hits

april 2016

Episode 28: Carl Aksel griner og Niclas pisser på bildet av Jonas.

Uken har vært preget av kåringen av Mister og Miss Paradise 2016, men også denne uken avsluttes med Parseremoni som betyr at en av deltagerne må pakke sakene sine og reise hjem. Mikela er overbevist om at hun er den som må reise, hun har ingen å stå med. Nina syns det er helt ok å bo med Carl Aksel men de er enige om å bytte tilbake til sine tidligere partnere (Jonas og Malin). Men inne på Paradise legges det alltid opp til en overraskende twist, deltagerne får beskjed om at Celester og Carl Aksel  er låst med sine partnere. De kan ikke sendes hjem til Carl Aksel sin store frustrasjon;

- Det som å kaste en stor stein i hodet, det er skikkelig, skikkelig jævlig, sier han i frustrasjon over at ting ikke går som han har planlagt.


 

Så kommer det et nytt brev. Deltagerne skriker og hyler, hva kan skje nå, herregud og iiik. Heldigvis er det en hyggelig beskjed, det er boblefest ved bassenget. En boblefest er rett og slett en fest med ballonger, såpebobler og boblevann. Niclas er kjempefornøyd og oppsummerer gleden slik: 

- Det som er fett med denne boblefesten er alkohol, det er fett, sier han glisende og konkluderer med å si;

- Jeg liker at det er alkohol når det er fest!Alt stresset rundt ukens parseremoni i kombinasjon med boblefesten og litt kos med Malin blir til slutt litt mye for Carl Aksel som setter seg ned og gråter foran kamera etter å ha fortalt Malin at han er glad i henne og at han har lyst til å møte henne på utsiden.

- Det er for jævlig, sier kongen av Paradise i frykt for å miste sin kjære Malin.Så samler Triana deltagerne for ukens parseremoni, denne må en av jentene reise, i tillegg er Carl Aksel låst med Nina og Celester med  Jørgen.Til slutt står det to jenter igjen, Mikela og Malin. Mikela stiller seg bak Jonas og alle guttene har en partner bak seg. Nå er det opp til Malin å velge seg en partner, hun velger også Jonas. Nå er det opp til han å velge mellom de to jentene. Og han velger Mikela. 


 

Malin må pakke sakene og reise fra hotellet, hun tar gråtende farvel med en siste hilsen til Jonas;

- Stjørdal morther fucker ass, sier hun og sjekker ut!

Så er det fest, men stemningen er laber og mange er sure på Jonas fordi han spiller skittent og Niclas bestemmer seg for å pisse på bildet av Jonas.  

 

 

Episode 27: - Nå har jeg deltatt på Paradise og jeg kommer ikke til å bli høy på Pæra!

Mayoo og Mikela har hatt en natt med lite søvn inne hotellets aller minste rom, han på gulvet og hun i hengekøya i selskap med alle innsektene. I tillegg er det utfordrende for Mayoo å måtte sitte på do mens hun ser på, det er jo ikke mandig....

Livet på Paradise er som alltid tøft.Under frokosten får deltagerne beskjed om en må reise hjem etter kveldens Pandoras eske. Alle tror naturligvis at det blir Mayoo eller Mikela som bor inne på solo og hele situasjonen bekymrer dem begge. Mayoo mener han har håp og håper at Carl Aksel liker han bedre enn Mikela;

- Jeg håper Carl Aksel hater Mikela, sier han. 

Etter frokosten reiser Carl Aksel og Celester på en utflukt sammen med Lord Audun og de andre dommerne. Celester storkoser seg, hun føler nesten at hun er på romantisk date med Audun, hun syns rett og slett han er tidenes flotteste Paradise deltager ifølge Miss Paradise, Celester.

- Han er til å spise opp, sier hun.

 

Under utflukten får de et brev som sier at de må velge om det er en gutt, eller en jente som skal settes i fare under Pandoras eske. De velger gutt, og det begynner å se litt mørkt ut for Mayoo.

Etter noen timer under Mexicos  varme som samles deltagerne seg, det er klart for Pandoras eske. Deltagerne får beskjed om at alle skal skrive navnet på en av guttene og putte det i esken. Deltageren som får flest lapper må pakke sakene sine. I tillegg har taperen (Mayoo) av Mister Paradise en ekstra  «forhåndsstemme». Alle putter i sin stemme og Celester leser opp resultatet: Det står likt mellom Mayoo og Jørgen. Hvem må reise og hvem får bli?Det er opp til Carl Aksel og Celester å bestemme som velger å beholde Jørgen.

Og Mayoo må pakke sakene sine og reise fra Paradise enda en gang. Han syns det er trist, men er fornøyd med sin egen deltagelse;

- Nå har jeg deltatt på Paradise hotell, det gjør meg ikke til et annet menneske og jeg kommer ikke til å bli høy på pæra, lover han.
 

Episode 26: Puppeshow på Paradise!

Endelig, det er klar for kåringen av årets viktigste misse-konkurranse: Miss Paradise 2016!

Alle jentene er gira, Øystein har kjempetrua på Eileen og at hun skal klare å sjarmere dommerne.

- Du kan jo få makt, sier han!

Malin er også klar for ta vinne missekronen, det er bare ikke et alternativ å tape, hun bare må vinne! Det er kjempeviktig forteller hun Jonas, som ikke er særlig interessert. Samtidig inne på solo er det laber stemning, Mayoo er nedfor, han ble IKKE Mister Paradise, det bekymrer han;

- Å vite at jeg er en taper er utrolig bittert, sier han. 

Men før kveldens kåring går av stabelen får deltagerne vite at en jente sjekker inn: Mikela er tilbake (igjen), til Carl Aksel sin store skuffelse

- At den jenta er tilbake er et mareritt, jeg hater jo den dama der, sier han!Etterhvert bruker deltagerne dagen på å øve og det ser ut som de skal gir alt, alle og enhver. Stine er klar for å levere, til Niclas store fornøyelse;

- Du ser helt gal ut, sier han mens han ser på henne øve.

Timene går fort på Paradise denne dagen, og det er brått klart for kåringen av Miss Paradise 2016. Første kvinne ut er Nina, hun kjører stand-up, og dommerne er kjempefornøyd. Spesielt siden hun serverer de øl. Deretter er det Stine som kjører en "artig" Zumba trening med guttene. Og avsluttes med en god gammeldags puppeflashing, til stormende jubel fra alle guttene, og jentene.Deretter er det Mikela sin tur, hun gjennomfører tidenes kjedeligste trylleshow  og får slakt av dommerne. Hun er helle rikke veldig fornøyd. Så går Malin på scenen med et slags humor-show, i badedrakt før Eileen tar scenen for å selge sexleketøy til deltagerne.


 

Til slutt tar Celester over showet, og hun leverer til å de grader som «Auduns Baby-Mama»

- I want to make chocolate babies med Audun, sier hun, med sult i blikket.


 

Dommerne er superfornøyd med årets show og kårer årets vinner av Miss Paradise 2016: Celester!

Og det er jo ikke rart når hun leverer dette showet:

Episode 25: - Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Det er klart for en ny uke, og det er endelig tid for Mister og Miss Paradise 2016!

Deltagerne får vite om ukens tema ved frokosten. Carl Aksel er av en eller annen grunn missfornøyd med temaet, men han lover et helvetes show. Han skal jo vinne denne tittelen også! Men flere gutter er tent på Mister Paradise tittelen og både Jørgen og Jonas er syykt klare for å bli årets Mister Paradise;

- Om jeg får strippe så vinner jeg, sier Jonas selvsikkert!

Guttene  setter i gang med forberedelsene, de skal holde show samme kveld foran en jury som vil utrope en vinner. Øystein har fått utdelt en gul klovnedrakt, først er han litt skuffet men så legger han en genial plan om først å være en morsom og sjarmerende klovn. Men så skal han overraske alle avslutte med et sexy strippeshow! Dessverre er det ikke så lett å strippe og Øystein må be Jonas om hjelp, han er jo nesten proff og har sin egen strippeskole hjemme i Stjørdal.Dagen går fort og  juryen ankommer. Den består av de tre tidligere deltagerne: Lord Audun, Sara og Kevin. De tre bæres inn på hotellet som konger for å  å kåre Mister og Miss Paradise 2016! Klar er også guttene og alle er klar for å gi absolutt alt under hver sin forestilling. Niclas lover å levere noe han kaller for;

- Det sykeste showet på norsk TV i 2016!Men før showstart forteller Triana at en av de tidligere deltagerne er tilbake. Det er Mayoo! Og han skal delta i konkurransen om å bli Mister Paradise! Så er det Showtime: Niclas leverer som rapper, strippeklovnen Øystein gir alt - med Malin som rekvisitt.


 

Jonas prøver seg på en ballade som ender i enda et strippeshow med Malin og Jørgen fremfører et lite dikt. Til slutt er det Carl Aksel sin tur som kjører gameshow, selvsagt kombinert med strippeshow. Til slutt er det Mayoo sin tur, han skal male Nina, men alt går jo ikke helt bra så han ender til slutt desperat opp med å gå ned på kne hvor han spør om hun vil gifte seg med han. Så er endelig forestillingen over og juryen setter seg ned for å kåre en vinner blant guttene.Og etter noen sekunders tenkepause kåres hans majestet kong Carl Aksel som vinner av Mister Paradise 2016!

Gratulerer! 

 

Episode 24: - Jeg får ikke pult Malin, det er krise!

Erkefiendene Nina og Carl aksel (kongen og dronningen) er låst som et par noe Nina syns er veldig rart. Men det viktigste er at hennes nye tittel gir henne makt. Under frokosten kommer det et brev som sier at kongen og dronningen skal konkurrere i en quiz.

Hvem er egentlig smartest av de to kamphanene? Nina er sikker på å vinne, hun har jo tatt en IQ-test og det er jo selvsagt at hun skal vinne, noe hun heldigvis gjør til Sandra og Malin sin store frustrasjon. 

- Jeg elsker å ha makt, det er så godt, sier hun!


Etter duellen er det spent stemning på hotellet, som vinner får Nina avgjørende makt under kveldens parseremoni. Det er en av jentene som må reise denne uken, og at det er Nina som kan av gjøren det hele gjør alle nervøse. I kveld vil to av jentene ende opp bak en gutt og det er dronningen som får avgjøre hvem av de to som får bli.En etter en velger jentene seg en partner. Siste kvinne ut er Celester som stiller seg ved Jørgen ved siden av Sandra. Det er nå opp til Nina. 


- Jeg tenker på meg selv og velger Celester som Jørgen sin nye partner. Og Sandra må reise hjem i tårer.Etter at Nina har pakker sammen sverger Jørgen hevn over Nina;

- Jeg skal gi Nina et helvete, sier han!

Hans majestet kong Carl Aksel er også skuffa;

- Jeg får ikke pult Malin, det er j.. dårlig stemning og krise, konstaterer han smilende.  

 

Episode 23: Hun kåres til Paradise sin dronning!

Stine har fylleangst etter nattens hyrdestund i bassenget med Øystein.

- Litt småangst i dag, men det var jo koselig da, sier hun om aktivitetene før hun oppsummerer med at det lureste er å ikke fortelle Eileen om dette. 

Øystein er heller ikke så veldig stolt;

- Jeg tror Eileen hadde blitt litt lei seg, det er jo ikke noe kult, sier han rødmende.Etter frokosten tar hans majestet med to av jentene med på en utflukt og mens Carl Aksel, Malin og Sandra koser seg må de andre deltagerne vaske hotellet og det kongelige gemakker.
 Noe Jørgen ikke er særlig glad for;

- Jeg får jo alle drittoppgavene, klager han mens han ligger på alle fire og skrubber det kongelige toalett.

Heldigvis er Eileen fornøyd med sine oppgaver;

- Jeg elsker å brette klær, sier hun blid som en lerke. Så kommer det et brev hvor det står at det ligger en krone på et av rommene, og den av jentene som først får tak i den vil krones som hotellets dronning. Nina slår Eileen på målstreken og premien er at hun skal flytte inn til kongen og en fredning. Men Carl Aksel er ikke like happy med sin nye medregent

- Hun står der med torskesmilet sitt og godter seg, det er jo helt krise, sier han.
Litt senere samles deltagerne rundt Pandoras eske, etter en runde med spørsmål skal kongen og dronningen avgjøre hvem av deltagerne som skal straffes for sine ugjerninger. Den største synderen er: Eileen, som straffes for å ha snakket dårlig om Carl Aksel til alle nye deltagere.

Og straffen er heldigvis ganske mild, hun skal være hoffnarr resten av uken og gjøre alt for kongeparet resten av uken.

 

 

Episode 22: Eileen: - Jeg har jo anbefalt gutten å se til h... å knulle noen andre! 

Det er god stemning inne på hotellet denne morgenen. Stine starter dagen med å synge for Niclas. Det høres dessverre ikke så bra ut, men de koser seg veldig da.Inne hos Øystein og Eileen klager hun på at hun er veldig sliten, hun vet jo ikke om hun kan stole på Øystein. Og alt tankearbeidet tar på for en Paradise deltager.

- Jeg er veldig sliten, men jeg vet ikke hvorfor, sier en ganske frustrert Eileen i sengen.Ved frokosten kommer det et brev som sier at det er opp til kong Carl Aksel å gi den nye gjesten, Celester en partner. Men han må splitte et par. Dette fører til at dagen preges av nervøs stemning foran dagens parsplitt.

Hvem vil Carl Aksel splitte?

Triana samler deltagerne og kong Carl befaler at Celester skal bli partner med Niclas. Det betyr at Stine må flytte inn på solo. Noe hun er ganske fornøyd med. Hun har nemlig tenkt ut en plan sammen med de andre jentene som skal ta knekken på Eileen og Øystein. Heldigvis går dagen fort, og det er endelig klart for en fest. Niclas gleder seg og er fast bestemt på at det skal bli en bra fest;

- På denne festen skal alle drikke seg dritings og gjøre gøye ting på gøye ting, sier han.

Utover kvelden avslører Stine planen, hun skal forføre Øystein for å splitte han og Eileen. Hun må nemlig ut, og Øystein må knyttes enda sterkere inn i deres allianse. For å skape en seksuell steminig befaler kongen strippeshow, og som vanlig imponerer Jonas de kvinnelige deltagerne

- Han er så flink, det er som å se Magic Mike, sier Nina med stjerner i øynene.

Like etter Jonas sitt forrykende og akrobatiske show ligger Øystein og Stine kyssende i sofaen, det ser ut som strippingen og planen til Stine fungerer. Ikke lenge etterpå ender de to kaninene opp under dyna.For å ta knekken på EIleen sørger Malin for å fortelle dette til Eileen, men hun får en ganske uventet reaksjon;

- Jeg vet jo hvordan Øystein er, det er helt greit, sier Eileen og sutter på en sigarett før hun fortsetter;

- Jeg har jo anbefalt gutten å se til h?. å knulle noen andre! 

Og Øystein er ikke vond å be, han leverer varene i svømmebassenget, ved siden av Sandra og Jonas som utfører lignende forretninger.Man må jo bare elske Paradise Hotel!

Episode 21: Den beste rumpa på hotellet!

Det er klart for en ny uke inn på Paradise, en ny gjest skal sjekke inn og temaet denne uken er: Kongen befaler. Dette betyr at en av deltagerne får bestemme absolutt alt. Og kongetittelen er selvfølgelig en æresbevisning Carl Aksel må få kloa i, han har jo erklært seg selv som kongen av Paradise tidligere?

- Jeg har jo befalt hele tiden, sier han og mener absolutt at tittelen bør være hans!Men før det krones en konge må deltagerne testes i hvor gode kunnskaper de har om kongelige!

Først må deltagerne svare på  hvem som er konge i dag? Carl Aksel har heldigvis de royale kunnskapene i orden;

- Jeg tror Sonja er dronning og hun er gift med kong Harald.

Korrekt!

men dessverre er ikke kunnskapen på plass hos alle deltagerne, det jo ikke så lett for alle  å kjenne til hvem som er hvem i den kongelige norske storfamilien. Ifølge Jonas er det nemlig slik:

- Det er kronprins Haakon, Märtha Louise også har de en datter som heter Lene Alexandra.

FeilSå er det på tide å ønske en ny gjest velkommen, hun heter Celester og sjekker inn med å følgende kommentar;

- Jeg kommer til å ha den beste rumpa på hotellet!Hun sier også at hun elsker å feste, drikke, shoppe og sjekke opp gutter! Men hva med sex på hotellet?

- Moren  min kommer til å se på så det blir ikke sex på hotellet, men om det skjer så skjer det, sier hun smilende. 

Det er klart for en ny uke på Paradise.

PS: Celester kåret forresten Carl Askel til konge, og denne kongen vet å bruke makten sin! 

Episode 20: - Nå har jeg det ikke så veldig bra.

Henning føler seg alene, han er skikkelig redd for å måtte reise under kveldens parseremoni.

- Jeg gav litt opp i går, sier han og forteller at han har snakket med Nina og håper hun vil velge å stå med han i allianse med Carl Aksel.

Nina er skeptisk og vil ikke love noe. Inne på solo hos Jonas er også stemningen nervøs, han tror han kan komme til å ryke. Dagen går og formiddagen brukes stort sett til å tenke og spekulere rundt hva som kan komme til å skje under kveldens seremoni. Malin oppsummerer det best:

- Man vet jo at man vet men man vet jo ikke liksom ikke likevel, sier hun og konkluderer med at:

- Man vet jo faktisk ikke.

Jada! Så er det klart for ukens parseremoni, denne gangen er det en gutt som må reise hjem. Hvem må sjekke ut av hotellet?

Guttene stiller seg ved sin partner som forventet tur etter tur, til slutt er  Nina den som får to gutter bak seg. Nå må hun velge mellom Jonas og Henning. Nina sier det er et vanskelig valg, hun har stått med begge to og det er tydelig at hun sliter med å bestemme seg. Etter en liten tenkepause velger hun Jonas.

- Nå har jeg det ikke så veldig bra, sier han tydelig skuffet før han pakker sakene sine og sjekker ut fra hotellet. 


 

Episode 19: Kroppsmaling!

Morgenen preges av kåte og fyllesyke Paradise deltagere. Carl Aksel er fornøyd med å ha fått seg enda en runde, Jørgen plages av morrabrød han ikke får gjort noe med mens Niclas og Stine bare er ekstremt fyllesyke.Heldigvis hjelper det på med en deilig frokost og et nytt oppdrag, nå skal deltagerne male hverandre, det er tid for kroppsmaling. Som alltid er det en konkurranse og paret som utfører oppgaven best får en premie. Deltagerne går all-in, selv Stine som er så sykt fyllesyk at hun bare kan males liggende rett ut på bakken...

Et av kunstverkene skal forestille svampebob...Etter en knallhard konkurranse kårer dommer-Jonas Henning og Nina som vinnere, som får en flaske sprudlevann i premie.


Det konkurreres i kroppsmaling på Paradise i dag.
 

Etter den tøffe tevlingen kan gjestene endelig slappe av, men før de får senket pusten så kommer det et brev. Jonas og Niclas sendes på en utflukt. Ute av hotellet vandrer de to karene gjennom jungelen og inn i en grotte hvor de finner tre kister som inneholder en hengelås, et hjerte og en due.

Samtidig på hotellet er tid for Pandoras eske, deltagerne får vite at Jonas og Niclas får et hjelpemiddel fra kisten som kan brukes under morgendagens parseremoni. Gjenstandene symbolisere tre ulike ting: Å låse et par med hengelåsen, frede noen med duen eller velge partner med hjertet. Men klarer gruppa på hoteller å gjette hvilket hjelpemiddel de andre vil bruke vil det miste sin kraft. Klarer de ikke å gjette riktig kan de andre bruke makten hjelpemiddelet gir.

Deltagerne på hotellet tror guttene vil velge å bruke duen for å gi en fredning. Mens guttene har valgt hengelåsen!Etter en nervepirrende samling foran Pandoras eske roer ting seg på hotellet, deltagerne går hvert til sitt. Hos Eileen og Øystein funderes det over hvor mange uker og netter de har igjen inne på Paradise, om de skal helt til finalen da. Øystein mener det er hele 7 uker til.

- Det er jævlig mange netter sier Eileen frustrert, mens hun sitter over en seksuelt frustrert Øystein som sukker tungt over sine harde problemer han så gjerne skulle hatt hjelp til å myke opp. 

Episode 18: Hele akten var over på 36 sekunder!

Carl Aksel og Malin starter dagen med en ganske alvorlig samtale i sengen. Han mener gårsdagens fargevalg har ført til en krise i forholdet. Hun har jo nesten vært utro ved å velge grønt og dermed signaliserte at hun var klar for å la andre kjøre på.

- Det funker ikke om du skal ta sånne dumme valg du, vi blir sett på som idioter, sier han og forklarer at de blir sett på som et svake når de gjør feil som dette. Hele episoden gjør at Carl Aksel lurer på om han kan fortsette å stå med Malin, hun har jo så vanvittig dårlig dømmekraft!

- Malin er dum som et stykke brød, konstaterer han!Inne hos Eileen og Øystein er det også frustrasjon, men denne er av en helt annen karakter. Øystein er nemlig veldig klar for å hoppe i halmen. Men Eileen nekter, hun har har faktisk noen prinsipper å følge, selv inne på Paradise;

- Jeg skal ikke ha sex på tv, sier hun bestemt. Men Øystein er også bestemt,  på å komme i trusene hennes. Han må bare jobbe litt så går det nok til slutt, tror han.Etter frokosten samler guttene seg ved bassenget for å snakke om all den seksuelle frustrasjonen inne på hotellet, Øystein sier at Eileen har innført sexnekt mens Carl Aksel skryter av heftig aktivitet med Malin. Men dette er en virkelighetsforståelse som Malin ikke deler. Graden av heftighet han beskriver er nemlig ikke helt det samme. Det Malin husker er nemlig følgende: Hele akten var over på 36 sekunder!

Heftig!Litt senere på dagen samler Triana deltagerne, det er klart for parsplitt! En av deltagerne har utført et hemmelig oppdrag om å stjele et bilde av de andre deltagerne, selvsagt har dette sammenheng med dagens splitt. Tyven som har stjålet bildet av Stine er den nye gutten, Niclas. Og han har lykkes med oppdraget og får han flytte inn hos Stine, mens Jonas må pakke ut og flytte inn på solo. Merkelig nok roper ingen fy faen denne gangen, det er planlagt spill. Jonas ønsker nemlig å komme å flytte sammen med Nina.
  


Etter en ganske normal dag på hotellet er det som alltid en liten fest. Nykommeren Niclas har bestemt seg for å gjøre sitt aller beste for å få opp stemningen. Kledd i en lang hvit kjortel leverer han en episk runde på dansegulvet.

Han bøyer seg langt bakover:Han står på hendene:

Og til slutt gjør han denne herlige .... ja denne: :


 

Man må bare elske Paradise!

 

Episode 17: Endelig et lyst øyeblikk: - Jeg er for blond faktisk

Det er ok stemning inne på hotellet etter Mayoo sin dramatiske exit. Bryllupsuken er avsluttet  og det er klart for et nytt tema. På et bilde som er hengt opp ved ved frokostbordet står denne ukens tema: «Valgets kvaler». Dette har Malin har litt problemer med å forstå;

- Jeg trodde det stod valg hvaler, sier hun betenkt og fortsetter med å fundere sammenhengen mellom Paradise og kvelning. Etter en liten tenkepause konkluderer hun med et lyst øyeblikk av selvinnsikt;

- Jeg er for blond, faktisk!


 

Heldigvis slipper deltagerne å spekulere for mye, det kommer et brev som forteller det vil sjekke inn en ny i dag. Deltagerne venter spent på den nye gjesten og bruker tiden til å slappe av og snakke sammen om de viktige tingene i livet mens de venter på han eller henne. Øystein sier han syns det er vanskelig å stole på Eileen etter at hun egentlig sendte han ut. Mens Stine og Malin snakker om å ha sex på tv, er det greit liksom? Etter å ha fundert på det i noen minutter konkluderer begge med at det er helt greit siden det har blitt så vanlig, ingen reagerer jo på slikt lengre?.

Heldigvis går dagen fort og de kan ta imot den nye Paradisegjesten. Han heter Niclas og kommer fra Kristiansand.

- Jeg er med på Paradise for å bli en lokalhelt, sier han selvsikkert og slår fast at han kommer til å vinne. I tillegg skal han skal bidra til å lage den beste sesongen noensinne slik:Den nye gutten, Niclas flytter inn på solo og gjør seg klar for sin første fest på Paradise! Men det er alltid en vri: Festen er bare så vidt i gang før de får brev om en liten utfordring. Guttene og jentene blir sendt hvert til sitt med beskjed om å kle på seg i tre ulike fargekoder som betyr:Det er klart for fargefest. En av rentene roper LOOOL og syns det er sååå gøy! Men så kommer en av deltagerne på at valget av farge kan bety noe mer, altså det kan til og med påvirke spillet! Etterhvert er det full forvirring om hva dette kan bety, ja hva kan skje med et par hvor han og hun velger ulik farge? OMG! Et av parene som har valgt ulikt er Carl Aksel og Malin. Han gikk for rødt og hun grønt. Han syns Malin er utrolig dum som valgte grønt og dermed tilbyr seg slik og etter å ha sagt dette til henne tramper han surt avgårde bort fra henne. Dette blir for mye for Malin og hun begynner å gråte, hun ville jo bare «fortelle» Carl Aksel at hun ville pule med han i kveld! Det var jo han som fikk grønt lys...

Episode 16: - Jeg kommer til å savne kosing med både gutter og jenter!

Bryllupsuken er snart over og en av gjestene må sjekke ut, det er parseremoni inne på hotellet og alle er spent på hvem av deltagerne som må reise hjem.
Inne hos Øystein og Mikela er det god stemning, det ser ut som de har en liten flørt på gang; 

- Å våkne opp med Eileen er deilig men småfrustrerende, jeg har jo lyst å kaste meg over henne, sier han og smiler lurt.Hos Carl Aksel og Malin er det også hyggelig, de har nemlig kost seg litt ekstra under dynen natten før;

- Jeg greide ikke å holde meg lengre og måtte bare?., ler Carl Aksel.Dessverre er det ikke like hyggelig inne hos Henning og Stine;

- Det er ikke dritgod stemning mellom meg og Henning, sier Stine som forklarer at det er helt greit for begge og at begge er enig i at det er som det er. 
 
Deltagerne samles til frokost og det kommer et brev.

- Ååå, jeg får noia, sier en av deltagerne, før brevet i det hele tatt leses opp.

Heldigvis er det et hyggelig brev. Jentene får plukke ut to av guttene og sende de på en utflukt. Jentene velger Henning og Mayoo.
 Men en utflukt på Paradise er aldri bare kos, det er selvsagt en konkurranse. Denne gangen skal guttene kjempe om fredning (immunitet) og konkurransen består av å pynte den fineste bryllupskaken. 

- Å fy faen, jeg ser to kaker. Sier Mayoo. Han er nervøs, han har skjønt hva som skal skje og han kan jo ikke pynte kaker. Mayoo angrer bittert på at han ikke har hjulpet moren sin med å pynte flere kaker.

- Men jeg har jo ikke hatt tid til det, jeg har jo trent så mye, sier han frustrert og kaster seg over kakepyntingen. 

Dessverre burde Mayoo pyntet flere kaker, Henning kåres til vinner og krones med et brudeslør som symbol på seieren, og fredningen.Carl Aksel blir stresset av immuniteten til Henning, han er redd han kan ryke under kveldens parseremoni. 
Spenningen er til å ta og føle på inne til hotellet. Timene går sakte og etter ulidelig lang ventetid på kanskje flere timer samler Triana endelig alle deltagerne.

Det er klart for parseremoni!En av disse guttene må reise hjem, men først skal hver og enkelt av de stille seg bak den jenta de vil stå med. Men det er flere jenter enn gutter og en av de må ut?.Guttene velger hver sin partner og til slutt er det Eileen som har to gutter bak seg. Hun står nå foran et vanskelig valg, hun har på tro og ære lovet å redde Mayoo. Hva nå!

- Et løfte er et løfte, sier hun og velger Mayoo. Carl Aksel begynner å gråte. 

Men denne gangen er det en vri på parseremonien, Triana forteller at brudebuketten gir Jørgen muligheten til å redde Øystein. Desom Jørgen gir buketten til Øystein kan han bytte plass med en av de andre guttene. Øystein tar muligheten buketten gir og han stiller seg bak Eileen og den overraskende twisten gjør at Mayoo er den som må pakke sakene sine denne gangen;

- Jeg kommer til å savne kosing med både gutter og jenter, sier han og tar farvel med alle de nye vennene inne på Paradise Hotel. 

Episode 15: Strippeshow og utdrikningslag!

Det er mørke skyer på Paradishimmelen, på ordentlig.  Deltagerne er bekymret, kanskje det blir orkan? Mayoo har ikke sett en fulg på himmelen på lenge, han mener det er et dårlig tegn og at det kommer til å skje noe.

- Fy faaan ass, sier en av deltagerne.  

Heldigvis fortsetter solen å skinne i Mexico. Men to tidligere deltagere skal sjekke inn. De skal konkurrere om hvem av de som får delta på Paradise en gang til. Jørgen og Synnøve er back !

Selvsagt skal det konkurreres, i en duell. Det handler om å pakke inn en gave, skrive dikt og spise østers, raskest. Synnøve gruer seg;

- Jeg har aldri spist sjømat og vet ikke hvordan det smaker, sier hun og fortsetter med å si at taktikken er å være iskald. Hun er nemlig klar for revansj inne på hotellet. Planen er klar, hun skal late som alt er fint og si at hun «ikke bærer gnag» som hun så fint sier det. Men så skal hun lure alle deltagerne og vinne hele greia. Men dessverre for Synnøve vinner Jørgen duellen og hun må sjekke ut på nytt.Jørgen blir tatt svært godt imot av de andre deltagerne som kaster seg om halsen hans av glede. Mayoo beskriver det som vanlig på sin egen unike måte;

- Da Jørgen kom ble jeg faktisk veldig glad, han er jo moden og han har noe mellom øret, smiler han.

Så kommer det brev til Jørgen som sier at det er tid for utdrikningslag! Alle jubler, det er jo så lenge siden forrige fest. Guttene og jentene blir sendt hvert til sitt hvor de får utdelt ulike kostymer. Som vanlig er Mayoo skuffet over kostymet sitt.

- Det er det styggeste jeg noen gang har sett, sier han og banner over skinnvesten han må kle seg i denne ene kvelden.


 

Heldigvis setter ikke hans misnøye noen demper på festen inne hos gutta som koser seg i badekaret.

Inne hos jentene er det også hyggelig stemning, selvsagt er også de i badekaret, alle som en.

Etterhvert samler Jonas guttene og jentene, han sier det skal skje noe gøy. Det viser seg at han har fått et oppdrag. Han er nemlig utdrikningslagets stripper.

- I kveld blir det show, sier han og gliser.  

Og Jonas leverer så godt han kan til alles store forlystelse. Alle skåler for det utrolige showet. Kong Carl Aksel er ekstremt fornøyd! Mayo er også glad, han sier at han er stolt siden Jonas valgte å bruke hans caps;

- Det må være et tegn på at jeg har en kul stil, sier han fornøyd over at hans klær fikk være en del av stripperen sitt kostyme!Etter showet fortsetter deltagerne fortsetter festen, det gjør også alliansebyggingen blant deltagerne. Henning og Carl Aksel har også en svært en dyp og tillitsbyggende mann til mann samtale;

- Du tenker mer enn alle her inne, sier Henning.

- Ja svarer Carl Aksel, og nikker i enighet.

- Det ser jeg fordi jeg er en menneskekjenner, sier Henning.

- Det vet jeg, du er en menneskekjenner, konstaterer Carl Aksel.Etter et par timer med allianser og festing bestemmer Eileen og Sandra for enda et strippeshow, sammen med Jonas.Det gjør Carl Aksel svært fornøyd, han avslutter kvelden med å konstatere at han koser seg til tross for alt pratet om alliansebygging!

 

 

Episode 14: - Når jeg sjekker opp en gutt viser jeg puppene!

Stemningen er laber inne hos Carl Aksel og Mikela, de kranglet skikkelig kvelden før. Mikela føler at hun ikke kan stole på Carl Aksel. Hun vet også at Carl Aksel torpederte oppdraget hun fikk kvelden før. Hun er rimelig frustrert på partneren sin;
 
- Det var ganske jævlig å våkne opp med Carl Aksel, sier hun.Carl Aksel er heller ikke fornøyd; 

Jeg er i en skilsmissesituasjon og det er en jævlig situasjon, sier han. Og fortsetter med å fortelle at det rett og slett ikke fungerer å være partner med Mikela lengre. Han har jo ikke kontroll på henne...
 Den nye deltageren Malin har sovet godt inne på solo men hun bruker utrolig mye energi på å tenke på hvem hun skal velge som partner. Det er rett og slett driiitvanskelig å velge mellom Carl Aksel og Henning. Livet er tøft. 

- Jeg orker ikke å tenke så mye, sier hun fortvilet over det umulige valget. Ved frokosten kommer det er brev som forteller at det snart er klart for forlovelse, det betyr at Malin skal velge en partner og dermed må en av de andre jentene reise hjem. Under frokosten innrømmer Mikela at hun heller vil hjem enn å fortsette å stå med Carl Aksel. Hun orker rett og slett ikke mer. Livet er virkelig tøft inne på Paradise. 

Malin bruker det meste av dagen på å gå rundt og snakke med de ulike deltagerne og alle har selvsagt et godt forslag til hvem hun skal velge.

- Kommer Malin til å velge den gode eller onde siden, spør Mikela. Hun er så nervøs at hun har vondt langt inn i sjelen. 

Video: Malin sjekker inn på Paradise.

 

 

Timene går sakte og endelig er det tid for «forlovelsesseremoni». Triana samler deltagerne og spør hvordan det går. Både Carl Aksel og Mikela forteller at de ikke trives med hverandre. Det går bare ikke, de har jo kranglet og de kan ikke stole på hverandre lengre. Før Malin får velge partner forteller Mikela at Carl Aksel sørget for å torpedere oppdraget hennes ved å tyste til Malin. Hun forteller også at han ville sende Nina hjem. Nina ser sint ut.

Så er det endelig tid for Malin å velge partner, hun går flere runder mellom deltagerne og stiller seg til slutt bak Carl Aksel.

- Jeg valgte han på grunn av magefølelsen, forteller Malin. 
 Etter at Mikela sjekker ut flytter de nyforlovede sammen. Carl Aksel er fornøyd, selv om Malin ikke er drømmedama. Han har jo egentlig høyere standard enn dette. Malin derimot er klar for kong Carl Aksel og bestemmer seg for å gå rundt toppløs foran sin nye partner for å få hans majestets oppmerksomhet.

- Når jeg sjekker opp en gutt viser jeg puppene, smiler hun lurt.  

Episode 13: - Sex på hotellet er ikke noe problem!

Det er "bryllupsuke" på hotellet, alle deltagerne gleder seg men er også nervøse for hva som kan skje. Mikela er spent på om det legges opp til skilsmisse og hvem den nye deltageren er. Hun er nervøs.

Ved frokosten kommer det er brev som forteller at det vil sjekke inn en brud på hotellet.

- Fy faen en brud, sier Mikela. Mens de venter på den nye jenta snakker deltagerne spent om hvordan hun kan være. De fleste håper den nye deltageren vil styrke deres posisjon.
For Øystein er det fysiske det viktigste; 

- Jeg håper hun har store pupper, sier han. 

Den nye deltageren som sjekker inn heter Malin, hun bor i Bergen hvor hun jobber som bartender. Hun beskriver seg selv som ei «glajente» som gjerne flasher puppene til kjekke gutter. Hun innrømmer forteller også at hun er klar for litt av hvert inne på Paradise;

- Sex på hotellet er ikke noe problem, fniser hun til kamera.Triana presenterer Malin for deltagerne og forteller at hun selv får velge partner neste dag og partneren til den hun velger må reise. 

- Å fy faen for en sinnsyk start på uka, sier Mikela. 

De fleste deltagerne bruker dagen på å bli kjent med Malin og forsøker å få henne på sitt lag. Carl Aksel innrømmer at han kunne tenke seg å stå med henne, men først vil ha se hvordan hun oppfører seg når hun er full.

Det er klart for en ny fest inne på Paradise og deltagerne får utdelt nye kostymer.

- Nei æsj, dumme, dumme, dumme antrekk sier Mayoo. Han er ikke fornøyd med kostymet sitt sier han og fortsetter;

- Jeg vil ikke trekke frem mine feminine sider, jeg er ikke femi, sier han.

 
 

Så kommer det et brev til Mikela, hun får i oppgave å stjele Malin sin ring, lykkes hun med oppdraget får hun bestemme hvem som skal sjekke ut.
- Fy faen, sier hun som vanlig. 

Carl Aksel mener hun skal sende ut Nina, men Mikela har andre planer.

- Det betyr så mye for meg å ha denne makten, for de andre syns jeg er dum, sier hun.
 
Mens Mikela arbeider med å løse oppdraget sitt benytter Carl Aksel sjansen til å fortelle Malin at han ønsker å stå med henne. Så slår klokken 12 og Mikela har ikke klart å finne ringen. Det blir rett of slett for mye og hun legger seg rett og slett ned på sengen og gråter;

- Jeg angrer på at jeg var så dum, sier hun.Carl Aksel på sin side er fornøyd, han vil jo ha ut Mikela. Han passer derfor på å torpedere Mikela sitt oppdrag ved å advare Malin som gjemmer ringen godt.

Video: Malin sjekker inn på Paradise Hotel