Episode 7: – Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

Dagens episode begynner på rommet til Mayoo og Eileen, hvor Mayoo deler sine tanker rundt både halsskjeder og outfits generelt. Han beskriver at vennskapsbåndet deres representerer; lojalitet, tillit, ærlighet og kjærlighet. Eileen er veldig fornøyd med vennskapsarmbånds-arbeidsfordelingen;

– Jeg lager båndet og du finner på reglane. Sier hun. 

Mayoo er litt uenig i dette, han klarer ikke å klikke med henne og ser på forholdet deres som veldig voksent. De er liksom bare bestekompiser. Dessuten innser han at han ikke kan ha samme stil hele tiden. Han må klippe seg. Han vil jo få mange fans nå.

Lekka og Sandra har en lettkledd og åpenhjertig morgenstund. Lekka synes de hadde det morsommere natten før enn første kvelden. At han spydde litt (som en gris) la ingen demper på festlighetene. Det gjorde det heller ikke for Nina som synes det var helt greit å kline litt med Lekka selv om han hadde kastet opp litt. Hun var derimot ikke like  imponert over selve kline-ferdighetene.

Under fellesfrokosten sitter lovordene om kvelden før løst. Så kommer det et brev til Carl Aksel. Han får ta med seg en av de andre jentene på date. Han velger Eileen. Mayoo tygger febrilsk og ser stressa ut.

Carl Aksel er helt klar på at en konge ikke bor på Solo to netter på rad. 

– Det ligger en bakplan bak det. Sier han. 

Imme synes valget til Carl Aksel er rart og vet ikke om hun kan stole på ham.
Mayoo ønsker partneren sin lykke til på date, (passivt-aggressivt). Men han er ikke bekymret, han har faktisk en plan-b. 

Ute ved bassenget forstår vi at Mayoo ennå ikke er helt ferdig men den massive «anakondaen» Lekka har mellom bena. Han foreslår at de andre setter ut et tilsvarende rykte om ham.

Vi beveger oss innendørs igjen hvor Lekka og Mayoo diskuterer strategi, og sistnevnte er tydelig på at Carl Aksel må ut. Som om dette ikke var nok, finner de ikke babyoljen! De leter febrilsk i kanskje 20 sekunder. Heldigvis finner de oljen og verden kan gå videre. 

Daten til Carl Aksel og Eileen finner sted på en sandhaug i en slags leiredam, og det som møter dem er et partytelt og et lerret på staffeli. De skal male. Eileen sier at Carl Aksel er så flink med ord og at maleriet sikkert blir fint. Carl Aksel, på sin side mener han er både kunstner og poet.

– Jeg har en kunstnerspire i meg selv. Sier han. 

Kunstverket får navnet «Optimistiske dame i bohemens hage». Eileen er nok ikke heeelt sikker på hva det betyr. Det gjør nok ikke Carl Aksel heller. Så får Eileen et brev. Hun får beskjed om at hun kan velge mellom å fortsette å stå med Mayoo eller velge å bytte han ut med Carl Aksel og gi begge immunitet ved neste parseremoni. Mayoo stormer bekymret ut i frustrasjon.Han er megastresset.

Eileen og Carl Aksel returnerer til hotellet og overrasker alle med å avsløre at de takker nei til tilbudet om immunitet. Mayoob blir skikkelig lettet. Carl Aksel og Eileen er blitt enige om heller å ha hverandre som en backup. Hun lar i hvert fall Carl Aksel tro dette. Hun vil nemlig aldri stå med Carl Aksel.

Den nye gutten Lekka bruker ettermiddddagen på å kose seg litt i Adams drakt foran Sandra.

– Lekka elsker å være naken. Sier han og bruker anakondaen til å slå en vannflaske mot Sandra i sengen, som svarer med å fnise tilbake.


 

Heldigvis går dagenmot slutten, det er tid for Pandoras eske. Dette skjer: 

Nina (hun som har tatt IQ-test) tror Mayoo er den gutten som er diggest i senga (Mayoo mener dette er et stort kompliment).

Øystein er kjempefornøyd med å stå med Mikela, men innrømmer at han veeeeeldig gjerne kunne stått med Eileen, som er vakker som en mexicansk solnedgang

Eileen synes Lekka er kjekkest av guttene

Carl Aksel avviser at han ønsker Mayoo ut. Mayoo synes det er topp at Carl Aksel lyver foran alle. Han sier at Carl Aksel er:

– En som kommer bakfra og stikker og løper.    

Etter vel overstått Pandoras eske er det atter en gang fest. Lekka er bekymret for seremonien imorgen, heldigvvis har han lagt en strategi som han så fint beskriver slik: 

– Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

 

 

var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=wjIz6cKUwI6n08tEnWzS_PTroZiXaWgFHRO_KmPz_FpsOK9QhN42HT64si8PLFsXfA45DAXwV1wVRrvq0x8S6nP-6z5BFKk9&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg