosofi om; 

- Livet er et lære, man må alltid lære, sier han lurt til kamera.
  

Etter enda litt mer konspirering og alliansebygging rigges det til for karaoke, de trenger nemlig en pause fra all strategiplanleggingen.
 Karaoken skrur heldigvis opp stemningen på hotellet.

- Å se Jonas skinne med den mikrofonen er fantastisk, sier Sandra som gjerne vil se mer av dette!

Mayoo er enig, han syns definitivt Jonas er den flinkeste av alle. 

- Han glitrer som bare det, smiler han lurt. 

Litt senere tar Eileen Mayoo til side for en alvorsprat. Hun er bekymret, hun syns han prater for mye og for lenge. Det er nemlig litt vanskelig å forstå hvor han står. Hun bruker ganske lang tid på en litt uforståelig forklaring og avslutter med å si at hun tror hun der er henne som må reise hjem denne uken;

- Jeg tror jeg ryker, så jeg må sole meg før det er for sent, sier hun og løper ut for å rekke de siste timene med sol før Parseremonien. 

Etter solnedgang samles deltagerne endelig for denne ukens Parseremoni.  Det er jentene som skal velge hvem  de vil stå bak. Til slutt vil det stå to jenter bak en gutt som må velge hvem han vil ha som partner videre. Etter en nervepirrende seremoni er det til slutt Mayoo som må ta valget. Det står mellom Imme og Sandra. 
 Han velger Sandra, og Imme må reise hjem. Mikela tar dette tungt og gråter over å miste sin nærmeste venn.
- Det er for jævlig, sier hun og tar farvel med Imme.

Episode 11: Det er tid for bikinibryting!

Det er duket for drama på Paradise i dag. Det skal kjempes om menn og det er tid for Pandoras eske.

Nina har ikke sovet så godt inne på solo, hengekøya er ubehagelig og hun er fyllesyk. Livet er ganske tøft. Heldigvis er det gjort klart for en deilig japansk frokost, med sushi, fisk og en blekksprut. Imme syns det er ekkelt. Mikela holder hendene i ansiktet og roper «ÆSJ». Hun synes det er så forferdelig at hun nesten begynner å grine. 

Livet på Paradise kan være grusomt, men tøffest er det for Eileen;

- Jeg tror jeg har blekksprutfobi, jeg får frysninger på hele kroppen, sier hun. 
 Etter frokosten kommer det et brev. Nina (hun som har tatt IQ-test) får invitere med en av de andre jentene på en utflukt. Hun velger Imme, som blir kjempeglad. Hun tenker at de får servert en deilig lunsj hun kan spise. Skuffelsen er stor da to jentene de blir servert sushi på utflukten.

- Jeg er på diett jeg, sier Imme.

Mens en av jentene spiser lunsjen (og den andre ser på) kommer det et brev som sier at jentene skal kjempe om Imme sin partner, Jonas. 

Tilbake på hotellet er det amper stemning, Mikela har bestemt seg for å klikke på Imme. Rett og slett fordi hun har sagt noe om noe og noen og dermed er ei jævla ekkel f**. 

 

 

Jentene på utflukt må virkelig slåss om Jonas. Selvsagt på japansk vis som sumobrytere.
Det blir en tøff kamp i bikini men til slutt går Nina av med seieren. Hun blir dermed fredet ut uken og vinner Jonas. 
Det går mot kveld og deltagerne samles rundt Pandoras eske. I esken ligger det lykkekaker som deltagerne skal gi til hverandre. Men det er flere deltagere enn kaker?  Den som sitter igjen er Eileen og hun må åpne brevet som ligger i bunn av esken hvor det står at hun ikke kan stå sammen med Mayoo under morgendagens parseremoni.
 En dramatisk kveld på Paradise går endelig mot slutten. Jonas er kjempeglad for dele seng med sine nye partner Nina. Imme på sin side gruer seg til å sove inne på solo. Hun er redd for alle innsektene der inne.

- De kravler inn i hemmelige hull du ikke finner, sier hun og kler på seg langbukse, sokker og hettegenser før hun sprayer innsektsmiddel over hele rommet. 

Episode 10: - Jeg skal lage helvete her inne!

Den Japanske uken fortsetter på hotellet. Inne hos Øystein og Sandra er det flau stemning etter nattens eskapader.

- Det skulle ikke ha skjedd. Sier Sandra og påpeker de begge er enig i at det ikke var det lureste å ha sex.

Humøret er ikke på topp inne på solo heller, Stine har ikke sovet. Det har vært småkryp inne på rommet!Carl Aksel og Mikela har også en tung morgen, de er megafyllesyke. Ved frokosten må han legge seg ned for ikke å kaste opp. Livet på Paradise er ganske tøft. Etter frokosten får heldigvis deltagerne andre tin å tenke på. Stine velge ny partner, og alle er bekymret og lurer på hva hun vil gjøre. Hvem av parene vil splittes? Mayoo på sin side legger planer for å bruke Stine til å få ut Mikela. Han har funnet ut at Mikela er en ustabil spiller og at han må ta grep.

- Hun må ofres for at alliansen skal overleve. Sier han og går «all-in» for å overbevise Stine om å følge hans plan;

- Du er en smart jente og jeg kan se det på deg. Sier han til henne så overbevisende som han kan.

Triana kaller inn til «Parsplitt».

Stemningen er til å ta og føle på. Hvem står foran en usikker fremtid? Stine velger å stille seg bak Henning og Nina (hun som har tatt iq-test). - Det var min plan. Gliser Carl Aksel.Nina blir kjempesur, hun mener at Stina ikke tenker strategisk.

- Nu e æ forbainna. Sier hun sint på nordnorsk.

Etter parsplitten samler de ulike alliansene seg for å snakke strategi. Mens Carl Aksel prater benytter Øystein muligheten til å sjekke om musklene fortsatt er på plass. Etter en sliten dag full av strategier i alle retninger kommer det et brev. Det er fest og alle skal kle seg i kimono. Jonas føler seg som Karatekid og Carl Aksel som «han playboy duden». Men Mayoo liker det ikke, han syns det er altfor damete for han. Nina (hun som har tatt IQ-test) bestemmer seg for å rekke ut en hånd og bli venn med Stine.

Men hun har egentlig skumpe planer.

- Jeg skal lage helvete her inne! Sier hun.

Utover kvelden fester deltagerne som vanlig, det kjøres Stjørdal-quiz og danses japansk karatedans.

Dessverre er ikke Øystein helt i humør, han har nemlig hjemlengsel. Men Elieen trøster han, hun har også kjent på det.Så går kvelden mot slutten og etter nok en begivenhetsrik Paradise dag går deltagerne til sengs.

Video: Øystein hyller Eileens rumpe

 

Episode 9: - Det er vel ikke så veldig mye sjømat i sushi?

Det er tredje uke inne på hotellet. Øystein er fornøyd med å våkne opp med Sandra og starter dagen med å synge for henne i undertøyet. Sandra selv er også happy. Hun ser på de to som en supersterk kombo som kan holde lenge. 

Stemningen under frokosten er topp, deltagerne får servert te og sushi. Det er japansk uke.
- Det er som å være på en kinesisk restaurant. Sier Mayoo fornøyd. 

Imme derimot er ikke like fornøyd, hun spiser nemlig ikke sushi.
- Jeg liker ikke. Sier hun  snurt.Eileen på sin side skjønner ikke problemet hennes.
- Det er vel ikke så veldig mye sjømat i sushi. Sier hun undrende. Etter frokosten får deltagerne utdelt ukens kostymer. Carl Aksel er fornøyd med sin gule drakt. 
- Jeg føler meg veldig søt. Sier han og smiler.Litt senere samles alle hos Triana for å ta imot en ny deltager. Alle er spent. Jonas sier han håper det er en Carl Aksel uten penis. Den nye gjesten heter Stine og hun beskriver seg selv som litt «gæær?n». Stine sjekket også inn med et engangskamera som hun bruker flittig. Selvsagt blir Mayoo kjempestresset av dett. Han tror det må være noe bak og at hun har et slags oppdrag. Etterhvert blir klarer han å få flere av deltagerne nervøse. Da bestemmer Carl Aksel seg for å «konfisekre» begge kameraene til Stine. Han liker jo ikke å bli tatt bilde av.
 
Etterhvert går dagen mot slutten og det er klart for ukens første fest i de nye kostymene. Deltagerne spiller som vanlig «flasketuten peker på» og det både gnikkes, gnukkes, klines og tafses.Men midt i det hele kommer det et brev som sier at Stine får splitte et par som fredes resten av uken.

Deltagerne blir megastresset, de vet at noen må ut og at det ikke kan bli  den nye deltageren denne gangen.

Carl Aksel bestemmer seg for å legge en plan, han vil ha Imme ut. Øystein er som alltid enig med kongen, hun må ut. Hun er jo ikke fet på fest liksom. Det tar ikke lang tid før Mayoo får høre om dette, han blir forbannet. Heldigvis er han så lur at han er med i to allianser og ene av de er ikke ekte en gang.Imme får også vite at Carl Aksel vil ha henne ut. Hun blir lei seg. De var jo gode venner. Men hun innser at det hele er et spill for å vinne og at vennskap inne på hotellet ikke er et ekte. Akkurat slik som faren hennes advarte om på forhånd!

Kvelden går ettterhvert mot slutten og deltagerne går til sengs, noen med hverandre?Igjen er det Øystein som denne gangen blir ekstra godt kjent med sin nye partner Sandra. Som innser at det kanskje ikke var det beste valget hittil i livet;

- Å så jævlig dum jeg er. Sier hun skamfullt

Øystein ler i sengen og sier at alt er hennes skyld.
 

 

 

Episode 8: - Vi har meldt oss på Paradise og er ikke de smarteste.

Det går mot en ny parsermoni på hotellet, Bohemuken går mot slutten. Carl Aksel har hatt en kjip natt på solo. Han mener rett og slett at det rett og slett ikke passer for kongelige å bo slik. Inne hos Sandra og Lekka er stemningen på bunn etter kvelden før. Sandra sa at hun foretrekker Carl Aksel, Lekka svarer med å påstå at hun er like tom i hodet som en tom vase.Øystein våkner opp litt sliten etter festen kvelden før.

- Jeg trodde vin var vann. Sier han og innrømmer at han ikke husker så mye. (Han har glemt at han ville og at Mikela ikke orket).  
 Mikela på sin side forteller at hun er lei av Øystein og at han er ekkel.
- Nå er liksom Øystein brukt opp. Sier hun alvorlig. 

Under frokosten kommer det er brev. Nina (hun som har tatt IQ-test) leser høyt at det er parsermoni i kveld. Alle blir tkjempestressa, de vet at noen må reise hjem i kveld.Senere samler deltagerne seg ved bassenget og Nina innrømmer at hun ikke har sovet på grunn Lekka sin grusomme fornærmelse.

Mayoo er helt enig;

- Det finns jo måte på hvordan man skal behandle en kvinne. Sier han voksent og fortsetter:

- Kvinner skal snakkes til rolig og behandles som prinsesser. 

Sandra fortsetter å fortelle hvor dårlig Lekka har behandlet henne, han kastet til og med en shampooflaske i gulvet mot henne i raseri (!). Hun vil ha Lekka ut og Carl Aksel inn igjen på rommet sitt. Lekka på sin side legger planer, han vil forsøke å komme i posisjon hos Mikela som planlegger å bytte ut Øystein.

Lekka prøver å bedre statusen sin etter nattens forferdelige kommentar om det tomme hodet til Sandra. Han samler alle deltagerne for å be om unnskyldning for den forferdelige kommentaren.

Eileen oppsummerer det hele slik:
- Altså han sammenlignet Sandra med en vase liksom men det er jo ikke verdens undergang, hvem som helst kunne jo gjort det. Sier hun.

Så er det klart for ukens parsemoni .
Triana ønsker velkommen så dramatisk bare som hun kan. 
Sermonien starter, Jonas og Mayoo stiller seg bak sine partnere. Deretter stiller Carl Aksel seg bak Mikela (!). 

Sandra ser sjokkert ut og Imme skjønner ingenting. 
Sermonien fortsetter; Lekka stiller seg bak Sandra, og til slutt er det Øystein som skal velge sin partner, han velger å stille seg bak Sandra. 
 Dessverre for Lekka velger Sandra Øystein. Lekka står nå uten partner og må reise hjem igjen. 
Sandra er fornøyd og sier at Lekka bare kan takke seg selv;

-Det er jo bare å skyte seg sjøl på leggen, da er du dum som et brød sjæl. Sier hun om Lekka og hans to døgn inne på hotellet. 

Lekka reiser og firkløveret Mikela, Øystein, Sandra og den selvutnevnte kongen er fornøyd. Men Eileen er frustrert, hun syns ikke det er greit å behandle folk slik selv om de har sagt noe dumt i fylla.

- Det er ikke verdens undergang å sammenligne noen med en tom vase. Sier hun mens hun gråter litt til Nina (hun som har tatt IQ-test).

Andre uke på hotellet går mot slutten. Øystein innrømmer at han er glad Lekka er ute til Sandra. Han skjønner bare ikke at folk kan oppføre seg slik mot andre og avslutter med følgende konklusjon; 

- Vi har meldt oss på Paradise og er ikke de smarteste vi heller. 
  

Episode 7: - Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

Dagens episode begynner på rommet til Mayoo og Eileen, hvor Mayoo deler sine tanker rundt både halsskjeder og outfits generelt. Han beskriver at vennskapsbåndet deres representerer; lojalitet, tillit, ærlighet og kjærlighet. Eileen er veldig fornøyd med vennskapsarmbånds-arbeidsfordelingen;

- Jeg lager båndet og du finner på reglane. Sier hun. 

Mayoo er litt uenig i dette, han klarer ikke å klikke med henne og ser på forholdet deres som veldig voksent. De er liksom bare bestekompiser. Dessuten innser han at han ikke kan ha samme stil hele tiden. Han må klippe seg. Han vil jo få mange fans nå.

Lekka og Sandra har en lettkledd og åpenhjertig morgenstund. Lekka synes de hadde det morsommere natten før enn første kvelden. At han spydde litt (som en gris) la ingen demper på festlighetene. Det gjorde det heller ikke for Nina som synes det var helt greit å kline litt med Lekka selv om han hadde kastet opp litt. Hun var derimot ikke like  imponert over selve kline-ferdighetene.

Under fellesfrokosten sitter lovordene om kvelden før løst. Så kommer det et brev til Carl Aksel. Han får ta med seg en av de andre jentene på date. Han velger Eileen. Mayoo tygger febrilsk og ser stressa ut.

Carl Aksel er helt klar på at en konge ikke bor på Solo to netter på rad. 

- Det ligger en bakplan bak det. Sier han. 

Imme synes valget til Carl Aksel er rart og vet ikke om hun kan stole på ham.
Mayoo ønsker partneren sin lykke til på date, (passivt-aggressivt). Men han er ikke bekymret, han har faktisk en plan-b. 

Ute ved bassenget forstår vi at Mayoo ennå ikke er helt ferdig men den massive «anakondaen» Lekka har mellom bena. Han foreslår at de andre setter ut et tilsvarende rykte om ham.

Vi beveger oss innendørs igjen hvor Lekka og Mayoo diskuterer strategi, og sistnevnte er tydelig på at Carl Aksel må ut. Som om dette ikke var nok, finner de ikke babyoljen! De leter febrilsk i kanskje 20 sekunder. Heldigvis finner de oljen og verden kan gå videre. 


Daten til Carl Aksel og Eileen finner sted på en sandhaug i en slags leiredam, og det som møter dem er et partytelt og et lerret på staffeli. De skal male. Eileen sier at Carl Aksel er så flink med ord og at maleriet sikkert blir fint. Carl Aksel, på sin side mener han er både kunstner og poet.

- Jeg har en kunstnerspire i meg selv. Sier han. 

Kunstverket får navnet «Optimistiske dame i bohemens hage». Eileen er nok ikke heeelt sikker på hva det betyr. Det gjør nok ikke Carl Aksel heller. Så får Eileen et brev. Hun får beskjed om at hun kan velge mellom å fortsette å stå med Mayoo eller velge å bytte han ut med Carl Aksel og gi begge immunitet ved neste parseremoni. Mayoo stormer bekymret ut i frustrasjon.Han er megastresset.

Eileen og Carl Aksel returnerer til hotellet og overrasker alle med å avsløre at de takker nei til tilbudet om immunitet. Mayoob blir skikkelig lettet. Carl Aksel og Eileen er blitt enige om heller å ha hverandre som en backup. Hun lar i hvert fall Carl Aksel tro dette. Hun vil nemlig aldri stå med Carl Aksel.

Den nye gutten Lekka bruker ettermiddddagen på å kose seg litt i Adams drakt foran Sandra.

- Lekka elsker å være naken. Sier han og bruker anakondaen til å slå en vannflaske mot Sandra i sengen, som svarer med å fnise tilbake.


 

Heldigvis går dagenmot slutten, det er tid for Pandoras eske. Dette skjer: 

Nina (hun som har tatt IQ-test) tror Mayoo er den gutten som er diggest i senga (Mayoo mener dette er et stort kompliment).

Øystein er kjempefornøyd med å stå med Mikela, men innrømmer at han veeeeeldig gjerne kunne stått med Eileen, som er vakker som en mexicansk solnedgang

Eileen synes Lekka er kjekkest av guttene

Carl Aksel avviser at han ønsker Mayoo ut. Mayoo synes det er topp at Carl Aksel lyver foran alle. Han sier at Carl Aksel er:

- En som kommer bakfra og stikker og løper.    

Etter vel overstått Pandoras eske er det atter en gang fest. Lekka er bekymret for seremonien imorgen, heldigvvis har han lagt en strategi som han så fint beskriver slik: 

- Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

 

 

Episode 6: Penisstørrelse, lesbeklining og depresjon.

Deltagerne våkner opp og alle er sånn passe klein etter nattens festligheter. Mikela og Øysten starter dagen med å snakke ut om nattens kos.

- Jeg var kjempekåt og du var dritfull. Sier hun mens hun hoster og brekker seg på sengekanten.

Øystein ler og Mikela  bestemmer seg for å avslutte sugejobben hun startet på kvelden før. Men hun må avbryte.


 - Jeg er kvalm, jeg orker ikke mer. Sier hun.

 Tydeligvis er hun ikke så kvalm for hun fortsetter, men da setter Øystein foten ned, han vil bare dusje. 


- Duuu, det er urettferdig, jeg er kåt. Utbryter hun i frustrasjon over at partneren ikke vil gi henne det hun har aller mest lyst på denne morgenen.Carl Aksel starter dagen med å lete etter en grå genser han mistet kvelden i forveien. Han banner. Der er tydeligvis hardt for en Paradise deltager å ikke ha kontroll på alle klærne hele tiden. Han innrømmer også at han ikke er helt fornøyd og forteller at hans drømmepartner er Imme.


 - Hun er dronningen av Paradise. Slår han fast.
Det er god stemning ved frokostbordet, Øystein forteller at han nesten har klina med alle.
Mayoo sier at han ikke håper han må kline med Øystein. 

Etter frokosten er det en litt sløv steminig og alle snakker om spillet og hvem som er i allianse med hvem. Heldigvis skjer det noe. Det kommer et brev som sier at det er klart for «forfatterens sermoni».

Mayoo skjønner ikke noe. 


- Jeg håper ikke vi skal skrive bok. Sier han frustrert. 

Det viser seg at den nye gutten, Lekka får muligheten til å velge og bestemme ganske mye under «forfatterens sermoni». Han skal velge partner ved å lukte på parfymene til jentene. Han skal rett og slett sniffe seg frem til hvem han vil flytte inn hos. Han velger den mest sexy lukta og ender opp med å kapre Sandra. Og Carl Aksel må flytte inn på solo.
Resten av ettermiddagen koser alle seg rundt bassenget. Men Mayoo er ikke helt fornøyd, han har lagt på seg. 
- Jeg begynner å få depresjoner fordi jeg legger på meg rundt magen. Innrømmer han.Den nye gutten, Lekka har flyttet inn på solo og er glad. Men han syns Sandra og Imme bruker altfor lang tid på badet. Han bestemmer seg for å hoppe i dusjen foran jentene til deres store fornøyelse.


- Den er sååå lang liksom. Fniser Sandra og viser frem på hva hun har sett med hendene og gliser.
Så er det klart for fest igjen. Deltagerne danser limbo og spiller flasketuten peker på. Øystein får endelig kysse Mayoo (til hans store fortvilelse) og Nina (hun som har tatt IQ-test) og Imme kliner til guttenes store fornøyelse.
Alle drikker Absint, Lekka spyr og Mayoo later som han bygger en allianse med Carl Aksel som igjen later som han er på lag med Mayoo. Her er det virkelig spill på høyt nivå som Mayoo sier. Etterhvert går også denne festen mot slutten.  Og praten om Lekka sine cm har også gått hele runden i løpet av kvelden;.

- Pikken din har fått anakonda-stempel på seg her inne. Avslører Mayoo for Lekka. Han gliser stolt og sier at det ikke er første gang han har hørt det.
 

Episode 5: - Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Det er en fin morgen på hotellet, men Jonas er bekymret. Stemningen mellom han og Imme er ikke på topp. Hun er så gretten om morgenen og han er ikke sikker på om han kan stole på henne.

- Jeg tror rett og slett ikke at forholdet vil holde i lengden. Sier han bekymret.Mayoo på sin side er selvsikker, han føler han har full kontroll.

- Jeg skal bruke dagen på å snakke med alle, jeg tror det er lurt ass. Sier han og fortsetter.

 - Jeg vil ikke si at jeg hjernevasker alle, men litt manipulering må til.

Øystein har det også bra i dag. Han koser seg maks og er kjempehappy med livet. Han har tross alt en partner og slipper å sove på solo. 

 - Å for ein nydelig morgon. Synger han på klingende nynorsk mens han går rundt han går rundt i boxer?n og klør seg i rumpa.Det er klart for fellesfrokost. Bordet er det pyntet med masse bilder i sort-hvitt, det ligger også noen bøker her og der. En av jentene hviner at dette er fett. En av guttene tror det er litteraturuke.

- Hæ, litteratur, å fyyyy faen. Sier en av jentene oppgitt.

På veggen står det skrevet noe på et annet språk og deltagerne er ikke helt sikker på hva det er. Carl Aksel kaller det er en «litteraturisk quote», Eileen mener det er latinsk og Mayoo tror det er spansk.

- Jeg skjønte at jeg ikke forstod det første gang jeg leste det. Sier han litt forvirret. Imme syns det hele er så spennende.

- Det er old fashion og da er alt er litt gøyere enn i 2016 når alt er litt bullshit. Sier hun med stjerner i øynene.

Heldigvis kommer det er brev som forklarer at de skal leve en uke som bohemer, i kostymer. Dessverre for Jonas ble det litt vanskelig, han har nemlig ikke peiling på hva en bohem er. Eileen har en forestilling og forklarer konseptet sånn; 

- Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Så løper alle deltagerne for å ta på seg ukens kostyme.Øystein er kjempefornøyd med kostymet sitt.

- Jeg får vist frem kroppen min. Smiler han. 

Etter at alle har fått på seg ukens bekledning samles deltagerne seg foran Triana som spør hvilke sanser vi mennesker har? Carl Aksel er ikke sikker men han vet i hvert fall at vi har luktesans. Resten var ikke like lett. Så avslører Triana at det sjekker inn en helt ny gutt på hotellet og at deltagerne skal bruke sansene på å bli kjent med han. Alle jentene får bind foran øynene og den nye gutten kommer inn. Han heter Alexander og er fra Elverum. Han forteller han bare kalles «Lekka», men ikke vet hvorfor. Han er også veldig glad i å feste.

Så får jentene i oppgave og bli kjent med Lekka, de skal rett og slett kjenne på kroppen hans med med bind foran øynene. En av jentene sjekker han ut grundig.

En av de andre tar også jobben alvorlig.

- Det så jo ut som noen skulle ned og suge kuken hans. Gliser Carl Aksel. 

Etter en lang og slitsom dag med store begivenheter kommer det er brev som sier at det er fest. Alle er kjempefornøyd fordi alle sykt klar for å feste. Det er jo så lenge siden sist!. Så starter festen, alle danser, prater og har det gøy. Mayoo får til og med tid til både å trene litt og å planlegge at han må vinne den nye guttens tillit.


Det gjør også Carl Aksel som prøver å få den nye gutten på sitt «team». Lekka på sin side er litt sliten av alt pratet. Han trodde de skulle feste og ikke prate hele kvelden. Heldigvis tar festen seg opp da alle samler for å spille flasketuten peker på.

Eller flaskekuken peker på, som Mayoo kaller det.

Etter hvert går alle til sitt. Utenom Øystein da, som avslutter kvelden med først å kose seg litt med Eileen.Før han hopper til køys med sin egen Partner, Mikela.

Lekka tar også kvelden etterhvert, alene inne på "Solo".

Video: Møt Lekka
 

Episode 4: - Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød.

Det er en rolig morgen på hotellet, alle er spent på kveldens parsermoni. Det er en gutt for mye på hotellet og alle vet at noen må reise.

- Jeg har funnet ut nå at vi er veldig like. Sier Sandra som sjekket inn på hotellet dagen i forveien. Hun er sykt fornøyd med å ha fått Carl Aksel som partner.

Den nye gutten, Jørgen fra Gjøvik er litt stressa, han er redd for at ingen vil velge han.

- Jeg må se om det er et smutthull hos et av de andre parene. Sier han mens han legger en plan for å få Sandra til å velge han foran Carl Aksel.

Carl Aksel på sin side har sovet veldig godt og satser på å jobbe seg oppover til å bli superkonge. Den selvutnevnte kongen bruker dagen på å trekke i tråder og legger skumle planer for å få Jørgen ut.

Mayoo på sin side er i det filosofiske hjørnet i dag.

- Alle kan ikke være veltrente og alle kan ikke være pene. Sier han og poengterer at han syns trening er kjempeviktig for å se bra ut.

- Jeg skal ta vare på helsa så lenge jeg lever fordi jeg bor jo hjemme hos mamma og pappa og jeg er så takknemmlig for at jeg har fått dette livet her. Sier han.

Mayoo er også i det hjelpsomme hjørnet i dag og setter i gang med å fikse håret til Jonas (han fra Trøndelag). Først vasker han kompisen godt og passer på å bruke balsam. Jonas pør hva det er godt for.

- Det mykner håret. Sier Mayoo og fortsetter frisørtimen.

Jonas blir kjempefornøyd med den nye sveisen.Det ser ut til å bli en rolig dag før parsermonien.  Men så kommer det et brev som får alle til å løpe til rommet sitt for å kle seg i sitt "Edens hage"-kostyme.

- Puppene rister. Fniser en av jentene mens hun spretter ned trappen for å ta på seg sitt Eva-kostyme.Alle koser seg i sitt kostyme og gjengen fester ved bassengkanten.

- Flaks for meg at jeg er veldig glad i rumpa mi, jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen og danser rundt i sin nye stringtruse.


- Jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen.

Kvelden nærmer seg og det er klart for årets første parsermoni. Alle vet at en av guttene må ut. Det første Triana spør om er hvem som er kongen av Paradise. Jonas sier det er Mayoo fordi han ser best ut. Carl Aksel blir kjempefornærmet. Han er jo kongen som trekker i alle trådene (!).

Sermonien er i gang og både Carl Aksel og Jørgen stiller seg ved Sandra. Nå er det opp til henne å velge partner. Den hun ikke velger må reise hjem. Sandra syns det er et kjempevanskelig valg. Hun velger den hun  stoler mest på. Carl Aksel får bli og Jørgen må reise hjem igjen.

Jørgen syns det er litt kjipt, men er veldig glad han nesten fikk være helt naken på tv. Carl Aksel er happy og avslutter kvelden med å si til Sandra at han stoler på henne.

- Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød så det er lett å pushe henne rundt, sier han og gliser.

Episode 3: - Det å gå naken er faktisk kjempedigg.

Det hele sparkes i gang av Triana som sitter i et tre og forteller at det sjekker inn en ny gutt.Hun nye jenta fra Skien håper hun får en partner. Hun vil ut av solo. Synøve er bekymret, det er dårlig stemning mellom henne og Carl Aksel. Hun skjønner ikke hvorfor. Mikela føler seg usikker på Øystein som hun lå med natten før. Øystein føler seg bra, han er gira og gleder seg til å dra på date med hun nye fra solo. Det er litt dårlig stemning, men de klemmer likevel.Så kommer det et brev og det viser seg at hun nye fra Skien skal på en sexy date med alle guttene. Det viser seg at de skal en tur til i Edens hage i «Adam og Evas drakt». Mayoo koser seg i nettoen.

- Det å gå naken er faktisk kjempedigg, det var kjempekomfortabelt jeg fant meg selv fullt komfortabel i det. Sier han. Ja.

Så kommer det ey nytt brev. Gutta må ofre en av de andre jentene til fordel for Sandra, hun nye fra Skien. Samtidig sjekker det inn en ny gutt. Han heter også Jørgen. Han har en Harry Potter-tatovering og forteller at han egentlig ikke er så tøff, men har det i kjeften:

- Jeg er nok ikke så aktiv når det gjelder seksuell, jeg klarer å holde meg ganske greit og har egentlig levd med det ganske godt. (HÆ?)Mikela kjenner jo Jørgen, de har gått på barneskolen sammen. Alle ler over det utrolige sammentreffet. Det er god stemning på hotellet.

- Jeg har jo faktisk hatt et bittelite crush på ham. Fniser Mikela.

Så får jentene brev, de må sende en av guttene på solorommet.

- Fy faen. Skriker en av jentene i frustrasjon.

Alle deltagerne samles på hotellet og guttene forteller at Synøve må flytte inn på solo. Synøve er rasende.

- Jeg er forbanna, Carl Aksel er en liten snek. Sier hun og sverger hevn over eks-partneren.

Så snur bordet, og jentene forteller at Øystein må flytte inn på solo. Han føler seg sveket av Mikela. Som han hadde sex med første natt.
Men de klemmer likevel og Mikela sverger på at hun skal redde Øystein senere. Alle lurer på hva som skjer nå.

Kvelden nærmer seg, det er tid for Pandoras eske. Stemningen er til å ta og føle på, en av deltagerne må reise hjem og ingen skjønner hvem det blir. Det blir for mye for Mikela som knekker sammen i gråt. Alle blir bedt om å gi et eple til den de vil beholde. Deltageren med flest epler får bli. Eileen syns det hele er veldig komplisert:

- Når du strekker ut et eple til et menneske og det mennesket som står og skal ta i mot det eplet tar det i mot med høflighet, men tør ikke å spise det fordi du er redd det er gift. Da er det ikke lett altså.

Synøve får flest epler og må reise hjem. Hun gråter igjen. Øystein syns det er trist. Det gjør også Mayoo. Carl Aksel er glad, han mener han trekker i alle trådene og sier selv sikkert:

- Jeg er kongen av Paradise Hotel. 

Episode 2: Det ble puling allerede første natt!Alle er fyllesjuke. Jonas våkner opp og sier at han tror han drakk for mye i går. Mayoo har vondt i hodet, Mikela og Øystein har pult. De har litt fylleangst etter at de to hadde sex første kvelden på realityhotellet.

En ny gutt sjekket også inn i går, han heter Jørgen og er fra Bærum og han har skikkelig trua.

- Jeg kommer til å vinne Paradise fordi jeg er kjekk. Sier den nye gutten.Carl Aksel har en røff morgen. Han sliter med hard avføring som tetter do. Han må fikse dette selv og brekker seg da han må stikke hånden ned i ...

Øystein får applaus fra de andre gutta fordi han knulla første natt. Mikela forteller de andre jentene at de båndet og at det var skikkelig koselig.Etter frokost kommer det brev. Synøve blir stressa. Hun tror det kommer inn en jente og da blir det problemer. Det er jo for mange på hotellet!

- Det brevet som kommer er sånn mindføkk. Sier hun.

Alle er redd for å måtte reise hjem. Heldigvis har Synøve forberedt seg godt.

- Jeg er klar for å slå på tenkehatten, men først skal jeg bare flyte og ikke spille spillet. Sier hun.Så er det klart for årets første parsermoni og kjekke Jørgen fra Bærum må reise hjem igjen etter bare en natt. Etter den dramatiske exiten skal gjestene nyte hotellet, men allerede før dagen er over, sjekker det inn en ny jente. Sandra fra Skien. Hun syns Øystein er kjekk og sier hun må bli dritings (!).

 

Kveldens fest starter. Alle spiller «flasketuten peker på» og kliner litt med hverandre. Øystein innrømmer til Carl Aksel at han egentlig ikke liker Mikela så godt. Mikela tror Øystein syns hun er dum.

- Han tror sikkert at jeg er sånn dum faen, men jeg er ikke det.
 
Carl Aksel er skikkelig misfornøyd med Synøve.

 

- Hun tror at jeg er en jævla bikkje for hun da, det er jeg ikke så hun skal faen meg passe seg ass.

Episode1: - Jeg gleder meg sykt kjempemye til å se hotellet fordi det er det du ser på tv og det er liksom stort og fint.

Det er klart for Paradise Hotel 2016!

 Her er en uhøytidelig recap av det som skjedde i episode 1.

To av deltakerne har også innrømmet at de hadde sex allerede den første kvelden på realityhotellet.

Det hele starter med parttymusikk som dunker og en åpen bil full av nakne kropper suser gjennom jungelen.

Triana går hardt ut:

- For noen er spillet over før det har begynt.

Paradise Hotel legger opp til drama fra første sekund. Nå kan alt skje.

Gutta gleder seg sykt til å begynne å feste.

Mayoo er kjempeoverrasket over at hotellet er helt nytt. Det er ikke det samme han har sett klipp av på YouTube. Han er kjempefornøyd med rommet og partneren.

Carl Aksel forteller at drømmedama har 400 gram i hver pupp. Han er også glad i å feste.

Øystein sier han kommer til å lyve og manipulere for å vinne, men han liker ikke folk som er falske og uærlige.

Synøve sier hun foretrekker bad-boys som ser ut som de har ranet en butikk.

Mikela liker også bad-boys.

Nina fra Solvær har en IQ på 129, hun har tatt en test.

Eileen blir spurt hvor flink hun er til å konspirere. Hun skjønner ikke spørsmålet.

Flere av jentene syns Øystein er den kjekkeste. Det ser ut som Mayoo er skuffa.

Guttene får velge partner først. Men det er en jente for mye og det bekymrer alle at en må reise hjem med en gang.

 

Det er litt kjipt at en av jentene måtte forlate hotellet, men det glemmes fort.

Deltagerne forbereder seg for kvelden jentene (og guttene) sminker seg, noen pumper også bicepsen, det er klart for årets første Paradise-fest.

Nå starter spillet.

Video: Årets deltagere i Paradise Hotel