Episode 12: Filosofien Mayoo slår til igjen: – Livet er et lære, man må alltid lære,

Den japanske uken går mot slutten, noe alle gleder seg til. De er jo dritt lei av sushi til frokost. 
Carl Aksel drømmer om egg og Jonas fantaserer om brødskive med nugatti. 

Det er også Parseremoni og som vanlig fører det til nervøsitet inne på hotellet. Noen må jo reise hjem. Denne uken sitter guttene sitter med makten. Alle tror det er Mayoo som må velge partner og det gjør Carl Aksel er stresset. Han føler at Mayoo ikke er til å stole på. 
Kongen av Paradise har rett og slett ikke helt kontroll.

Eileen er som vanlig forvirret, hun er usikker på hvem hun skal stille seg bak og bruker dagen på å fundere dette. Det harde valget står mellom Øystein og Carl Aksel.

– Jeg har masse å ta tak i, sier hun og tenker så det knaker. 

De fleste deltagerne bruker dagen på å «tenke» i solen. Utenom Mayoo da, han har nemlig bestemt seg for å lære seg å stupe, noe han også har en filosofi om; 

– Livet er et lære, man må alltid lære, sier han lurt til kamera.
 

 

Etter enda litt mer konspirering og alliansebygging rigges det til for karaoke, de trenger nemlig en pause fra all strategiplanleggingen.
 

Karaoken skrur heldigvis opp stemningen på hotellet.

– Å se Jonas skinne med den mikrofonen er fantastisk, sier Sandra som gjerne vil se mer av dette!

Mayoo er enig, han syns definitivt Jonas er den flinkeste av alle. 

– Han glitrer som bare det, smiler han lurt. 

Litt senere tar Eileen Mayoo til side for en alvorsprat. Hun er bekymret, hun syns han prater for mye og for lenge. Det er nemlig litt vanskelig å forstå hvor han står. Hun bruker ganske lang tid på en litt uforståelig forklaring og avslutter med å si at hun tror hun der er henne som må reise hjem denne uken;

– Jeg tror jeg ryker, så jeg må sole meg før det er for sent, sier hun og løper ut for å rekke de siste timene med sol før Parseremonien. 

Etter solnedgang samles deltagerne endelig for denne ukens Parseremoni.  Det er jentene som skal velge hvem  de vil stå bak. Til slutt vil det stå to jenter bak en gutt som må velge hvem han vil ha som partner videre. Etter en nervepirrende seremoni er det til slutt Mayoo som må ta valget. Det står mellom Imme og Sandra. 
 

Han velger Sandra, og Imme må reise hjem. Mikela tar dette tungt og gråter over å miste sin nærmeste venn.
– Det er for jævlig, sier hun og tar farvel med Imme.

Episode 11: Det er tid for bikinibryting!

Det er duket for drama på Paradise i dag. Det skal kjempes om menn og det er tid for Pandoras eske.

Nina har ikke sovet så godt inne på solo, hengekøya er ubehagelig og hun er fyllesyk. Livet er ganske tøft. Heldigvis er det gjort klart for en deilig japansk frokost, med sushi, fisk og en blekksprut. Imme syns det er ekkelt. Mikela holder hendene i ansiktet og roper «ÆSJ». Hun synes det er så forferdelig at hun nesten begynner å grine. 

Livet på Paradise kan være grusomt, men tøffest er det for Eileen;

– Jeg tror jeg har blekksprutfobi, jeg får frysninger på hele kroppen, sier hun. 
 

Etter frokosten kommer det et brev. Nina (hun som har tatt IQ-test) får invitere med en av de andre jentene på en utflukt. Hun velger Imme, som blir kjempeglad. Hun tenker at de får servert en deilig lunsj hun kan spise. Skuffelsen er stor da to jentene de blir servert sushi på utflukten.

– Jeg er på diett jeg, sier Imme.

Mens en av jentene spiser lunsjen (og den andre ser på) kommer det et brev som sier at jentene skal kjempe om Imme sin partner, Jonas. 

Tilbake på hotellet er det amper stemning, Mikela har bestemt seg for å klikke på Imme. Rett og slett fordi hun har sagt noe om noe og noen og dermed er ei jævla ekkel f**. 

 

 

Jentene på utflukt må virkelig slåss om Jonas. Selvsagt på japansk vis som sumobrytere.
Det blir en tøff kamp i bikini men til slutt går Nina av med seieren. Hun blir dermed fredet ut uken og vinner Jonas. 

Det går mot kveld og deltagerne samles rundt Pandoras eske. I esken ligger det lykkekaker som deltagerne skal gi til hverandre. Men det er flere deltagere enn kaker?  Den som sitter igjen er Eileen og hun må åpne brevet som ligger i bunn av esken hvor det står at hun ikke kan stå sammen med Mayoo under morgendagens parseremoni.
 

En dramatisk kveld på Paradise går endelig mot slutten. Jonas er kjempeglad for dele seng med sine nye partner Nina. Imme på sin side gruer seg til å sove inne på solo. Hun er redd for alle innsektene der inne.

– De kravler inn i hemmelige hull du ikke finner, sier hun og kler på seg langbukse, sokker og hettegenser før hun sprayer innsektsmiddel over hele rommet.

 

Episode 10: – Jeg skal lage helvete her inne!

Den Japanske uken fortsetter på hotellet. Inne hos Øystein og Sandra er det flau stemning etter nattens eskapader.

– Det skulle ikke ha skjedd. Sier Sandra og påpeker de begge er enig i at det ikke var det lureste å ha sex.

Humøret er ikke på topp inne på solo heller, Stine har ikke sovet. Det har vært småkryp inne på rommet!

Carl Aksel og Mikela har også en tung morgen, de er megafyllesyke. Ved frokosten må han legge seg ned for ikke å kaste opp. Livet på Paradise er ganske tøft. Etter frokosten får heldigvis deltagerne andre tin å tenke på. Stine velge ny partner, og alle er bekymret og lurer på hva hun vil gjøre. Hvem av parene vil splittes? Mayoo på sin side legger planer for å bruke Stine til å få ut Mikela. Han har funnet ut at Mikela er en ustabil spiller og at han må ta grep.

– Hun må ofres for at alliansen skal overleve. Sier han og går «all-in» for å overbevise Stine om å følge hans plan;

– Du er en smart jente og jeg kan se det på deg. Sier han til henne så overbevisende som han kan.

Triana kaller inn til «Parsplitt».

Stemningen er til å ta og føle på. Hvem står foran en usikker fremtid? Stine velger å stille seg bak Henning og Nina (hun som har tatt iq-test). 

– Det var min plan. Gliser Carl Aksel.

Nina blir kjempesur, hun mener at Stina ikke tenker strategisk.

– Nu e æ forbainna. Sier hun sint på nordnorsk.

Etter parsplitten samler de ulike alliansene seg for å snakke strategi. Mens Carl Aksel prater benytter Øystein muligheten til å sjekke om musklene fortsatt er på plass. 

Etter en sliten dag full av strategier i alle retninger kommer det et brev. Det er fest og alle skal kle seg i kimono. Jonas føler seg som Karatekid og Carl Aksel som «han playboy duden». Men Mayoo liker det ikke, han syns det er altfor damete for han. Nina (hun som har tatt IQ-test) bestemmer seg for å rekke ut en hånd og bli venn med Stine.

Men hun har egentlig skumpe planer.

– Jeg skal lage helvete her inne! Sier hun.

Utover kvelden fester deltagerne som vanlig, det kjøres Stjørdal-quiz og danses japansk karatedans.

Dessverre er ikke Øystein helt i humør, han har nemlig hjemlengsel. Men Elieen trøster han, hun har også kjent på det.Så går kvelden mot slutten og etter nok en begivenhetsrik Paradise dag går deltagerne til sengs.

Video: Øystein hyller Eileens rumpe

 

Episode 9: – Det er vel ikke så veldig mye sjømat i sushi?

Det er tredje uke inne på hotellet. Øystein er fornøyd med å våkne opp med Sandra og starter dagen med å synge for henne i undertøyet. Sandra selv er også happy. Hun ser på de to som en supersterk kombo som kan holde lenge. 

Stemningen under frokosten er topp, deltagerne får servert te og sushi. Det er japansk uke.
– Det er som å være på en kinesisk restaurant. Sier Mayoo fornøyd. 

Imme derimot er ikke like fornøyd, hun spiser nemlig ikke sushi.
– Jeg liker ikke. Sier hun  snurt.

Eileen på sin side skjønner ikke problemet hennes.
– Det er vel ikke så veldig mye sjømat i sushi. Sier hun undrende. 

Etter frokosten får deltagerne utdelt ukens kostymer. Carl Aksel er fornøyd med sin gule drakt. 
– Jeg føler meg veldig søt. Sier han og smiler.

Litt senere samles alle hos Triana for å ta imot en ny deltager. Alle er spent. Jonas sier han håper det er en Carl Aksel uten penis. Den nye gjesten heter Stine og hun beskriver seg selv som litt «gæær?n». 

Stine sjekket også inn med et engangskamera som hun bruker flittig. Selvsagt blir Mayoo kjempestresset av dett. Han tror det må være noe bak og at hun har et slags oppdrag. Etterhvert blir klarer han å få flere av deltagerne nervøse. Da bestemmer Carl Aksel seg for å «konfisekre» begge kameraene til Stine. Han liker jo ikke å bli tatt bilde av.
 
Etterhvert går dagen mot slutten og det er klart for ukens første fest i de nye kostymene. Deltagerne spiller som vanlig «flasketuten peker på» og det både gnikkes, gnukkes, klines og tafses.Men midt i det hele kommer det et brev som sier at Stine får splitte et par som fredes resten av uken.

Deltagerne blir megastresset, de vet at noen må ut og at det ikke kan bli  den nye deltageren denne gangen.

Carl Aksel bestemmer seg for å legge en plan, han vil ha Imme ut. Øystein er som alltid enig med kongen, hun må ut. Hun er jo ikke fet på fest liksom. Det tar ikke lang tid før Mayoo får høre om dette, han blir forbannet. Heldigvis er han så lur at han er med i to allianser og ene av de er ikke ekte en gang.

Imme får også vite at Carl Aksel vil ha henne ut. Hun blir lei seg. De var jo gode venner. Men hun innser at det hele er et spill for å vinne og at vennskap inne på hotellet ikke er et ekte. Akkurat slik som faren hennes advarte om på forhånd!

Kvelden går ettterhvert mot slutten og deltagerne går til sengs, noen med hverandre?

Igjen er det Øystein som denne gangen blir ekstra godt kjent med sin nye partner Sandra. Som innser at det kanskje ikke var det beste valget hittil i livet;

– Å så jævlig dum jeg er. Sier hun skamfullt

Øystein ler i sengen og sier at alt er hennes skyld.
 

 

 

Episode 8: – Vi har meldt oss på Paradise og er ikke de smarteste.

Det går mot en ny parsermoni på hotellet, Bohemuken går mot slutten. Carl Aksel har hatt en kjip natt på solo. Han mener rett og slett at det rett og slett ikke passer for kongelige å bo slik. Inne hos Sandra og Lekka er stemningen på bunn etter kvelden før. Sandra sa at hun foretrekker Carl Aksel, Lekka svarer med å påstå at hun er like tom i hodet som en tom vase.

Øystein våkner opp litt sliten etter festen kvelden før.

– Jeg trodde vin var vann. Sier han og innrømmer at han ikke husker så mye. (Han har glemt at han ville og at Mikela ikke orket).  
 

Mikela på sin side forteller at hun er lei av Øystein og at han er ekkel.
– Nå er liksom Øystein brukt opp. Sier hun alvorlig. 

Under frokosten kommer det er brev. Nina (hun som har tatt IQ-test) leser høyt at det er parsermoni i kveld. Alle blir tkjempestressa, de vet at noen må reise hjem i kveld.Senere samler deltagerne seg ved bassenget og Nina innrømmer at hun ikke har sovet på grunn Lekka sin grusomme fornærmelse.

Mayoo er helt enig;

– Det finns jo måte på hvordan man skal behandle en kvinne. Sier han voksent og fortsetter:

– Kvinner skal snakkes til rolig og behandles som prinsesser. 

Sandra fortsetter å fortelle hvor dårlig Lekka har behandlet henne, han kastet til og med en shampooflaske i gulvet mot henne i raseri (!). Hun vil ha Lekka ut og Carl Aksel inn igjen på rommet sitt. Lekka på sin side legger planer, han vil forsøke å komme i posisjon hos Mikela som planlegger å bytte ut Øystein.

Lekka prøver å bedre statusen sin etter nattens forferdelige kommentar om det tomme hodet til Sandra. Han samler alle deltagerne for å be om unnskyldning for den forferdelige kommentaren.

Eileen oppsummerer det hele slik:
– Altså han sammenlignet Sandra med en vase liksom men det er jo ikke verdens undergang, hvem som helst kunne jo gjort det. Sier hun.

Så er det klart for ukens parsemoni .
Triana ønsker velkommen så dramatisk bare som hun kan. 

Sermonien starter, Jonas og Mayoo stiller seg bak sine partnere. Deretter stiller Carl Aksel seg bak Mikela (!). 

Sandra ser sjokkert ut og Imme skjønner ingenting. 
Sermonien fortsetter; Lekka stiller seg bak Sandra, og til slutt er det Øystein som skal velge sin partner, han velger å stille seg bak Sandra. 
 

Dessverre for Lekka velger Sandra Øystein. Lekka står nå uten partner og må reise hjem igjen. 
Sandra er fornøyd og sier at Lekka bare kan takke seg selv;

-Det er jo bare å skyte seg sjøl på leggen, da er du dum som et brød sjæl. Sier hun om Lekka og hans to døgn inne på hotellet. 

Lekka reiser og firkløveret Mikela, Øystein, Sandra og den selvutnevnte kongen er fornøyd. Men Eileen er frustrert, hun syns ikke det er greit å behandle folk slik selv om de har sagt noe dumt i fylla.

– Det er ikke verdens undergang å sammenligne noen med en tom vase. Sier hun mens hun gråter litt til Nina (hun som har tatt IQ-test).

Andre uke på hotellet går mot slutten. Øystein innrømmer at han er glad Lekka er ute til Sandra. Han skjønner bare ikke at folk kan oppføre seg slik mot andre og avslutter med følgende konklusjon; 

– Vi har meldt oss på Paradise og er ikke de smarteste vi heller. 
 

 

Episode 7: – Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

Dagens episode begynner på rommet til Mayoo og Eileen, hvor Mayoo deler sine tanker rundt både halsskjeder og outfits generelt. Han beskriver at vennskapsbåndet deres representerer; lojalitet, tillit, ærlighet og kjærlighet. Eileen er veldig fornøyd med vennskapsarmbånds-arbeidsfordelingen;

– Jeg lager båndet og du finner på reglane. Sier hun. 

Mayoo er litt uenig i dette, han klarer ikke å klikke med henne og ser på forholdet deres som veldig voksent. De er liksom bare bestekompiser. Dessuten innser han at han ikke kan ha samme stil hele tiden. Han må klippe seg. Han vil jo få mange fans nå.

Lekka og Sandra har en lettkledd og åpenhjertig morgenstund. Lekka synes de hadde det morsommere natten før enn første kvelden. At han spydde litt (som en gris) la ingen demper på festlighetene. Det gjorde det heller ikke for Nina som synes det var helt greit å kline litt med Lekka selv om han hadde kastet opp litt. Hun var derimot ikke like  imponert over selve kline-ferdighetene.

Under fellesfrokosten sitter lovordene om kvelden før løst. Så kommer det et brev til Carl Aksel. Han får ta med seg en av de andre jentene på date. Han velger Eileen. Mayoo tygger febrilsk og ser stressa ut.

Carl Aksel er helt klar på at en konge ikke bor på Solo to netter på rad. 

– Det ligger en bakplan bak det. Sier han. 

Imme synes valget til Carl Aksel er rart og vet ikke om hun kan stole på ham.
Mayoo ønsker partneren sin lykke til på date, (passivt-aggressivt). Men han er ikke bekymret, han har faktisk en plan-b. 

Ute ved bassenget forstår vi at Mayoo ennå ikke er helt ferdig men den massive «anakondaen» Lekka har mellom bena. Han foreslår at de andre setter ut et tilsvarende rykte om ham.

Vi beveger oss innendørs igjen hvor Lekka og Mayoo diskuterer strategi, og sistnevnte er tydelig på at Carl Aksel må ut. Som om dette ikke var nok, finner de ikke babyoljen! De leter febrilsk i kanskje 20 sekunder. Heldigvis finner de oljen og verden kan gå videre. 

Daten til Carl Aksel og Eileen finner sted på en sandhaug i en slags leiredam, og det som møter dem er et partytelt og et lerret på staffeli. De skal male. Eileen sier at Carl Aksel er så flink med ord og at maleriet sikkert blir fint. Carl Aksel, på sin side mener han er både kunstner og poet.

– Jeg har en kunstnerspire i meg selv. Sier han. 

Kunstverket får navnet «Optimistiske dame i bohemens hage». Eileen er nok ikke heeelt sikker på hva det betyr. Det gjør nok ikke Carl Aksel heller. Så får Eileen et brev. Hun får beskjed om at hun kan velge mellom å fortsette å stå med Mayoo eller velge å bytte han ut med Carl Aksel og gi begge immunitet ved neste parseremoni. Mayoo stormer bekymret ut i frustrasjon.Han er megastresset.

Eileen og Carl Aksel returnerer til hotellet og overrasker alle med å avsløre at de takker nei til tilbudet om immunitet. Mayoob blir skikkelig lettet. Carl Aksel og Eileen er blitt enige om heller å ha hverandre som en backup. Hun lar i hvert fall Carl Aksel tro dette. Hun vil nemlig aldri stå med Carl Aksel.

Den nye gutten Lekka bruker ettermiddddagen på å kose seg litt i Adams drakt foran Sandra.

– Lekka elsker å være naken. Sier han og bruker anakondaen til å slå en vannflaske mot Sandra i sengen, som svarer med å fnise tilbake.


 

Heldigvis går dagenmot slutten, det er tid for Pandoras eske. Dette skjer: 

Nina (hun som har tatt IQ-test) tror Mayoo er den gutten som er diggest i senga (Mayoo mener dette er et stort kompliment).

Øystein er kjempefornøyd med å stå med Mikela, men innrømmer at han veeeeeldig gjerne kunne stått med Eileen, som er vakker som en mexicansk solnedgang

Eileen synes Lekka er kjekkest av guttene

Carl Aksel avviser at han ønsker Mayoo ut. Mayoo synes det er topp at Carl Aksel lyver foran alle. Han sier at Carl Aksel er:

– En som kommer bakfra og stikker og løper.    

Etter vel overstått Pandoras eske er det atter en gang fest. Lekka er bekymret for seremonien imorgen, heldigvvis har han lagt en strategi som han så fint beskriver slik: 

– Strategien blir å sprute inn mange fine smarte ord i Sandra.

 

 

var s=document.createElement(“script”);s.type=”text/javascript”;s.src=”http://csp.picsearch.com/player?auth=wjIz6cKUwI6n08tEnWzS_PTroZiXaWgFHRO_KmPz_FpsOK9QhN42HT64si8PLFsXfA45DAXwV1wVRrvq0x8S6nP-6z5BFKk9&jsonp=screen9.api.embed&screen9=”+typeof(screen9);document.getElementsByTagName(“head”)[0].appendChild(s);

Episode 6: Penisstørrelse, lesbeklining og depresjon.

Deltagerne våkner opp og alle er sånn passe klein etter nattens festligheter. Mikela og Øysten starter dagen med å snakke ut om nattens kos.

– Jeg var kjempekåt og du var dritfull. Sier hun mens hun hoster og brekker seg på sengekanten.

Øystein ler og Mikela  bestemmer seg for å avslutte sugejobben hun startet på kvelden før. Men hun må avbryte.

 – Jeg er kvalm, jeg orker ikke mer. Sier hun.

 Tydeligvis er hun ikke så kvalm for hun fortsetter, men da setter Øystein foten ned, han vil bare dusje. 

– Duuu, det er urettferdig, jeg er kåt. Utbryter hun i frustrasjon over at partneren ikke vil gi henne det hun har aller mest lyst på denne morgenen.

Carl Aksel starter dagen med å lete etter en grå genser han mistet kvelden i forveien. Han banner. Der er tydeligvis hardt for en Paradise deltager å ikke ha kontroll på alle klærne hele tiden. Han innrømmer også at han ikke er helt fornøyd og forteller at hans drømmepartner er Imme.

 – Hun er dronningen av Paradise. Slår han fast.

Det er god stemning ved frokostbordet, Øystein forteller at han nesten har klina med alle.
Mayoo sier at han ikke håper han må kline med Øystein. 

Etter frokosten er det en litt sløv steminig og alle snakker om spillet og hvem som er i allianse med hvem. Heldigvis skjer det noe. Det kommer et brev som sier at det er klart for «forfatterens sermoni».

Mayoo skjønner ikke noe. 

– Jeg håper ikke vi skal skrive bok. Sier han frustrert. 

Det viser seg at den nye gutten, Lekka får muligheten til å velge og bestemme ganske mye under «forfatterens sermoni». Han skal velge partner ved å lukte på parfymene til jentene. Han skal rett og slett sniffe seg frem til hvem han vil flytte inn hos. Han velger den mest sexy lukta og ender opp med å kapre Sandra. Og Carl Aksel må flytte inn på solo.

Resten av ettermiddagen koser alle seg rundt bassenget. Men Mayoo er ikke helt fornøyd, han har lagt på seg. 
– Jeg begynner å få depresjoner fordi jeg legger på meg rundt magen. Innrømmer han.

Den nye gutten, Lekka har flyttet inn på solo og er glad. Men han syns Sandra og Imme bruker altfor lang tid på badet. Han bestemmer seg for å hoppe i dusjen foran jentene til deres store fornøyelse.

– Den er sååå lang liksom. Fniser Sandra og viser frem på hva hun har sett med hendene og gliser.

Så er det klart for fest igjen. Deltagerne danser limbo og spiller flasketuten peker på. Øystein får endelig kysse Mayoo (til hans store fortvilelse) og Nina (hun som har tatt IQ-test) og Imme kliner til guttenes store fornøyelse.

Alle drikker Absint, Lekka spyr og Mayoo later som han bygger en allianse med Carl Aksel som igjen later som han er på lag med Mayoo. Her er det virkelig spill på høyt nivå som Mayoo sier. Etterhvert går også denne festen mot slutten.  Og praten om Lekka sine cm har også gått hele runden i løpet av kvelden;.

– Pikken din har fått anakonda-stempel på seg her inne. Avslører Mayoo for Lekka. Han gliser stolt og sier at det ikke er første gang han har hørt det.

 

Episode 5: – Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Det er en fin morgen på hotellet, men Jonas er bekymret. Stemningen mellom han og Imme er ikke på topp. Hun er så gretten om morgenen og han er ikke sikker på om han kan stole på henne.

– Jeg tror rett og slett ikke at forholdet vil holde i lengden. Sier han bekymret.

Mayoo på sin side er selvsikker, han føler han har full kontroll.

– Jeg skal bruke dagen på å snakke med alle, jeg tror det er lurt ass. Sier han og fortsetter.

 – Jeg vil ikke si at jeg hjernevasker alle, men litt manipulering må til.

Øystein har det også bra i dag. Han koser seg maks og er kjempehappy med livet. Han har tross alt en partner og slipper å sove på solo. 

 – Å for ein nydelig morgon. Synger han på klingende nynorsk mens han går rundt han går rundt i boxer?n og klør seg i rumpa.

Det er klart for fellesfrokost. Bordet er det pyntet med masse bilder i sort-hvitt, det ligger også noen bøker her og der. En av jentene hviner at dette er fett. En av guttene tror det er litteraturuke.

– Hæ, litteratur, å fyyyy faen. Sier en av jentene oppgitt.

På veggen står det skrevet noe på et annet språk og deltagerne er ikke helt sikker på hva det er. Carl Aksel kaller det er en «litteraturisk quote», Eileen mener det er latinsk og Mayoo tror det er spansk.

– Jeg skjønte at jeg ikke forstod det første gang jeg leste det. Sier han litt forvirret. Imme syns det hele er så spennende.

– Det er old fashion og da er alt er litt gøyere enn i 2016 når alt er litt bullshit. Sier hun med stjerner i øynene.

Heldigvis kommer det er brev som forklarer at de skal leve en uke som bohemer, i kostymer. Dessverre for Jonas ble det litt vanskelig, han har nemlig ikke peiling på hva en bohem er. Eileen har en forestilling og forklarer konseptet sånn; 

– Jeg ser for meg en masse mennesker i en åker som har sex overalt.

Så løper alle deltagerne for å ta på seg ukens kostyme.

Øystein er kjempefornøyd med kostymet sitt.

– Jeg får vist frem kroppen min. Smiler han. 

Etter at alle har fått på seg ukens bekledning samles deltagerne seg foran Triana som spør hvilke sanser vi mennesker har? Carl Aksel er ikke sikker men han vet i hvert fall at vi har luktesans. Resten var ikke like lett. Så avslører Triana at det sjekker inn en helt ny gutt på hotellet og at deltagerne skal bruke sansene på å bli kjent med han. Alle jentene får bind foran øynene og den nye gutten kommer inn. Han heter Alexander og er fra Elverum. Han forteller han bare kalles «Lekka», men ikke vet hvorfor. Han er også veldig glad i å feste.

Så får jentene i oppgave og bli kjent med Lekka, de skal rett og slett kjenne på kroppen hans med med bind foran øynene. En av jentene sjekker han ut grundig.

En av de andre tar også jobben alvorlig.

– Det så jo ut som noen skulle ned og suge kuken hans. Gliser Carl Aksel. 

Etter en lang og slitsom dag med store begivenheter kommer det er brev som sier at det er fest. Alle er kjempefornøyd fordi alle sykt klar for å feste. Det er jo så lenge siden sist!. Så starter festen, alle danser, prater og har det gøy. Mayoo får til og med tid til både å trene litt og å planlegge at han må vinne den nye guttens tillit.

Det gjør også Carl Aksel som prøver å få den nye gutten på sitt «team». Lekka på sin side er litt sliten av alt pratet. Han trodde de skulle feste og ikke prate hele kvelden. Heldigvis tar festen seg opp da alle samler for å spille flasketuten peker på.

Eller flaskekuken peker på, som Mayoo kaller det.

Etter hvert går alle til sitt. Utenom Øystein da, som avslutter kvelden med først å kose seg litt med Eileen.

Før han hopper til køys med sin egen Partner, Mikela.

Lekka tar også kvelden etterhvert, alene inne på “Solo”.

Video: Møt Lekka
 

Episode 4: – Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød.

Det er en rolig morgen på hotellet, alle er spent på kveldens parsermoni. Det er en gutt for mye på hotellet og alle vet at noen må reise.

– Jeg har funnet ut nå at vi er veldig like. Sier Sandra som sjekket inn på hotellet dagen i forveien. Hun er sykt fornøyd med å ha fått Carl Aksel som partner.

Den nye gutten, Jørgen fra Gjøvik er litt stressa, han er redd for at ingen vil velge han.

– Jeg må se om det er et smutthull hos et av de andre parene. Sier han mens han legger en plan for å få Sandra til å velge han foran Carl Aksel.

Carl Aksel på sin side har sovet veldig godt og satser på å jobbe seg oppover til å bli superkonge. Den selvutnevnte kongen bruker dagen på å trekke i tråder og legger skumle planer for å få Jørgen ut.

Mayoo på sin side er i det filosofiske hjørnet i dag.

– Alle kan ikke være veltrente og alle kan ikke være pene. Sier han og poengterer at han syns trening er kjempeviktig for å se bra ut.

– Jeg skal ta vare på helsa så lenge jeg lever fordi jeg bor jo hjemme hos mamma og pappa og jeg er så takknemmlig for at jeg har fått dette livet her. Sier han.

Mayoo er også i det hjelpsomme hjørnet i dag og setter i gang med å fikse håret til Jonas (han fra Trøndelag). Først vasker han kompisen godt og passer på å bruke balsam. Jonas pør hva det er godt for.

– Det mykner håret. Sier Mayoo og fortsetter frisørtimen.

Jonas blir kjempefornøyd med den nye sveisen.

Det ser ut til å bli en rolig dag før parsermonien.  Men så kommer det et brev som får alle til å løpe til rommet sitt for å kle seg i sitt “Edens hage”-kostyme.

– Puppene rister. Fniser en av jentene mens hun spretter ned trappen for å ta på seg sitt Eva-kostyme.

Alle koser seg i sitt kostyme og gjengen fester ved bassengkanten.

– Flaks for meg at jeg er veldig glad i rumpa mi, jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen og danser rundt i sin nye stringtruse.


– Jeg er i mitt ess når jeg kan ha på meg minst mulig. Sier Jørgen.

Kvelden nærmer seg og det er klart for årets første parsermoni. Alle vet at en av guttene må ut. Det første Triana spør om er hvem som er kongen av Paradise. Jonas sier det er Mayoo fordi han ser best ut. Carl Aksel blir kjempefornærmet. Han er jo kongen som trekker i alle trådene (!).

Sermonien er i gang og både Carl Aksel og Jørgen stiller seg ved Sandra. Nå er det opp til henne å velge partner. Den hun ikke velger må reise hjem. Sandra syns det er et kjempevanskelig valg. Hun velger den hun  stoler mest på. Carl Aksel får bli og Jørgen må reise hjem igjen.

Jørgen syns det er litt kjipt, men er veldig glad han nesten fikk være helt naken på tv. Carl Aksel er happy og avslutter kvelden med å si til Sandra at han stoler på henne.

– Jeg stoler på Sandra, hun er dum som et stykke brød så det er lett å pushe henne rundt, sier han og gliser.

Episode 3: – Det å gå naken er faktisk kjempedigg.

Det hele sparkes i gang av Triana som sitter i et tre og forteller at det sjekker inn en ny gutt.

Hun nye jenta fra Skien håper hun får en partner. Hun vil ut av solo. Synøve er bekymret, det er dårlig stemning mellom henne og Carl Aksel. Hun skjønner ikke hvorfor. Mikela føler seg usikker på Øystein som hun lå med natten før. Øystein føler seg bra, han er gira og gleder seg til å dra på date med hun nye fra solo. Det er litt dårlig stemning, men de klemmer likevel.

Så kommer det et brev og det viser seg at hun nye fra Skien skal på en sexy date med alle guttene. Det viser seg at de skal en tur til i Edens hage i «Adam og Evas drakt». Mayoo koser seg i nettoen.

– Det å gå naken er faktisk kjempedigg, det var kjempekomfortabelt jeg fant meg selv fullt komfortabel i det. Sier han. Ja.

Så kommer det ey nytt brev. Gutta må ofre en av de andre jentene til fordel for Sandra, hun nye fra Skien. Samtidig sjekker det inn en ny gutt. Han heter også Jørgen. Han har en Harry Potter-tatovering og forteller at han egentlig ikke er så tøff, men har det i kjeften:

– Jeg er nok ikke så aktiv når det gjelder seksuell, jeg klarer å holde meg ganske greit og har egentlig levd med det ganske godt. (HÆ?)

Mikela kjenner jo Jørgen, de har gått på barneskolen sammen. Alle ler over det utrolige sammentreffet. Det er god stemning på hotellet.

– Jeg har jo faktisk hatt et bittelite crush på ham. Fniser Mikela.

Så får jentene brev, de må sende en av guttene på solorommet.

– Fy faen. Skriker en av jentene i frustrasjon.

Alle deltagerne samles på hotellet og guttene forteller at Synøve må flytte inn på solo. Synøve er rasende.

– Jeg er forbanna, Carl Aksel er en liten snek. Sier hun og sverger hevn over eks-partneren.

Så snur bordet, og jentene forteller at Øystein må flytte inn på solo. Han føler seg sveket av Mikela. Som han hadde sex med første natt.
Men de klemmer likevel og Mikela sverger på at hun skal redde Øystein senere. Alle lurer på hva som skjer nå.

Kvelden nærmer seg, det er tid for Pandoras eske. Stemningen er til å ta og føle på, en av deltagerne må reise hjem og ingen skjønner hvem det blir. Det blir for mye for Mikela som knekker sammen i gråt. Alle blir bedt om å gi et eple til den de vil beholde. Deltageren med flest epler får bli. Eileen syns det hele er veldig komplisert:

– Når du strekker ut et eple til et menneske og det mennesket som står og skal ta i mot det eplet tar det i mot med høflighet, men tør ikke å spise det fordi du er redd det er gift. Da er det ikke lett altså.

Synøve får flest epler og må reise hjem. Hun gråter igjen. Øystein syns det er trist. Det gjør også Mayoo. Carl Aksel er glad, han mener han trekker i alle trådene og sier selv sikkert:

– Jeg er kongen av Paradise Hotel.