Episode 25: – Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Det er klart for en ny uke, og det er endelig tid for Mister og Miss Paradise 2016!

Deltagerne får vite om ukens tema ved frokosten. Carl Aksel er av en eller annen grunn missfornøyd med temaet, men han lover et helvetes show. Han skal jo vinne denne tittelen også! Men flere gutter er tent på Mister Paradise tittelen og både Jørgen og Jonas er syykt klare for å bli årets Mister Paradise;

– Om jeg får strippe så vinner jeg, sier Jonas selvsikkert!

Guttene  setter i gang med forberedelsene, de skal holde show samme kveld foran en jury som vil utrope en vinner. Øystein har fått utdelt en gul klovnedrakt, først er han litt skuffet men så legger han en genial plan om først å være en morsom og sjarmerende klovn. Men så skal han overraske alle avslutte med et sexy strippeshow! Dessverre er det ikke så lett å strippe og Øystein må be Jonas om hjelp, han er jo nesten proff og har sin egen strippeskole hjemme i Stjørdal.

Dagen går fort og  juryen ankommer. Den består av de tre tidligere deltagerne: Lord Audun, Sara og Kevin. De tre bæres inn på hotellet som konger for å  å kåre Mister og Miss Paradise 2016! Klar er også guttene og alle er klar for å gi absolutt alt under hver sin forestilling. Niclas lover å levere noe han kaller for;

– Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Men før showstart forteller Triana at en av de tidligere deltagerne er tilbake. Det er Mayoo! Og han skal delta i konkurransen om å bli Mister Paradise! Så er det Showtime: Niclas leverer som rapper, strippeklovnen Øystein gir alt – med Malin som rekvisitt.


 

Jonas prøver seg på en ballade som ender i enda et strippeshow med Malin og Jørgen fremfører et lite dikt. Til slutt er det Carl Aksel sin tur som kjører gameshow, selvsagt kombinert med strippeshow. 

Til slutt er det Mayoo sin tur, han skal male Nina, men alt går jo ikke helt bra så han ender til slutt desperat opp med å gå ned på kne hvor han spør om hun vil gifte seg med han. Så er endelig forestillingen over og juryen setter seg ned for å kåre en vinner blant guttene.

Og etter noen sekunders tenkepause kåres hans majestet kong Carl Aksel som vinner av Mister Paradise 2016!

Gratulerer!

 

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg