Episode 19: Kroppsmaling!

Morgenen preges av kåte og fyllesyke Paradise deltagere. Carl Aksel er fornøyd med å ha fått seg enda en runde, Jørgen plages av morrabrød han ikke får gjort noe med mens Niclas og Stine bare er ekstremt fyllesyke.

Heldigvis hjelper det på med en deilig frokost og et nytt oppdrag, nå skal deltagerne male hverandre, det er tid for kroppsmaling. Som alltid er det en konkurranse og paret som utfører oppgaven best får en premie. Deltagerne går all-in, selv Stine som er så sykt fyllesyk at hun bare kan males liggende rett ut på bakken…

Et av kunstverkene skal forestille svampebob…

Etter en knallhard konkurranse kårer dommer-Jonas Henning og Nina som vinnere, som får en flaske sprudlevann i premie.


Det konkurreres i kroppsmaling på Paradise i dag.
 

Etter den tøffe tevlingen kan gjestene endelig slappe av, men før de får senket pusten så kommer det et brev. Jonas og Niclas sendes på en utflukt. Ute av hotellet vandrer de to karene gjennom jungelen og inn i en grotte hvor de finner tre kister som inneholder en hengelås, et hjerte og en due.

Samtidig på hotellet er tid for Pandoras eske, deltagerne får vite at Jonas og Niclas får et hjelpemiddel fra kisten som kan brukes under morgendagens parseremoni. Gjenstandene symbolisere tre ulike ting: Å låse et par med hengelåsen, frede noen med duen eller velge partner med hjertet. Men klarer gruppa på hoteller å gjette hvilket hjelpemiddel de andre vil bruke vil det miste sin kraft. Klarer de ikke å gjette riktig kan de andre bruke makten hjelpemiddelet gir.

Deltagerne på hotellet tror guttene vil velge å bruke duen for å gi en fredning. Mens guttene har valgt hengelåsen!

Etter en nervepirrende samling foran Pandoras eske roer ting seg på hotellet, deltagerne går hvert til sitt. Hos Eileen og Øystein funderes det over hvor mange uker og netter de har igjen inne på Paradise, om de skal helt til finalen da. Øystein mener det er hele 7 uker til.

– Det er jævlig mange netter sier Eileen frustrert, mens hun sitter over en seksuelt frustrert Øystein som sukker tungt over sine harde problemer han så gjerne skulle hatt hjelp til å myke opp.

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg