Episode 28: Carl Aksel griner og Niclas pisser på bildet av Jonas.

Uken har vært preget av kåringen av Mister og Miss Paradise 2016, men også denne uken avsluttes med Parseremoni som betyr at en av deltagerne må pakke sakene sine og reise hjem. Mikela er overbevist om at hun er den som må reise, hun har ingen å stå med. Nina syns det er helt ok å bo med Carl Aksel men de er enige om å bytte tilbake til sine tidligere partnere (Jonas og Malin). Men inne på Paradise legges det alltid opp til en overraskende twist, deltagerne får beskjed om at Celester og Carl Aksel  er låst med sine partnere. De kan ikke sendes hjem til Carl Aksel sin store frustrasjon;

– Det som å kaste en stor stein i hodet, det er skikkelig, skikkelig jævlig, sier han i frustrasjon over at ting ikke går som han har planlagt.


 

Så kommer det et nytt brev. Deltagerne skriker og hyler, hva kan skje nå, herregud og iiik. Heldigvis er det en hyggelig beskjed, det er boblefest ved bassenget. En boblefest er rett og slett en fest med ballonger, såpebobler og boblevann. Niclas er kjempefornøyd og oppsummerer gleden slik: 

– Det som er fett med denne boblefesten er alkohol, det er fett, sier han glisende og konkluderer med å si;

– Jeg liker at det er alkohol når det er fest!

Alt stresset rundt ukens parseremoni i kombinasjon med boblefesten og litt kos med Malin blir til slutt litt mye for Carl Aksel som setter seg ned og gråter foran kamera etter å ha fortalt Malin at han er glad i henne og at han har lyst til å møte henne på utsiden.

– Det er for jævlig, sier kongen av Paradise i frykt for å miste sin kjære Malin.

Så samler Triana deltagerne for ukens parseremoni, denne må en av jentene reise, i tillegg er Carl Aksel låst med Nina og Celester med  Jørgen.Til slutt står det to jenter igjen, Mikela og Malin. Mikela stiller seg bak Jonas og alle guttene har en partner bak seg. Nå er det opp til Malin å velge seg en partner, hun velger også Jonas. Nå er det opp til han å velge mellom de to jentene. Og han velger Mikela. 


 

Malin må pakke sakene og reise fra hotellet, hun tar gråtende farvel med en siste hilsen til Jonas;

– Stjørdal morther fucker ass, sier hun og sjekker ut!

Så er det fest, men stemningen er laber og mange er sure på Jonas fordi han spiller skittent og Niclas bestemmer seg for å pisse på bildet av Jonas. 

 

 

 

9 kommentarer

Siste innlegg