Uke 3: – Det er første gang jeg har runket til et bilde av Martine L. Tulla. Jeg har gjort det hjemme.

Denne uka kjører vi vanlig Paradise-uke, men det er like mye styr for det.

Etter at Grunde kom inn og ble låst til Martine J, ble det klart at hun ikke er Grundes største fan. Hun later selvsagt som at alt er i sin skjønneste orden foran de andre. Så mandag før innsjekk, samler jentene seg til bønn. 

– Kjære Paradise-Gud. Vær så snill og la det sjekke inn en ny kul fyr til Martine J.

De blir bønnhørt. Inn sjekker Sunny fra Skjetten. Han legger ikke skjul på hvor kul han er og flasher sin eplekjekke side i det han selvsikkert slentrer inn på hotellet. Martine J blir med en gang oppmerksom på ham og foreslår seg selv som guide, for å bli bedre kjent med ham og fortelle sin versjon av ståa på hotellet. Sunny skal inn i hennes seng. Det er det ingen tvil om. 

– Hva Grunde vet eller ikke vet, det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er her for å vinne, sier Sunny til kameraene.  

LES MER: – Sophie gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
LES ENDA MER: – Gutta snørrer og griner


FOTO: TV3
Kvelden rundes av med toga-fest, og rolige, søte Kevin får vist seg fra en frekkere side. Ikke vet jeg om det er drinkene eller togakostymet som gjør at det rasler i ballene, men det gjør det. Etter litt å drikke er det full fart. Han får kyss, klapp og klem av jentene og kliner med nesten samtlige. I tillegg flasher han underlivet uten blygsel av noe slag. Her er det en som har fulgt med i seksualundervisningen. 

– Alle har et kjønnsorgan, og jeg er ikke flau over å vise det frem, kommenterer han pedagogisk. 

Det er jo faktisk helt sant.

– Jeg har sett penisen til Kevin hundre ganger. Det er ikke noe big deal, ler Sofie blidt. 

Det er også sant. Selv blir jeg kjempeflau hvis en av kompisene mine insisterer på å kle av seg på vors. Her har jeg definitivt noe å lære. 

Dette er også kvelden hvor Aleksander ruller seg i lakenene med Martine L. Problemet er at det kun er “litt” action. Delvis:

– Min penis var litt inni. Men jeg kom ikke, sier han blidt. 


FOTO: TV3
Dagen derpå er det klart for parsplitt. Sunny vet hvor han skal, og Martine J vet det utmerket godt, hun også. Sunny stiller seg bak henne. Grunde tar det med fatning, men kommenterer at han er lei av å føle seg utrygg. 

Onsdag morgen før Pandoras får Grunde en mulighet til å ta med seg en av jentene på date. Han velger Sofie, fordi Sofie er en bra og oppegående dame. Verken Kevin (partneren til Sofie) eller Martine J (partneren til Grunde) skjønner en dritt. 

– Sofie ville aldri backstabbet meg. Hva tenker han på? undrer Kevin.

– Hvorfor velger han Sofie? Nå lar han jo meg være alene med Sunny en hel dag. En stor tabbe, konkluderer hun. 

Men Grunde er en taktiker og tar ikke feil her. Det er jo ingen hemmelighet at han har stått litt utenfor i gruppa, og at jentene har vært usikre på ham. Sofie er en fair spiller og hans mulighet til å komme nærmere de andre og vise hvem han er i større grad. Det er akkurat det som skjer. Sofie forteller de andre at de nok har tatt litt feil av Grunde. Andrea klemmer ham og ber om unnskyldning for at hun kastet ham ut. 

– Vi er venner igjen, forteller hun blidt. 

På Pandoras er det full fart. Vil Martine J egentlig ligge med Kevin? Hvem spiller Morten med egentlig? Alle gir mer eller mindre vage svar på komplekse spørsmål. 

Hva skjer så med sexguden vår denne uka?

Aleksander, Aleksander, Aleksander. Han er i vinden igjen. Forrige uke var penisen hans i fokus her på bloggen, da han gjentok ordet “ståtiss” i det uendelige. Denne uka får han den tvilsomme prisen “Årets første paradise-sex”. Ikke at det er en sensasjon akkurat. Han kom jo ikke denne gangen, og dermed er vi like langt. Å runke eller ikke runke, det er spørsmålet. 

Det er mye som er viktig når man har sex, men det viktigste:

– Det er bare å peise på til hun kommer. Jeg blir så glad når jeg får en jente til å komme, sier han. 

Vi liker menn som tenker sånn. Bare husk at det er klitoris som gjelder, Aleksander. Pumpesex uten å touche innom klitoris er ikke greia. 

Petter er ikke noe bedre. Martine setter seg på ham og det sørger jo for at ting skjer. 

– Det er første gangen jeg har runket til et bilde av Martine L. Bare tulla. Jeg har gjort det hjemme, hvisker han lattermildt. 

Alt hva Instagram-stjernen må gå gjennom. Martine L har i skrivende stund 122.000 følgere, så de fleste deltakerne visste hvem hun var fra før. 

Før parsermonien er det full paranoia på hotellet. Martine J hadde i utgangspunktet tenkt å gå for Sunny, men Morten overbeviser henne om at Grunde er rett mann for å bli, etter at Martine J betror ham at Sunny har sagt at dersom hun ikke velger ham, så kommer han til å avsløre at hun bad om å bli splittet fra Grunde, og da er jo hun utrygg neste uke. Grunde kan vel ikke stole på henne etter dette, kan han?

– Han trur deg, Martine. La oss få han og den lille bicepsen hans ut herfra, raser han. 

Og den lille bicepsen må reise hjem, etter en nervepirrende parsermoni hvor Martine J virkelig får svi for at hun vingler frem og tilbake, hit og dit. Hun har til og med sagt til begge gutta at de kan stå trygt bak henne. 

Grunde is our man. Hatten av for ham. Først ble han kastet ut av Andrea, så kom han inn igjen og ble låst til Martine J, så ble han kastet på solo av Sunny også kom han inn i dobbeltsengens lune farm, takket være Morten som styrer hele greia. 

Intrigene vil ingen ende ta, paradisers!! Sees til uka!!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg