hits

mai 2016

Episode 46:  - Han lurte meg!

I dag er det offerseremoni! Det betyr at deltagerne kan ofre partneren sin til fordel for en av «de falne englene».

Kommer noen av deltagerne til å ofre den de står med for en av de tidligere deltagere?Det er som vanlig spent stemning i forkant av en seremoni. Sandra er redd Øystein kommer til å velge Eileen og kaste henne ut;

- Men jeg er 95% sikker på at han kommer til å velge meg da, sier hun selvsikkert.

Så samler Triana deltagerne, det er offerseremoni! Deltagerne stilles opp på rekke med en kule hver i hendene;

- Den i hvert av parene som knuser kula først får bytte partner, sier Triana. Og alle som en kaster kula, utenom Sandra da. Hun er den eneste som «stolte» på partneren sin. - Fy faen, jeg er så forbanna nå, det koker innvendig, sier hun og forteller at hun trodde hun virkelig kunne stole på Øystein.

- Han lurte meg, sier hun!Og de  tre parene som står sammen til slutt er:

Malin og Carl Aksel. 
Stine og Jørgen.
Eileen og Øystein. 


 Men husk at det er de falne englene som er årets jury?

Episode 45: Sexy engleshow på Paradise Hotel.

Alle er sjeleglad for at de har kommet helt til finaleuken, aller mest Jonas. Han holdt jo på å ryke men klarte å karre seg til en plass blant finalistene med usynlighetshatten. Ved frokostbordet er det hengt opp et skilt som sier «himmel eller helvete». Det er ukens tema og alle får også utdelt nye kostymer, de skal kle seg ut som engler. Men jentene sine engledrakter er så dristige at deltagerne reagerer på de:
- Jeg kunne spilt inn pornofilm i denne drakten, sier Malin og ler.

Sandra er heller ikke 100% fornøyd med engledrakten;

- Kjolen kunne jo vært et hakk lengre bak, sier hun og fniser. Og med englekostymene på bestemmer deltagerne for å kjøre sitt eget lille «Victorias Secret» show, og det ser slik ut:Etter den forrykende motevisningen ved bassenget kommer det et brev som varsler at flere tidligere deltagere er på vei tilbake som såkalte «falne engler»og de er gitt makt til å bestemme hvem som skal stå sammen som par videre!"De falne" bestemmer seg for å sjokkere og splitter alle og etter seremonien er dette de som stå sammen: 

Øystein og Sandra
Jørgen og Nina
Daniel og Malin

Som betyr at Jonas må slutte seg til de falne englene til Nina sin store skuffelse;

- Det er jo faen meg helt meningsløst sier, Nina. Både hun og Jonas gråter sine tårer over Paradise-skjebnen  denne dagen,. 

Episode 44: - Jeg gråt alene på rommet!

I følge Øystein har det vært den verste uka hittil i livet hans. Da Carl Aksel og Eileen ikke klarte å komme inn igjen på hotellet gikk det rett og slett i grus for han;

- Jeg gråt alene på rommet i en time, sier han.

Og alt er Nina og Jonas sin feil!

- Det er på tide å ta hevn, sier han!Resten av dagen frem mot kveldens seremoni går med på å prøve å posisjonere seg før kvelden. Altså hvem skal gå til hvem og hvem skal gis en lykkeamulett som kan gi den som bærer den beskyttelse. Og dagens samtaler mellom samtlige deltagere er omtrent slik: 

«Om du står med den så står jeg med han som gir amuletten til henne for da står jeg trygt fordi jeg lurer deg»

Derfor tror alle at de har sikret seg sin plass i finalen, i hvert fall Malin da;

- Vi skal i en finaleuke, det er ikke tvil sier Malin.Og det ut som Malin får rett, Nina velger å gi lykkeamuletten til Malin foran Mikela selv om de hadde en avtale. Mikela bryter sammen i gråt og løper inn på rommet sitt.

- Nina er en kald bitch, sier hun gråtende!

Presset begynner virkelig å gå inn på deltagerne nå. Så ankommer Triana, det er klart for årets siste parseremoni på Paradise og det er på tide å avgjøre hvem finale deltagerne er. Nina, Malin og Jørgen er sikret plass allerede og de to siste plassene tilhører en av disse:Mikela og Sandra stiller seg bak Jørgen og han velger Sandra.
Jonas og Øystein stiller seg bak Malin og hun velger Øystein.
Daniel stiller seg bak Nina

Og til slutt er det disse som går til finalen:

Jørgen & Sandra.
Daniel & Nina.
Øystein & Malin.

Men som alltid er det en twist på Paradise, Jonas får nemlig sjekke inn på solo, han har jo på seg usynlighetshatten?.

 


 

Episode 43:- Jeg holdt leggene lukka, her blir det ingen ting!

Etter at både Carl Aksel og Eileen er ute av hotellet finner Malin og Carl Aksel trøst i hverandre ved å sove i samme seng. Selvsagt prøver Øystein seg på litt ligging, men denne gangen klarer Malin endelig å holde seg på matta;

- Jeg holdt leggene lukka, her blir det ingen ting, forteller hun!Etter frokosten får guttene beskjed om at en av de kan få en beskyttende lykkeamulett, men de må selv velge hvem av de som får denne. 
Jørgen mener det er livsviktig for han å tå tak i amuletten, det gjør også hver av de andre guttene. Etter harde diskusjoner, forhandlinger og lovnader på liv og død klarer Jørgen å karre til seg amuletten.

Mikela syns det er helt håpløst; 

- Hvorfor i f. har rotte-Jørgen fått den, de er så j. dumme idioter, sier hun!Samtidig gis Carl Aksel og Eileen en ny sjanse til å bli med i spillet. Dersom de klarer å peke ut hvem som har kontroll over svarteboka får de sin plass tilbake. 

- Jeg kommer til å gjøre alt for å få dette til, sier Carl Aksel. 

Eileen er helt enig;

- Vi må komme oss tilbake på hotellet, om ikke forblir vi i helvete!
Så samles deltagerne for kveldens seremoni og Carl Aksel å Eileen ankommer så dramatisk som de kan bærende på en kiste.Øystein kjemper for å holde tårene tilbake da han ser de igjen.

- Jeg ser jo at Carl Aksel har på seg skjorta mi, sier han med glassaktige øyne. Så avslører de hvem de mener har svarteboka: JørgenMen det er feil! Det er ikke han som kontrollerer boka!

- Fuck, ass sier Carl Aksel i det han innser at han er ute av konkurransen, igjen.

Og den som har svarteboka er: NinaIngen skjønner noe, WTF liksom! En av deltagerne utbryter at det er sykt bra skuespill;

- Du har jobb på Broadway når du kommer hjem ass, sier Malin!
 

Episode 42: - Jeg ville nok ikke datet djevelen!

I følge Triana er selve djevelen løs på hotellet og han er sulten på sjeler. Altså det er en mannen utkledd som djevelen som sørger for å skremme vannet av deltagerne. De tror nemlig (nesten) at selveste satan sjøl har kommet til paradis?

Triana forteller at Djevelen tok med seg Carl Aksel i går;

- Hvem blir det neste offeret, spør hun dramatisk i en hvit engleaktig kjole.Malin på sin side har sovet dårlig uten Carl Aksel;

- Jeg var redd djevelen skulle komme på besøk til meg i natt og det hadde ikke vært så koselig, sier hun og fortsetter;

- Jeg har jo god plass i sengen da, men jeg ville nok ikke datet djevelen! 

 
 

Ved frokosten får deltagerne vite at en av guttene står i fare i dag, men en vil også få muligheten til å sikre seg. Sannheten er at en av deltagerne kontrollerer svarteboka, altså en av deltagerne skriver navnet på den han eller hun vil djevelen skal ta!

- Det er helt jævlig å vite at jeg kan sendes hjem så lett, sier Øystein. Han har jo kommet så langt og er nesten i finalen!

Så samler Triana de gjenværende deltagerne, nå ryker enda en!Hun forteller at en av guttene kan velge å bli usynlig for djevelen, men det betyr også at han ikke kan stå ved partneren sin. Men ingen av guttene velger immunitet. Men selvsagt er det alltid en vri, og Malin må velge gutt som får immunitet og som blir splittet. Og valget faller på Jonas som får beskyttelse. Nina blir sur, men Malin er særdeles fornøyd;

- Det er godt å jekke de litt ned og slå de litt i skallen, sier hun fornøyd med valget hun har tatt.Så får deltagerne vite at det var Stine som valgte ut hvem som skulle kontrollere svarteboka og klarer deltagerne å gjette hvem hun gav den til vil svarteboka sin vrede gå utover han eller hun som kontrollere boka.

Heldigvis legges det opp til fest så deltagerne endelig kan få lette litt på stresset og drikke seg fulle, igjen.

Men så går lyset og djevelen kommer tilbake og han tar med seg: Eileen.-  Neeei,  sier Mikela! 

Og flere av deltagerne bryter ut i gråt! Spesielt Øystein, han er knust. 

 

 


 

Episode 41: Djevelen sjekker inn på Paradise!

Det er semifinaleuke, og denne uken vil det definitivt skje mye inne på Paradise! Allerede ved frokosten skjønner deltagerne at det vil skje mye. En av deltagerne har fått all makt og kontrollerer den såkalte svarteboka.

- En av oss skal ofres og en av oss skal dø, sier Jørgen.

Hjelp liksom

Deltagerne blir sendt avgårde til et tårn rett nedenfor hotellet. 

Merkelig nok har ingen av deltagerne sett tårnet før, selv om det er omtrent 20 meter fra bungalowene hvor de har bodd i flere uker.

Inne i tårnet står det en kiste til hver av deltagerne, i en av de ligger svarteboken som kan snu opp ned på alt og sende en av deltagerne hjem.
Men hvem kan det være?

Alle får selvsagt skikkelig noia før djevelens seremoni!

Men først må jentene enes om hvem av de som får en lykkeamulett som vil beskytte den som har den mot djevelens ondskap. Etter masse frem og tilbake velger de å gi den til Nina. Sandra og Malin blir skikkelig sure, det var jo en av de som skulle ha den liksom.

- Det er jo hjernedødt, de gir amuletten til den sterkeste jenta, sier Carl Aksel og rister på hodet. SÅ samler Triana deltagerne til djevelens seremoni;

- Eieren av svarteboka får gi en sjel til djevelen, og denne personen må forlate hotellet, sier hun dramatisk!Så kommer en mann inn med en skikkelig skummel djevelmaske av plast. Deltagerne ser skremt ut. Mikela begynner nesten å grineNå må en av dem må bli med mannen i plastmasken og reise hjem til Norge. Plutselig stopper mannen i kostymet opp og peker på: Carl Aksel

- Føkk ass, sier han. 

Malin syns det er skikkelig trist

- Det føles ikke så veldig godt, det er skikkelig urettferdig sier hun gråtende. 

Episode 40: - Det skal ikke være lett å være dum!

Nå er det bare to uker igjen til finalen og deltagerne begynner å kjenne konkurransen på kroppen. Det er parseremonidag og det er to for mange inne på Paradise. Hvem må ut? Er Stine i faresonen? Selv vet hun ikke om hun kan stole på Jørgen, til tross for at de er partnere; 

- Jeg er redd han vil ofte meg for Sandra, sier hun og angrer på at hun ikke valgte Niclas foran Carl Akse noen uker i forveienl; 

- Det skal ikke være lett å være dum sier hun!


 

Martine er også redd for å måtte reise, hun vet jo at Carl Aksel foretrekker Sandra og hun må bare felle en liten tåre. Tenk, hun må kanskje reise fra paradis!

- Å herregud det blir mye tårer, sier hun og tar seg til ansiktet mens hun presser frem en tåre eller to. Som vanlig prøver de ulike alliansene å posisjonere seg og sine, denne uken forsøker flere å få Daniel med på sitt lag. Selv funderer han på hva som er det lureste om han må velge mellom Stine og Malin ;

- Jeg har en tanke i bakhodet som prøver å fortelle meg noe, sier han uten å helt vite svaret... Så er det klart for parseremoni. Triana ønsker velkommen og forteller på sitt aller mest dramatiske at hele TO av jentene må sjekke ut!
Deretter vil det være igjen fem par som får fortsette inn i semifinaleuka.En etter en stiller jentene seg bak «sin» gutt, til slutt må to av guttene ta et valg:

Daniel mellom Mikela og MartineOg Jørgen mellom Stine og MalinValg blir tatt og til slutt er det Martine og Stine som sendes hjem fra Paradise. Neste uke er det semifinale og kampen står nå mellom disse fem parene:

Carl Aksel og Malin
Øystein og Eileen.
Jørgen og Sandra.
Jonas og Nina.
Daniel og Mikela.

Men det er ikke sikkert at det er disse som ender opp i finalene, mye kan nemlig skje på Paradise Hotel....

 

Episode 39:  Jeg har 0,1 prosent verdighet igjen og den har jeg tenkt å beholde!

Det er god stemning på Paradise i dag, til og med Eileen er kjempefornøyd, selv om hun deler en tynn madrass inne på solo med Martine.

- Det er deilig å dele rom med en jente, jeg savner ikke Øystein i det hele tatt, sier hun. 

Så forteller Martine at Øystein og Carl Aksel snakker om å sende henne ut. Det er duket for drama i paradis!Så kommer det brev hvor Øystein og Carl Aksel sendes på en fet utflukt til alles misunnelse.  De nyter Paradiselivet  og kjører rundt rundt i bil på en gammel flystripe.

- Vi trengte det sier Carl Aksel.

Jonas syns også det var bra at nettopp de to guttene ble sendt på utflukt;

- Det har rett og slett vært herlig å være på hotellet uten Carl Aksel i dag, sier han.Tilbake på hotellet kommer det et brev som sier at det er klart for rap-battle. Noe Stine ikke er særlig fornøyd med, hun nekter å delta;

- Jeg har 0,1 prosent verdighet igjen og den har jeg tenkt å beholde, sier hun. 

Carl Aksel derimot er klar for å lage litt helvete og på Mikela sin bekostning rapper han:

Trodde hun var smart men er jo helt på jordet, 
kom inn og hadde sex på første dag og alle tenkte hore, 
takk for at du er så jævlig dum

Heldigvis tar Mikela det kult, hun sier hun driter i hva han mener om henne, men innrømmer senere at hun er litt hevnlysten;

- Jeg håper jeg får en fet fredning i morgen så jeg kan kaste ut de drittkjerringene som ikke kan rappe! 


 

Episode 38: -  Når vi har kommet så jævlig langt som nå så må vi tenkte kortere!

Med både Malin og Sandra tilbake går det mot en spennende parsplitt på hotellet. Spesielt siden Sandra har flyttet inn med Øystein som hun funnet tonen med. Selv sier hun det gikk ting litt over stokk og stein under nattens hyrdestund siden begge våknet opp med flere avslørende blåmerker både her og der....

- Jeg vil ikke at noen skal vite om det, i hvert fall ikke Eileen og Jørgen, sier en litt flau Øystein.

Så kommer det et brev som sier at Malin skal få seg en partner, det er parsplitt. Guttene får muligheten til å ofre nåværende partner om de vil stå med Malin. Noe både Carl Aksel og Daniel er villig til å gjøre. Heldigvis for Malin er det hun og Carl Aksel som ender opp som partnere, igjen.Etter parsplitten legges det opp til spadag ved bassenget. Jonas syns han har veldig hårete kropp og bestemmer seg for å barbere rumpa.  Han får litt hjelp av Stine som melder seg frivillig til å rake han der sola ikke alltid skinner;

- Jeg kan gjøre det, men ikke inni, sier hun og tar fatt på den hårete jobben.Etter spadagen er det klart for nok en fest inne på Paradise, og som vanlig  går det i intime betroelser og knytting av evige vennskapsbånd. Og shotting og dansing selvsagt i tillegg til strategiske samtaler mellom deltagerne. Sandra og Malin sniker seg unna for å tenke noen kloke tanker sammen; 

-  Når vi har kommet så jævlig langt som nå så må vi tenkte kortere, sier Malin fornøyd over med sin egen strategi. 

Episode 37 : Ny sexrekord for Carl Aksel.

- Ny uke, det er jo sjukt sier Mikela mens hun holder en kjempestor flaske med babyolje i senga. Hun har akkurat våknet sammen med den nye biseksuelle gutten, Daniel.- Daniel er sånn homsevenn og jeg elsker klærne hans, sier hun fornøyd over å ha blitt kvitt sin gamle partner Vegard.  Mikela er også kjempespent på hva som vil skje denne uken;

- Det blir en crazy uke, sier hun!

Karl Aksel er også fornøyd med sin nye partner som har vært så snill å gi litt ekstra kroppsvarme til Carl Aksel natten i forveien. Og denne gangen leverer Carl Aksel sitt beste hittil inne på Paradise.

Gratulerer med ny sexrekord!


 

Så er det frokost og deltagerne får beskjed om ukens tema: Hip-hop. Alle er kjempefornøyde, utenom Mikela:

- Men dette kostymer er jo 90-talls-faen, faen, sier hun irritert.Men så kommer det er brev, og det leses at denne uken kommer en gammel kjenning tilbake!

Iiiiik, hviner en av jentene i spenning, hva kan skje nå?

Livet på Paradise er jammen crazy!

Så samler Triana deltagerne, det er tid for å finne ut hvem som sjekker inn igjen på hotellet; Det er Sandra!

- I?m baaaack, sier hun.Og som alltid er det en dramatisk vri inne på Paradise hotell. Guttene gis muligheten til å få Sandra som partner. Stine blir selvfølgelig stressa for at Jørgen vil ha Sandra tilbake, som vil sørge for at hun står i fare?. Til alles overraskende velger ingen guttene å ofte sin partner for å stå med Sandra og hun får beskjed om å si hvem hun vil stå med.

- Nå vil jeg spille hardt sier hun og velger Øystein.

Det betyr at Sandra flytter inn hos Øystein og Eileen må inn på solo. Men Sandra er ikke den eneste tidligere deltageren som sjekker inn på Paradise, det gjør også Malin, til Carl aksel sin store fortvilelse. Hvem skal han velge nå da liksom?

- Faen, selvsagt måtte jeg jo å ligge begge de to blondinene på 50 kiloog nå er begge tilbake, hva gjør jeg nå, sier han fortvilt!? 

Episode 36: - Dette er som å kutte av seg bein og armer for så forsøke å svømme!

Det er dags for parseremoni, alle er stressa. Jonas er redd for å bli sendt ut og det gjør dessverre noe med stemningen mellom han og Nina. Det er nemlig så vanskelig å tenke på at en av de kanskje må reise fra paradis. Mikela syns også det er skikkelig vanskelig;

- Jeg syns skikkelig synd på Jonas, alle vil jo ha han ut sier hun med så stor empati hun klarer. 

I et brev som kommer under frokosten får deltagerne beskjed om at de skal stemme på hvem som må forlate hotellet av Jonas og Vegard.Avstemningen er anonym og ender med at Vegard må pakke sakene. Carl Aksel skjønner ikke noe, han var sikker på å få ut erkefienden, Jonas.

- Hvordan i helvete er dette mulig, sier Carl Aksel. 

Deltagerne er sjokkerte, allianser hadde jo blitt inngått og stemmene var sikret. Noen har brutt et løfte, hvem kan det være?
Det viser seg at Mikela har fått Celester over på sin allianse og dermed sørget for å redde Jonas.

- Herregud så deilig det er å skape kaos, sier en fornøyd Nina.Carl Aksel blir så forbannet at han konfronterer Mikela og Celester foran Jørgen. Han sier at de har satt seg selv i faresonen og at en av de kommer til å ryke i kveld. 

- Dette er å skyte seg selv i hodet, en av dere kommer jo til å ryke, sier Jørgen.

Han skjønner ikke hva i alle dager de har tenkt. 

- Å sende hjem sin egen partner før en parseremoni er jo å som å kutte av seg armer og bein for så å forsøke å svømme, sier han.

Så er det klar for parseremoni, en etter en velger jentene å stille seg bak sin partner. Til slutt er det Daniel som har to bak seg, han velger å sende Celester hjem og Mikela reddes nok en gang.
 


 

Episode 35: Øystein hopper i halmen med enda en jente: - Nå skjønner jeg hvor sjuk jeg er i hodet!

Det er klart for en ny dag, Carl Aksel er fortsatt paranoid og forsøker å nekte den nye gutten å snakke med Martine. Han frykter nemlig at at Nina skal kødde det til for han; 

- Jeg er redd for Nina, hun er en gæær?n torsk, sier han.

Ved frokosten blir alle deltagerne send på en utflukt, utenom Stine som er utstøtt. Så flere andre melder seg frivillig til å bli igjen på hotellet. Dette får Carl Aksel til å bli enda med paranoid og han klarer å overtale Jørgen til å bli igjen for å passe på at det ikke skjer noe som ikke burde skje?På utflukten får deltagerne beskjed om å leke skuespill, og de forsøker så godt de kan på en slags norsk-fransk. Øystein mener de leverer strålende

- Det var ikke fullsatt sal, men det var veldig bra, sier han om sin egen innsats.Tilbake på hotellet klarer ikke Stine og Øystein å fingrene av fatet i svømmebassenget og med Carl Aksel og flere av de andre deltagerne som tilskuere får de to turtelduene endelig utløp for sine lyster midt på lyse dagen

- Nå skjønner jeg hvor sjuk jeg er i hodet, sier Øystein etter bassengstunden med Stine. Etterhvert går også denne dagen i paradis mot slutten, og deltagerne samler seg rundt Pandoras eske for en rekke mer eller mindre flaue spørsmål.
Øystein blir spurt om hvem av jentene han har ligget med som er best i sengen, er det Sandra, Mikela eller Stine?

- Eh, det er vanskelig å si, men siden jeg ikke har hatt sex med Stine i en seng må jeg svare Sandra, sier han foran en litt flau Mikela.  

Episode 34: - Vi trenger en swingersuke!

Nå har det klikka for Carl Aksel, Eileen mener han har blitt fullstendig tullete etter at hun lurte han til å tro at de hadde et hemmelig oppdrag som gikk ut på å kødde med han. Nina fryder seg også, og koser seg over at gårsdagens spøk har føkka med hodet til kong Carl Aksel.

- Han har blitt totalt paranoid av være her inne, flirer Eileen og gleder seg over kong Carl Aksel sin gryende galskap. Samtidig blir to andre deltagere gale av seksuell frustrasjon i solen ved bassenget. Øystein og Stine har bare skikkelig lyst til å ligge sammen. Men de kan jo ikke det på grunn av alle kameraene, i hvert fall ikke midt på dagen. Eller kan de det,fniser de to små kåte kaninene mens de prøver å finne ut hvordan de skal løse livets utfordringer?

- Jeg har skikkelig lyst til å ha sex med Øystein, problemet er at man blir filmet, men det gjør det ekstra spennende og ulovlig da, sier Stine. 

Øystein er helt klar for action og mener de bare bør gå på rommet og gjøre det med med en gang.

- Nei, det er for sjukt altså, vi er jo ikke dyr sier en litt flau Stine mens hun holder for ansiktet. 

- Jeg kan være kjapp sier Øystein!

- Vi trenger en swingersuke konkluderer Stine. 


 

Heldigvis sjekker det inn en ny gjest, han heter Daniel, jobber i butikk, kommer fra Trondheim og er open-minded;

- Jeg liker både gutter og jenter like mye, sier han.Med den nye deltageren ombord er det klart for ukens parseremoni. Denne gangen er det opp til Martine å velge, dte står mellom Carl Aksel og Daniel. Til Stine sin store skuffelse velger hun Carl Aksel. Det betyr at Daniel må flytte inn på solo sammen med Stine. 

Men de er ikke et par.
 


 

Episode 33: En ny jente sjekker inn: - Jeg ble slått i bakken, hun er bare så jævlig fin!

Livet på Paradise fortsetter, det er klart for en ny uke og et nytt tema. Deltagerne skal leke fransk hoff, det er: «Marie Antoinette uke».
Kostymer deles ut og det skaper stor glede blant deltagerne, ihvertfall for Celester som hviner av fryd;

- OMG, jeg skal være sexy-ass-maid, fniser hun fornøyd over ukens nye slutty look. Det sjekker også en ny deltager, hun heter Martine og kommer fra Mosjøen;

- Jeg får alltid mye oppmerksomhet, sier hun og smiler. 

Jørgen er  endelig kjempefornøyd over å ha en deilig jente på hotellet, han bare digger utseendet til den nye deltageren;

- Jeg ble slått i bakken, hun er bare så jævlig fin å se på, sier han med stjerner i øynene. 


 

Som ny får også Martine tildelt makt. Hun får tittel som «dronning» dermed kan plukke ut en av guttene som sin nye partner og «konge». Etter en liten utvelgelseseremoni velger hun Carl Aksel. Dette gjør Stines ekstremt irritert. Hun mener nemlig at han skylder henne, han burde jo sagt fra tydelig om at han ikke ville splittes siden hun nylig reddet han fra å bli sendt hjem. 

- Jeg fortjener ikke dette, sier hun gråtende over Paradise-livets harde realiteter. 

Episode 32: - Min drøm i livet er å delta på Paradise Hotel!!

Det er Parseremonidag, deltagerne er spent på hvem som skal reise hjem. Til og med Mikela gleder seg og hun vet ikke engang om hun vil at Carl Aksel skal sendes ut.  Han er jo egentlig en ganske alright fyr? Men først er detil ?Hillbilly fair? og alle  gleder seg, det høres jo kjempespennende ut!

- OMG,det blir jo pølsekonkurranse og sånn, fniser Celester.Og ja det stemmer, det er pølsespisekonkurranse, håndbakkonkurranse og ikke minst knuse grønnsaker med (kål)hodekonkurranse?

Så tar kroppen til Celester over, det er tid for litt rumperisting ved bassenget;

- Når jeg går i ass shake modus går det i svart for meg og kroppen går av seg selv, forteller hun.Så er dagen endelig over og det er klart for ukens parseremoni, alle vet at en av guttene må reise hjem. En etter en velger de partner, til slutt er det Stine som har to gutter bak seg. Nå må hun velge mellom Niclas og Carl Aksel;

- Jeg tar det valget som er best for meg og beholder Carl Aksel, sier hun.Heldigvis er ikke Niclas skuffet, han er egentlig veldig glad for å ha oppnådd et av sine drømmer i livet, som er å delta på Paradise Hotel!

- Min drøm i livet er å delta i Paradise Hotel, og ikke alle gutter får realisert drømmen sin i en alder av 24 år, sier han, lykkelig.

Heldiggrisen!

 

Episode 31: - Jeg ville skvist den lille kroppen hans i sengen!

Celester fniser over sin egen oppførsel kvelden i forveien. Hun tror kanskje hun tok nok en drink eller to for mye og endte opp med å jage en vettskremt og halvnaken Carl Aksel omkring på hotellet med høylytte trusler om sex!

- Jeg ville nok skvist han i sengen, ler hun på tanken av den lille kroppen hans i senga ?

Carl Aksel er også sjokkert etter nattens nakenjaging natten før;

- Celester prøvde å voldta meg, jeg ble jo redd, sier han glisende.

Etter frokosten blir alle guttene send på en liten utflukt, men som alltid er det en konkurranse på Paradise. Denne gangen er det rodeokonkurranse og taperen blir sendt inn på solo sammen med Jonas. Det blir Carl Aksel.

Så er det klart for ukens Pandoras eske, det er tid for bekjennelser. Deltagerne skal fortelle en hemmelighet.Jørgen innrømmer at han er hypp på å ligge med Mikela, Celester at hun tisset i bassenget og Øystein at han har hatt sex med Sandra er noen av kveldens innrømmelser. Og det er Øystein sin sexinnrømmelse som får mest oppmerksomhet, i følge Niclas er han er den deltageren som har hatt sex med flest partnere i løpet av alle de åtte norske versjonene av Paradise Hotel.

Gratulerer! 

Episode 30: - Den beste partneren her inne er solo!

Det er klart for en ny vakker dag inne på Paradise Hotel. Den nye gutten, Vegard får muligheten til litt ekstr makt. Han vil kunne få splitte et av de andre parene og vinne immunitet. Det store spørsmålet er hvem  det blir? Inne hos Eileen og Øystein er det litt bedre stemning, de skværer opp etter gårsdagens krangel, men Øystein er urolig for at Niclas er ute etter å få han sent ut. Mikela derimot ser frem til parsplitten, hun føler nemlig at Vegard vil velge henne. Hun har jo sagt til han at hun vil ha han som partner, og da blir det jo slik...

- Jeg vil ha min egen partner, det er jævlig viktig for meg, sier hun, litt nervøst.

Så er det klart for parsplitt, Triana samler deltagerne og forteller at dersom Vegard har fullført oppdraget sitt om å stjele en gjenstand fra hver av jentene så blir han fredet ut uken og han får splitte et par!

- Omg, hjelp, sier Celester på sin vanlige engelsk-norsk.

Og Vegard han har selvsagt klart å fullføre oppdraget sitt, han vinner en fredning og får splitte et par: Jonas og Mikela. Det betyr at Jonas må flytte inn på solo. Noe han overraskende er glad for;

- Solo er den beste partneren her inne, unntatt Nina, sier han glad og fornøyd.Så er det klart for en ny fest inne på hotellet! Endelig liksom, det er jo så lenge siden sist? ! Som vanlig går det i dansing, klining og mer dansing og klining. Og  selvsagt topp hemmelige samtaler om hvem som er i allianse med hvem da. Det er jo Paradise, liksom.

Mikela forteller også at hun har fått en ny BFF, Celester.

- Vi bæsjer til og med foran hverandre, sier hun smilende om den nye bestevennen. 

Episode 29: Guttekos i dusjen.

Denne morgenen skinner solen inne på hotellet, Celester er superfornøyd, hun elsker livet i Mexico! Å våkne opp med Jørgen er livet, han er jo bare så vakker. Det ser også ut som det gode humøret hennes smitter over på Carl Aksel, han syns nesten det er ok å ha Nina som partner. Men bare nesten altså! Deltagerne er nå inne i den 8 uken på Paradise, denne uken er det nytt tema, nå er det Redneck-uke. Øystein syns det er så kult med cowboy hatt, dessverre er ikke Niclas like fornøyd med kostymet.Til og med Mikela er fornøyd med sitt "amme-en-baby-kostyme".Det sjekker også inn en ny gjest på hotellet og Carl Aksel har noia for at det er en gutt, han er nemlig redd for å ryke ut. Øystein håper det er ei digg dame han kan flørte med. Eileen sier hun vil ha en stor muskuløs mann,  men det er bare noe hun sier for å erte Øystein.  SÅ kommer den nye gjesten og han heter Vegard. Selvsagt er han er glad i å feste, han bare elsker en fest. Men han ikke er alkoholiker altså!Som rednecks og bondetamper får deltagerne utdelt skikkelig arbeidsoppgaver. De skal vaske tøy og forberede sin egen mat, og det inkluderer å ribbe en nyslaktet høne til noen av de kvinnelige deltagernes store fortvilelse. Heldivise fikser gutta biffen og får nappet høna helt ren...Etterhvert blir det endelig kveld og gjestene gjør seg klare for fest. Men første må de ordne seg. Øystein og Jørgen bestemmer seg for å dusje sammen. Eileen skjønner ikke helt hva som skjer og forsvinner snurt avgårde mens Øystein hopper i badekaret sammen med Jørgen for litt guttekos;

- Jeg syns det er fantastisk å dusje med Jørgen, sier Øystein og vasker en blid og fornøyd Jørgen i det varme vannet.

Det er god stemning og en skikkelig bromance på gang på Paradise nå!