Episode 3: – Det å gå naken er faktisk kjempedigg.

Det hele sparkes i gang av Triana som sitter i et tre og forteller at det sjekker inn en ny gutt.

Hun nye jenta fra Skien håper hun får en partner. Hun vil ut av solo. Synøve er bekymret, det er dårlig stemning mellom henne og Carl Aksel. Hun skjønner ikke hvorfor. Mikela føler seg usikker på Øystein som hun lå med natten før. Øystein føler seg bra, han er gira og gleder seg til å dra på date med hun nye fra solo. Det er litt dårlig stemning, men de klemmer likevel.

Så kommer det et brev og det viser seg at hun nye fra Skien skal på en sexy date med alle guttene. Det viser seg at de skal en tur til i Edens hage i «Adam og Evas drakt». Mayoo koser seg i nettoen.

– Det å gå naken er faktisk kjempedigg, det var kjempekomfortabelt jeg fant meg selv fullt komfortabel i det. Sier han. Ja.

Så kommer det ey nytt brev. Gutta må ofre en av de andre jentene til fordel for Sandra, hun nye fra Skien. Samtidig sjekker det inn en ny gutt. Han heter også Jørgen. Han har en Harry Potter-tatovering og forteller at han egentlig ikke er så tøff, men har det i kjeften:

– Jeg er nok ikke så aktiv når det gjelder seksuell, jeg klarer å holde meg ganske greit og har egentlig levd med det ganske godt. (HÆ?)

Mikela kjenner jo Jørgen, de har gått på barneskolen sammen. Alle ler over det utrolige sammentreffet. Det er god stemning på hotellet.

– Jeg har jo faktisk hatt et bittelite crush på ham. Fniser Mikela.

Så får jentene brev, de må sende en av guttene på solorommet.

– Fy faen. Skriker en av jentene i frustrasjon.

Alle deltagerne samles på hotellet og guttene forteller at Synøve må flytte inn på solo. Synøve er rasende.

– Jeg er forbanna, Carl Aksel er en liten snek. Sier hun og sverger hevn over eks-partneren.

Så snur bordet, og jentene forteller at Øystein må flytte inn på solo. Han føler seg sveket av Mikela. Som han hadde sex med første natt.
Men de klemmer likevel og Mikela sverger på at hun skal redde Øystein senere. Alle lurer på hva som skjer nå.

Kvelden nærmer seg, det er tid for Pandoras eske. Stemningen er til å ta og føle på, en av deltagerne må reise hjem og ingen skjønner hvem det blir. Det blir for mye for Mikela som knekker sammen i gråt. Alle blir bedt om å gi et eple til den de vil beholde. Deltageren med flest epler får bli. Eileen syns det hele er veldig komplisert:

– Når du strekker ut et eple til et menneske og det mennesket som står og skal ta i mot det eplet tar det i mot med høflighet, men tør ikke å spise det fordi du er redd det er gift. Da er det ikke lett altså.

Synøve får flest epler og må reise hjem. Hun gråter igjen. Øystein syns det er trist. Det gjør også Mayoo. Carl Aksel er glad, han mener han trekker i alle trådene og sier selv sikkert:

– Jeg er kongen av Paradise Hotel.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg