Episode 4: – Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød.

Det er en rolig morgen på hotellet, alle er spent på kveldens parsermoni. Det er en gutt for mye på hotellet og alle vet at noen må reise.

– Jeg har funnet ut nå at vi er veldig like. Sier Sandra som sjekket inn på hotellet dagen i forveien. Hun er sykt fornøyd med å ha fått Carl Aksel som partner.

Den nye gutten, Jørgen fra Gjøvik er litt stressa, han er redd for at ingen vil velge han.

– Jeg må se om det er et smutthull hos et av de andre parene. Sier han mens han legger en plan for å få Sandra til å velge han foran Carl Aksel.

Carl Aksel på sin side har sovet veldig godt og satser på å jobbe seg oppover til å bli superkonge. Den selvutnevnte kongen bruker dagen på å trekke i tråder og legger skumle planer for å få Jørgen ut.

Mayoo på sin side er i det filosofiske hjørnet i dag.

– Alle kan ikke være veltrente og alle kan ikke være pene. Sier han og poengterer at han syns trening er kjempeviktig for å se bra ut.

– Jeg skal ta vare på helsa så lenge jeg lever fordi jeg bor jo hjemme hos mamma og pappa og jeg er så takknemmlig for at jeg har fått dette livet her. Sier han.

Mayoo er også i det hjelpsomme hjørnet i dag og setter i gang med å fikse håret til Jonas (han fra Trøndelag). Først vasker han kompisen godt og passer på å bruke balsam. Jonas pør hva det er godt for.

– Det mykner håret. Sier Mayoo og fortsetter frisørtimen.

Jonas blir kjempefornøyd med den nye sveisen.

Det ser ut til å bli en rolig dag før parsermonien.  Men så kommer det et brev som får alle til å løpe til rommet sitt for å kle seg i sitt “Edens hage”-kostyme.

– Puppene rister. Fniser en av jentene mens hun spretter ned trappen for å ta på seg sitt Eva-kostyme.

Alle koser seg i sitt kostyme og gjengen fester ved bassengkanten.

– Flaks for meg at jeg er veldig glad i rumpa mi, jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen og danser rundt i sin nye stringtruse.


– Jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen.

Kvelden nærmer seg og det er klart for årets første parsermoni. Alle vet at en av guttene må ut. Det første Triana spør om er hvem som er kongen av Paradise. Jonas sier det er Mayoo fordi han ser best ut. Carl Aksel blir kjempefornærmet. Han er jo kongen som trekker i alle trådene (!).

Sermonien er i gang og både Carl Aksel og Jørgen stiller seg ved Sandra. Nå er det opp til henne å velge partner. Den hun ikke velger må reise hjem. Sandra syns det er et kjempevanskelig valg. Hun velger den hun  stoler mest på. Carl Aksel får bli og Jørgen må reise hjem igjen.

Jørgen syns det er litt kjipt, men er veldig glad han nesten fikk være helt naken på tv. Carl Aksel er happy og avslutter kvelden med å si til Sandra at han stoler på henne.

– Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød så det er lett å pushe henne rundt, sier han og gliser.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg