Episode 27: – Nå har jeg deltatt på Paradise og jeg kommer ikke til å bli høy på Pæra!

Mayoo og Mikela har hatt en natt med lite søvn inne hotellets aller minste rom, han på gulvet og hun i hengekøya i selskap med alle innsektene. I tillegg er det utfordrende for Mayoo å måtte sitte på do mens hun ser på, det er jo ikke mandig….

Livet på Paradise er som alltid tøft.

Under frokosten får deltagerne beskjed om en må reise hjem etter kveldens Pandoras eske. Alle tror naturligvis at det blir Mayoo eller Mikela som bor inne på solo og hele situasjonen bekymrer dem begge. Mayoo mener han har håp og håper at Carl Aksel liker han bedre enn Mikela;

– Jeg håper Carl Aksel hater Mikela, sier han. 

Etter frokosten reiser Carl Aksel og Celester på en utflukt sammen med Lord Audun og de andre dommerne. Celester storkoser seg, hun føler nesten at hun er på romantisk date med Audun, hun syns rett og slett han er tidenes flotteste Paradise deltager ifølge Miss Paradise, Celester.

– Han er til å spise opp, sier hun.

 

Under utflukten får de et brev som sier at de må velge om det er en gutt, eller en jente som skal settes i fare under Pandoras eske. De velger gutt, og det begynner å se litt mørkt ut for Mayoo.

Etter noen timer under Mexicos  varme som samles deltagerne seg, det er klart for Pandoras eske. Deltagerne får beskjed om at alle skal skrive navnet på en av guttene og putte det i esken. Deltageren som får flest lapper må pakke sakene sine. I tillegg har taperen (Mayoo) av Mister Paradise en ekstra  «forhåndsstemme». Alle putter i sin stemme og Celester leser opp resultatet: Det står likt mellom Mayoo og Jørgen. Hvem må reise og hvem får bli?

Det er opp til Carl Aksel og Celester å bestemme som velger å beholde Jørgen.

Og Mayoo må pakke sakene sine og reise fra Paradise enda en gang. Han syns det er trist, men er fornøyd med sin egen deltagelse;

– Nå har jeg deltatt på Paradise hotell, det gjør meg ikke til et annet menneske og jeg kommer ikke til å bli høy på pæra, lover han.
 

5 kommentarer
  1. PH er selve definisjonen på TV.
   De som ikke liker det får kose seg med kostymeball-seriene sine som GOT og alt det rælet der. Debatter om asylpolitikk og all den dritten der.

  2. Ikke høy på pæra sier Mayoo? Åja for det var akkurat det jeg opplevde når han og resten av paradise gjengen var på på en nattklubb for et par uker siden og de skulle promotere seg selv.. her var det diva faktorer til tusen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg