Episode 5: – Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Det er en fin morgen på hotellet, men Jonas er bekymret. Stemningen mellom han og Imme er ikke på topp. Hun er så gretten om morgenen og han er ikke sikker på om han kan stole på henne.

– Jeg tror rett og slett ikke at forholdet vil holde i lengden. Sier han bekymret.

Mayoo på sin side er selvsikker, han føler han har full kontroll.

– Jeg skal bruke dagen på å snakke med alle, jeg tror det er lurt ass. Sier han og fortsetter.

 – Jeg vil ikke si at jeg hjernevasker alle, men litt manipulering må til.

Øystein har det også bra i dag. Han koser seg maks og er kjempehappy med livet. Han har tross alt en partner og slipper å sove på solo. 

 – Å for ein nydelig morgon. Synger han på klingende nynorsk mens han går rundt han går rundt i boxer?n og klør seg i rumpa.

Det er klart for fellesfrokost. Bordet er det pyntet med masse bilder i sort-hvitt, det ligger også noen bøker her og der. En av jentene hviner at dette er fett. En av guttene tror det er litteraturuke.

– Hæ, litteratur, å fyyyy faen. Sier en av jentene oppgitt.

På veggen står det skrevet noe på et annet språk og deltagerne er ikke helt sikker på hva det er. Carl Aksel kaller det er en «litteraturisk quote», Eileen mener det er latinsk og Mayoo tror det er spansk.

– Jeg skjønte at jeg ikke forstod det første gang jeg leste det. Sier han litt forvirret. Imme syns det hele er så spennende.

– Det er old fashion og da er alt er litt gøyere enn i 2016 når alt er litt bullshit. Sier hun med stjerner i øynene.

Heldigvis kommer det er brev som forklarer at de skal leve en uke som bohemer, i kostymer. Dessverre for Jonas ble det litt vanskelig, han har nemlig ikke peiling på hva en bohem er. Eileen har en forestilling og forklarer konseptet sånn; 

– Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Så løper alle deltagerne for å ta på seg ukens kostyme.

Øystein er kjempefornøyd med kostymet sitt.

– Jeg får vist frem kroppen min. Smiler han. 

Etter at alle har fått på seg ukens bekledning samles deltagerne seg foran Triana som spør hvilke sanser vi mennesker har? Carl Aksel er ikke sikker men han vet i hvert fall at vi har luktesans. Resten var ikke like lett. Så avslører Triana at det sjekker inn en helt ny gutt på hotellet og at deltagerne skal bruke sansene på å bli kjent med han. Alle jentene får bind foran øynene og den nye gutten kommer inn. Han heter Alexander og er fra Elverum. Han forteller han bare kalles «Lekka», men ikke vet hvorfor. Han er også veldig glad i å feste.

Så får jentene i oppgave og bli kjent med Lekka, de skal rett og slett kjenne på kroppen hans med med bind foran øynene. En av jentene sjekker han ut grundig.

En av de andre tar også jobben alvorlig.

– Det så jo ut som noen skulle ned og suge kuken hans. Gliser Carl Aksel. 

Etter en lang og slitsom dag med store begivenheter kommer det er brev som sier at det er fest. Alle er kjempefornøyd fordi alle sykt klar for å feste. Det er jo så lenge siden sist!. Så starter festen, alle danser, prater og har det gøy. Mayoo får til og med tid til både å trene litt og å planlegge at han må vinne den nye guttens tillit.

Det gjør også Carl Aksel som prøver å få den nye gutten på sitt «team». Lekka på sin side er litt sliten av alt pratet. Han trodde de skulle feste og ikke prate hele kvelden. Heldigvis tar festen seg opp da alle samler for å spille flasketuten peker på.

Eller flaskekuken peker på, som Mayoo kaller det.

Etter hvert går alle til sitt. Utenom Øystein da, som avslutter kvelden med først å kose seg litt med Eileen.

Før han hopper til køys med sin egen Partner, Mikela.

Lekka tar også kvelden etterhvert, alene inne på “Solo”.

Video: Møt Lekka
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg