Episode 12: Filosofien Mayoo slår til igjen: – Livet er et lære, man må alltid lære,

Den japanske uken går mot slutten, noe alle gleder seg til. De er jo dritt lei av sushi til frokost. 
Carl Aksel drømmer om egg og Jonas fantaserer om brødskive med nugatti. 

Det er også Parseremoni og som vanlig fører det til nervøsitet inne på hotellet. Noen må jo reise hjem. Denne uken sitter guttene sitter med makten. Alle tror det er Mayoo som må velge partner og det gjør Carl Aksel er stresset. Han føler at Mayoo ikke er til å stole på. 
Kongen av Paradise har rett og slett ikke helt kontroll.

Eileen er som vanlig forvirret, hun er usikker på hvem hun skal stille seg bak og bruker dagen på å fundere dette. Det harde valget står mellom Øystein og Carl Aksel.

– Jeg har masse å ta tak i, sier hun og tenker så det knaker. 

De fleste deltagerne bruker dagen på å «tenke» i solen. Utenom Mayoo da, han har nemlig bestemt seg for å lære seg å stupe, noe han også har en filosofi om; 

– Livet er et lære, man må alltid lære, sier han lurt til kamera.
 

 

Etter enda litt mer konspirering og alliansebygging rigges det til for karaoke, de trenger nemlig en pause fra all strategiplanleggingen.
 

Karaoken skrur heldigvis opp stemningen på hotellet.

– Å se Jonas skinne med den mikrofonen er fantastisk, sier Sandra som gjerne vil se mer av dette!

Mayoo er enig, han syns definitivt Jonas er den flinkeste av alle. 

– Han glitrer som bare det, smiler han lurt. 

Litt senere tar Eileen Mayoo til side for en alvorsprat. Hun er bekymret, hun syns han prater for mye og for lenge. Det er nemlig litt vanskelig å forstå hvor han står. Hun bruker ganske lang tid på en litt uforståelig forklaring og avslutter med å si at hun tror hun der er henne som må reise hjem denne uken;

– Jeg tror jeg ryker, så jeg må sole meg før det er for sent, sier hun og løper ut for å rekke de siste timene med sol før Parseremonien. 

Etter solnedgang samles deltagerne endelig for denne ukens Parseremoni.  Det er jentene som skal velge hvem  de vil stå bak. Til slutt vil det stå to jenter bak en gutt som må velge hvem han vil ha som partner videre. Etter en nervepirrende seremoni er det til slutt Mayoo som må ta valget. Det står mellom Imme og Sandra. 
 

Han velger Sandra, og Imme må reise hjem. Mikela tar dette tungt og gråter over å miste sin nærmeste venn.
– Det er for jævlig, sier hun og tar farvel med Imme.

6 kommentarer
  1. Siden dette programmet er for folk mellom 15 og 22 håper jeg den personen som skriver denne bloggen (og følger med på PH) er i målgruppen 😉

  2. Meina ikkje du filosofen? E har fått låne me en via play konto så e kan se på det også no, men e lika å lese dine tanka om episodene her inne på bloggen også. E har skreve et innlegg på min blogg om at e syns det e bra at der ikkje bare e sånne fine jente igjen lenger, og at det virka som utseende fokuset har blitt mindre. Ka syns du om det?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg