Uke 4:- Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom trøste Rebecca etterpå. Spar meg!

Det siste vi hørte fra Sunny som røk ut forrige uke, var at han skulle peke ut de to sterkeste kvinnelige spillerne. Han plukket glatt ut Martine J og Sofie. Det innebærer at de blir ledere for hver sin allianse, som er temaet for uka. De kan altså pusle rundt på parene på hotellet som de vil, men det er jo ikke særlig strategisk, så vi ender opp med to allianser som minner mistenkelig om noe vi har sett før:

La Familia: Martine J, Grunde, Morten, Aleksander og Rebecca

Det Hvite Hus: Sofie, Kevin, Andrea, Petter og Martine L

Det sjekker inn en ny kvinnelig gjest denne uka, og det er Henriette fra i fjor. Vet ikke om dere husker henne, men hun ble kicket ut før spillet var i gang, fordi ingen av gutta valgte henne som sin partner. 

Les mer: Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
Les enda mer: Gutta snørrer og griner


FOTO: Rune Bendiksen/TV3

Nå er hevnen søt, og lagene må krige om å vinne Henriettes gunst, fordi hun kommer med fordeler (bortsett fra puppene). Det laget hun står med på slutten av uken er safe, noe som først betyr at det er boss Mortens mafialiknende hierarki som må kvitte seg med et medlem på torsdagens parsermoni. Henriette velger nemlig Det Hvite Hus etter tidenes mest tragiske appell fra Morten. 

– Vi er La Familia og vi er den gamle gode gjengen. Bla, bla, bla. Vi står sammen og vil ikke ha inn nye.

Det er hva jeg kaller taktikk. Samtlige andre, tenker: Hold kjeft, Morten. 

– In your face La Familia, sier Sofie lurt

Grunde den dårlige taperen, blir mer og mer irritert. Særlig da Det Hvite Hus får brev om at de skal på teambuilding-tur på onsdagen. 

– Får håpe det blir en standard bedriftstur hvor alle drikker seg dritings og begynner og krangle, sier han surt til kameraene.

Etter en sprø omgang med høner og løvebamser som må fraktes over en elv i et heseblesende rotterace med Kong Halvor som leder, er det rett tilbake til hotellet. Det blir klart at La Familia skal på Pandoras alene sammen med Henriette. Der får de muligheten til å berge hele La Familia ved å få Henriette over på sitt lag, samt en annen jente fra Det Hvite Hus. De velger Henriette og Sofie, og det blir klart at det nok er Rebecca som ryker. Uten særlig protester fra noen av de peneste guttene, tar Martine J valget. 

Snakk om å være en samlet familie, du. De kjører altså stakkars Rebecca rett ut i grøfta for å berge seg selv. Så close var den såkalte familien. 

Det Hvite Hus er i sjokk over avgjørelsen.

– Jeg er helt, helt, helt i sjokk, jeg har ikke ord en gang. Det er så latterlig. De står der og kaller seg for La Familia også sender de den ene i alliansen sin hjem, sier Sofie. 

– Morten har alltid vært redd for å måtte velge mellom meg og Martine J. Nå slipper han det, sier en gråtende Rebecca til kameraene. 

Morten er med andre ord en pyse, når alt kommer til alt. Han turte ikke å velge mellom Martine J og Rebecca. Snakk om å stikke av med halen mellom beina når det virkelig gjelder. 

– Hadde du vært mann nok, hadde du kommet til meg og pratet til meg. I stedet er det Det Hvite hus som trøster meg, glefser Rebecca til Morten. 

– Det eneste jeg vil er å ha Rebecca her. Jentene sa at vi måtte tenke på oss selv og går rundt og sier det. Men det stemmer ikke. Jeg føler det ikke sånn, sier han. 

Grunde er av en litt annen oppfatning.

– Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom sitte her og trøste Rebecca etterpå. Spar meg, liksom, sier han eplekjekt. 

Stemningen dagen derpå er ikke noe særlig. Bortsett fra for Grunde da, som er i toppform. Han slafser i seg egg og bacon som om ingenting har hendt. Temmelig pussig med tanke på at han sleit som bare faen med å komme inn i gruppa selv. 

Hva har så kosedyret Aleksander bedrevet uken med? 

– La oss ha årets første Paradise-sex, Aleksander, hvisker Martine L til ham før de skilles i hver sin allianse. 

– OK, svarer han. 

De to hopper i høyet med kameraene som tilskuere. 

Etter dette hopper den glade og dovne kaninen videre og finner tonen med Martine J.

De to kysser, koser og klemmer, så fort de får sjansen. 

– Jeg trives med å sove litt rundt omkring på hotellet. Martine J er veldig snill med meg, og vi koser og kysser mye. Det er deilig. Aleksander må pleie både utseende, hjertet og psyken, sier han. 

Hva Martine L synes om disse stuntene, vet vi ikke. Men det eneste vi vet er at absolutt ingen koser med Grunde, hotellets store skravlebøtte og taktiker. 

Morten begynner å bli desperat. Han fyker rundt med halen mellom beina og håper at Kevin skal redde Rebecca på kveldens parsermoni. Han har ikke en sjanse mot Martine J når det kommer til psykisk styrke. Denne dama vet hva hun vil, og viljestyrke sitter altså ikke i sixpacken. Sorry. 

– Morten sier at han ikke vet hva han skal gjøre til uke hvis Rebecca ryker og bla, bla, bla. Men det er La Familia som satte henne i denne situasjonen, sier Kevin. 

Det er klart for parsermoni. Petter elsker Rebecca, men er partner med Andrea. Kevin gav klar beskjed til Rebecca om at det ikke er nødvendig å stille seg bak ham. Petter har ikke vært like klar der, noe som bekymrer Andrea veldig. 

Men det viser seg at hun kan stole på ham. Etter en intens parsermoni hvor følelsene ligger tykt utenpå folk, velger Petter Andrea som sin partner. 

– Har ikke dere en avtale, sier Triana. 

Og jo, det stemmer. Petter forsikret Andrea før seremonien om at hun kan stole på ham, og at han aldri ville valgt noen bare fordi Morten er desperat. 

Det blir altså Rebecca som må sjekke ut. Før hun går får hun et brev, der hun har mulighet til å sette en av guttene i fare ved å gi ham et oppdrag. Klarer gutten hun velger oppdraget derimot, får han en stor fordel. 

Hvem dette blir får vi vite i påskeuka, paradiseres!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg