Uke 1: Gutta snørrer og griner

Vårens vakreste eventyr har nettopp startet, og jeg er redd for at jeg blir hekta denne gangen også. 

Hvis jeg skal oppsummere uke 1 med ett ord, så må det bli GRINING. Det er ikke jentenes fortjeneste at vi blir vitne til klamme følelsesutbrudd. Det er guttene som snørrer og snufser. Det er ikke noe rart. De får kjørt seg så det rister i hemoroidene. Jenter ruler nemlig første uke i paradis, og de bader i menn når det sjekker inn fem ekstra gutter. To partnere på hver. Hurra! Eller?


GIRLS RULE: Det er jentene som har makta første uka på hotellet. Skjermdump/TV3

Dette får selvsagt gutta til å bli små-paranoide og nervøse. 

-Tenk om det kommer inn fem gutter som ser like bra ut som meg, sier Alexander. Prinsen av Paradise, i følge ham selv. 

Svømmeren Grunde som til slutt må finne seg i å dele Andrea med brannmannen Joachim, oppsummerer det slik: 

– Han driver med flammer. Jeg driver med vann. Kanskje jeg klarer å slukke ham? 

Grunde klarte i hvert fall å slukke gnisten hos Andrea etter ganske kort tid.

Etter en stund blir det klart at det ikke er klikk i alle rommene. Rebecca ligger så langt unna Jonas som overhodet mulig. Andrea freaker av både Joachim OG Grunde som hun har som partnere: «Vi har INGENTING å snakke med hverandre om». Begge skal stryke og kose, i tillegg maser de hele tiden. 

– Men hva tenker du da? Har du bestemt deg?

Nei, for faen, det har hun ikke. Til slutt ender det med at Grunde er førstemann til å sjekke ut av paradis. Dette synes avholdsmannen er kjipt. Man skulle kanskje tro at Joachim da er helt i ekstase, men det er han ikke og grininga er et faktum. 

-Andrea ser på meg som en vannflaske. Hun drikker meg tom og kaster meg i søppelkassa, gråter han som stakkars begynner å få nok av hele «girls rule» uka. 

Og det er ikke bare det han griner for. Han griner for at Andrea ikke liker ham og for at han ikke får vist frem alle dansemovsa sine hvis han ryker. 

Etter Grundes fall, går det slag i slag. Jentene oppfører seg som noen hekser og gjennomfører lynsjeoppdragene sine med stø hender, og gutta faller en etter en. 

På onsdagen får jentene dra på båttur for lukse seg litt ekstra. Der fisker de opp en kiste fra havbunnen som bestemmer skjebnen til tre av gutta. En blomsterkvast, et dødninghode og et nøkkelknippe. Blomsten er en fredning, dødninghodet betyr exit og nøklene låser to av deltakerne til hverandre. 

På Pandoras blir det full oppstandelse når jentene velger å gi fredningen til «down to earth» og superkoselige Marcus. På mange måter minner Marcus meg litt om Stian alias Staysman, du vet goingen som alle vil ha som venn, fordi han er en trygg havn i all galskapen.  

Man kan ikke stole på noen, bortsett fra Marcus. Trodde jeg. 

Etter at Petter ble låst til Andrea, begynte Joachim å gråte igjen. Men verst er det for Jonas. Han får dødninghodet og må hjem umiddelbart. 

Da er det bare Mathias og Joachim igjen uten partner. Og gutta får et oppdrag: Klarer en av dem å tuske til seg blomsterkvasten til Marcus og legge den på bardisken uten å bli oppdaget, så får den personen bli. 

De blir helt ko-ko av hele utfordringen. Marcus tviholder jo på kvasten som begynner å likne en sliten mopp. Ingen av dem klarer oppdraget, og jentene bestemmer at det er Joachim som må dra hjem. 

Det er klart for årets første parsermoni. Marcus med fredningen dolker Haakon i ryggen og stiller seg bak Rebekka til alles forskrekkelse. De trodde jo det var Kevin bak Sofie som skulle ryke og reise. 

Nå er det Marcus som begynner å grine. 

-Måten dette ble gjort på er så stygg, forteller han lavmælt, mens øynene fylles med saltvann. 

Og for et magaplask det blir når vi skriver paradise-historie. De to siste, Haakon og Mathias stiller seg bak Sofie som dermed har tre gutter bak seg. Haakon vil ryke ut som en god venn, sier han, noe som gjør at Marcus begynner å grine ytterligere. Sofie er til å stole på og velger Kevin. Dermed er det over og ut for Haakon og Mathias. 


HISTORIE: Tre gutter bak Sofie – noe slikt har aldri skjedd før. 

Sees til uka, paradisers! Da er det jentes tur til å kjenne på paranoiaen!

 

Parsermoni

3 kommentarer
  1. Høres ut til å bli et riktig politisk korrekt program – og alle feminister fryder seg (viss de ser programmet)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg