Episode 6: Penisstørrelse, lesbeklining og depresjon.

Deltagerne våkner opp og alle er sånn passe klein etter nattens festligheter. Mikela og Øysten starter dagen med å snakke ut om nattens kos.

– Jeg var kjempekåt og du var dritfull. Sier hun mens hun hoster og brekker seg på sengekanten.

Øystein ler og Mikela  bestemmer seg for å avslutte sugejobben hun startet på kvelden før. Men hun må avbryte.

 – Jeg er kvalm, jeg orker ikke mer. Sier hun.

 Tydeligvis er hun ikke så kvalm for hun fortsetter, men da setter Øystein foten ned, han vil bare dusje. 

– Duuu, det er urettferdig, jeg er kåt. Utbryter hun i frustrasjon over at partneren ikke vil gi henne det hun har aller mest lyst på denne morgenen.

Carl Aksel starter dagen med å lete etter en grå genser han mistet kvelden i forveien. Han banner. Der er tydeligvis hardt for en Paradise deltager å ikke ha kontroll på alle klærne hele tiden. Han innrømmer også at han ikke er helt fornøyd og forteller at hans drømmepartner er Imme.

 – Hun er dronningen av Paradise. Slår han fast.

Det er god stemning ved frokostbordet, Øystein forteller at han nesten har klina med alle.
Mayoo sier at han ikke håper han må kline med Øystein. 

Etter frokosten er det en litt sløv steminig og alle snakker om spillet og hvem som er i allianse med hvem. Heldigvis skjer det noe. Det kommer et brev som sier at det er klart for «forfatterens sermoni».

Mayoo skjønner ikke noe. 

– Jeg håper ikke vi skal skrive bok. Sier han frustrert. 

Det viser seg at den nye gutten, Lekka får muligheten til å velge og bestemme ganske mye under «forfatterens sermoni». Han skal velge partner ved å lukte på parfymene til jentene. Han skal rett og slett sniffe seg frem til hvem han vil flytte inn hos. Han velger den mest sexy lukta og ender opp med å kapre Sandra. Og Carl Aksel må flytte inn på solo.

Resten av ettermiddagen koser alle seg rundt bassenget. Men Mayoo er ikke helt fornøyd, han har lagt på seg. 
– Jeg begynner å få depresjoner fordi jeg legger på meg rundt magen. Innrømmer han.

Den nye gutten, Lekka har flyttet inn på solo og er glad. Men han syns Sandra og Imme bruker altfor lang tid på badet. Han bestemmer seg for å hoppe i dusjen foran jentene til deres store fornøyelse.

– Den er sååå lang liksom. Fniser Sandra og viser frem på hva hun har sett med hendene og gliser.

Så er det klart for fest igjen. Deltagerne danser limbo og spiller flasketuten peker på. Øystein får endelig kysse Mayoo (til hans store fortvilelse) og Nina (hun som har tatt IQ-test) og Imme kliner til guttenes store fornøyelse.

Alle drikker Absint, Lekka spyr og Mayoo later som han bygger en allianse med Carl Aksel som igjen later som han er på lag med Mayoo. Her er det virkelig spill på høyt nivå som Mayoo sier. Etterhvert går også denne festen mot slutten.  Og praten om Lekka sine cm har også gått hele runden i løpet av kvelden;.

– Pikken din har fått anakonda-stempel på seg her inne. Avslører Mayoo for Lekka. Han gliser stolt og sier at det ikke er første gang han har hørt det.

 

5 kommentarer
  1. Teit… deilig med en bj om morgenen og lesbisk klining, men alt i alt teit, at de gidder å eksponere seg slik… Paradise Brothel…

  2. Hva faen! Jeg kjennner jeg føler meg jævlig gammel! Ungdommen nå til dags, det er ikke noe man skal tenke i en alder av snart 32. Verden er gaaaaaaaaaaal! Fyfahn, æsj ass.

  3. Jeg elsker å se på de her mannfolka da. De har kropper og utstyr, jeg bare kan drømme om da. Jeg fant ut i går at jeg var direkte etter Ludolph Erasmi Fog, og han var impotent hele livet da.
   Så da veit jeg hvorfor jeg har badetiss året rundt. Men men.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg