Episode 11: Det er tid for bikinibryting!

Det er duket for drama på Paradise i dag. Det skal kjempes om menn og det er tid for Pandoras eske.

Nina har ikke sovet så godt inne på solo, hengekøya er ubehagelig og hun er fyllesyk. Livet er ganske tøft. Heldigvis er det gjort klart for en deilig japansk frokost, med sushi, fisk og en blekksprut. Imme syns det er ekkelt. Mikela holder hendene i ansiktet og roper «ÆSJ». Hun synes det er så forferdelig at hun nesten begynner å grine. 

Livet på Paradise kan være grusomt, men tøffest er det for Eileen;

– Jeg tror jeg har blekksprutfobi, jeg får frysninger på hele kroppen, sier hun. 
 

Etter frokosten kommer det et brev. Nina (hun som har tatt IQ-test) får invitere med en av de andre jentene på en utflukt. Hun velger Imme, som blir kjempeglad. Hun tenker at de får servert en deilig lunsj hun kan spise. Skuffelsen er stor da to jentene de blir servert sushi på utflukten.

– Jeg er på diett jeg, sier Imme.

Mens en av jentene spiser lunsjen (og den andre ser på) kommer det et brev som sier at jentene skal kjempe om Imme sin partner, Jonas. 

Tilbake på hotellet er det amper stemning, Mikela har bestemt seg for å klikke på Imme. Rett og slett fordi hun har sagt noe om noe og noen og dermed er ei jævla ekkel f**. 

 

 

Jentene på utflukt må virkelig slåss om Jonas. Selvsagt på japansk vis som sumobrytere.
Det blir en tøff kamp i bikini men til slutt går Nina av med seieren. Hun blir dermed fredet ut uken og vinner Jonas. 

Det går mot kveld og deltagerne samles rundt Pandoras eske. I esken ligger det lykkekaker som deltagerne skal gi til hverandre. Men det er flere deltagere enn kaker?  Den som sitter igjen er Eileen og hun må åpne brevet som ligger i bunn av esken hvor det står at hun ikke kan stå sammen med Mayoo under morgendagens parseremoni.
 

En dramatisk kveld på Paradise går endelig mot slutten. Jonas er kjempeglad for dele seng med sine nye partner Nina. Imme på sin side gruer seg til å sove inne på solo. Hun er redd for alle innsektene der inne.

– De kravler inn i hemmelige hull du ikke finner, sier hun og kler på seg langbukse, sokker og hettegenser før hun sprayer innsektsmiddel over hele rommet.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg