Episode 28: Carl Aksel griner og Niclas pisser på bildet av Jonas.

Uken har vært preget av kåringen av Mister og Miss Paradise 2016, men også denne uken avsluttes med Parseremoni som betyr at en av deltagerne må pakke sakene sine og reise hjem. Mikela er overbevist om at hun er den som må reise, hun har ingen å stå med. Nina syns det er helt ok å bo med Carl Aksel men de er enige om å bytte tilbake til sine tidligere partnere (Jonas og Malin). Men inne på Paradise legges det alltid opp til en overraskende twist, deltagerne får beskjed om at Celester og Carl Aksel  er låst med sine partnere. De kan ikke sendes hjem til Carl Aksel sin store frustrasjon;

– Det som å kaste en stor stein i hodet, det er skikkelig, skikkelig jævlig, sier han i frustrasjon over at ting ikke går som han har planlagt.


 

Så kommer det et nytt brev. Deltagerne skriker og hyler, hva kan skje nå, herregud og iiik. Heldigvis er det en hyggelig beskjed, det er boblefest ved bassenget. En boblefest er rett og slett en fest med ballonger, såpebobler og boblevann. Niclas er kjempefornøyd og oppsummerer gleden slik: 

– Det som er fett med denne boblefesten er alkohol, det er fett, sier han glisende og konkluderer med å si;

– Jeg liker at det er alkohol når det er fest!

Alt stresset rundt ukens parseremoni i kombinasjon med boblefesten og litt kos med Malin blir til slutt litt mye for Carl Aksel som setter seg ned og gråter foran kamera etter å ha fortalt Malin at han er glad i henne og at han har lyst til å møte henne på utsiden.

– Det er for jævlig, sier kongen av Paradise i frykt for å miste sin kjære Malin.

Så samler Triana deltagerne for ukens parseremoni, denne må en av jentene reise, i tillegg er Carl Aksel låst med Nina og Celester med  Jørgen.Til slutt står det to jenter igjen, Mikela og Malin. Mikela stiller seg bak Jonas og alle guttene har en partner bak seg. Nå er det opp til Malin å velge seg en partner, hun velger også Jonas. Nå er det opp til han å velge mellom de to jentene. Og han velger Mikela. 


 

Malin må pakke sakene og reise fra hotellet, hun tar gråtende farvel med en siste hilsen til Jonas;

– Stjørdal morther fucker ass, sier hun og sjekker ut!

Så er det fest, men stemningen er laber og mange er sure på Jonas fordi han spiller skittent og Niclas bestemmer seg for å pisse på bildet av Jonas. 

 

 

 

Episode 27: – Nå har jeg deltatt på Paradise og jeg kommer ikke til å bli høy på Pæra!

Mayoo og Mikela har hatt en natt med lite søvn inne hotellets aller minste rom, han på gulvet og hun i hengekøya i selskap med alle innsektene. I tillegg er det utfordrende for Mayoo å måtte sitte på do mens hun ser på, det er jo ikke mandig….

Livet på Paradise er som alltid tøft.

Under frokosten får deltagerne beskjed om en må reise hjem etter kveldens Pandoras eske. Alle tror naturligvis at det blir Mayoo eller Mikela som bor inne på solo og hele situasjonen bekymrer dem begge. Mayoo mener han har håp og håper at Carl Aksel liker han bedre enn Mikela;

– Jeg håper Carl Aksel hater Mikela, sier han. 

Etter frokosten reiser Carl Aksel og Celester på en utflukt sammen med Lord Audun og de andre dommerne. Celester storkoser seg, hun føler nesten at hun er på romantisk date med Audun, hun syns rett og slett han er tidenes flotteste Paradise deltager ifølge Miss Paradise, Celester.

– Han er til å spise opp, sier hun.

 

Under utflukten får de et brev som sier at de må velge om det er en gutt, eller en jente som skal settes i fare under Pandoras eske. De velger gutt, og det begynner å se litt mørkt ut for Mayoo.

Etter noen timer under Mexicos  varme som samles deltagerne seg, det er klart for Pandoras eske. Deltagerne får beskjed om at alle skal skrive navnet på en av guttene og putte det i esken. Deltageren som får flest lapper må pakke sakene sine. I tillegg har taperen (Mayoo) av Mister Paradise en ekstra  «forhåndsstemme». Alle putter i sin stemme og Celester leser opp resultatet: Det står likt mellom Mayoo og Jørgen. Hvem må reise og hvem får bli?

Det er opp til Carl Aksel og Celester å bestemme som velger å beholde Jørgen.

Og Mayoo må pakke sakene sine og reise fra Paradise enda en gang. Han syns det er trist, men er fornøyd med sin egen deltagelse;

– Nå har jeg deltatt på Paradise hotell, det gjør meg ikke til et annet menneske og jeg kommer ikke til å bli høy på pæra, lover han.
 

Episode 26: Puppeshow på Paradise!

Endelig, det er klar for kåringen av årets viktigste misse-konkurranse: Miss Paradise 2016!

Alle jentene er gira, Øystein har kjempetrua på Eileen og at hun skal klare å sjarmere dommerne.

– Du kan jo få makt, sier han!

Malin er også klar for ta vinne missekronen, det er bare ikke et alternativ å tape, hun bare må vinne! Det er kjempeviktig forteller hun Jonas, som ikke er særlig interessert. Samtidig inne på solo er det laber stemning, Mayoo er nedfor, han ble IKKE Mister Paradise, det bekymrer han;

– Å vite at jeg er en taper er utrolig bittert, sier han. 

Men før kveldens kåring går av stabelen får deltagerne vite at en jente sjekker inn: Mikela er tilbake (igjen), til Carl Aksel sin store skuffelse

– At den jenta er tilbake er et mareritt, jeg hater jo den dama der, sier han!

Etterhvert bruker deltagerne dagen på å øve og det ser ut som de skal gir alt, alle og enhver. Stine er klar for å levere, til Niclas store fornøyelse;

– Du ser helt gal ut, sier han mens han ser på henne øve.

Timene går fort på Paradise denne dagen, og det er brått klart for kåringen av Miss Paradise 2016. Første kvinne ut er Nina, hun kjører stand-up, og dommerne er kjempefornøyd. Spesielt siden hun serverer de øl. Deretter er det Stine som kjører en “artig” Zumba trening med guttene. Og avsluttes med en god gammeldags puppeflashing, til stormende jubel fra alle guttene, og jentene.

Deretter er det Mikela sin tur, hun gjennomfører tidenes kjedeligste trylleshow  og får slakt av dommerne. Hun er helle rikke veldig fornøyd. Så går Malin på scenen med et slags humor-show, i badedrakt før Eileen tar scenen for å selge sexleketøy til deltagerne.


 

Til slutt tar Celester over showet, og hun leverer til å de grader som «Auduns Baby-Mama»

– I want to make chocolate babies med Audun, sier hun, med sult i blikket.


 

Dommerne er superfornøyd med årets show og kårer årets vinner av Miss Paradise 2016: Celester!

Og det er jo ikke rart når hun leverer dette showet:

Episode 25: – Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Det er klart for en ny uke, og det er endelig tid for Mister og Miss Paradise 2016!

Deltagerne får vite om ukens tema ved frokosten. Carl Aksel er av en eller annen grunn missfornøyd med temaet, men han lover et helvetes show. Han skal jo vinne denne tittelen også! Men flere gutter er tent på Mister Paradise tittelen og både Jørgen og Jonas er syykt klare for å bli årets Mister Paradise;

– Om jeg får strippe så vinner jeg, sier Jonas selvsikkert!

Guttene  setter i gang med forberedelsene, de skal holde show samme kveld foran en jury som vil utrope en vinner. Øystein har fått utdelt en gul klovnedrakt, først er han litt skuffet men så legger han en genial plan om først å være en morsom og sjarmerende klovn. Men så skal han overraske alle avslutte med et sexy strippeshow! Dessverre er det ikke så lett å strippe og Øystein må be Jonas om hjelp, han er jo nesten proff og har sin egen strippeskole hjemme i Stjørdal.

Dagen går fort og  juryen ankommer. Den består av de tre tidligere deltagerne: Lord Audun, Sara og Kevin. De tre bæres inn på hotellet som konger for å  å kåre Mister og Miss Paradise 2016! Klar er også guttene og alle er klar for å gi absolutt alt under hver sin forestilling. Niclas lover å levere noe han kaller for;

– Det sykeste showet på norsk TV i 2016!

Men før showstart forteller Triana at en av de tidligere deltagerne er tilbake. Det er Mayoo! Og han skal delta i konkurransen om å bli Mister Paradise! Så er det Showtime: Niclas leverer som rapper, strippeklovnen Øystein gir alt – med Malin som rekvisitt.


 

Jonas prøver seg på en ballade som ender i enda et strippeshow med Malin og Jørgen fremfører et lite dikt. Til slutt er det Carl Aksel sin tur som kjører gameshow, selvsagt kombinert med strippeshow. 

Til slutt er det Mayoo sin tur, han skal male Nina, men alt går jo ikke helt bra så han ender til slutt desperat opp med å gå ned på kne hvor han spør om hun vil gifte seg med han. Så er endelig forestillingen over og juryen setter seg ned for å kåre en vinner blant guttene.

Og etter noen sekunders tenkepause kåres hans majestet kong Carl Aksel som vinner av Mister Paradise 2016!

Gratulerer!

 

 

Episode 24: – Jeg får ikke pult Malin, det er krise!

Erkefiendene Nina og Carl aksel (kongen og dronningen) er låst som et par noe Nina syns er veldig rart. Men det viktigste er at hennes nye tittel gir henne makt. Under frokosten kommer det et brev som sier at kongen og dronningen skal konkurrere i en quiz.

Hvem er egentlig smartest av de to kamphanene? Nina er sikker på å vinne, hun har jo tatt en IQ-test og det er jo selvsagt at hun skal vinne, noe hun heldigvis gjør til Sandra og Malin sin store frustrasjon. 

– Jeg elsker å ha makt, det er så godt, sier hun!

Etter duellen er det spent stemning på hotellet, som vinner får Nina avgjørende makt under kveldens parseremoni. Det er en av jentene som må reise denne uken, og at det er Nina som kan av gjøren det hele gjør alle nervøse. I kveld vil to av jentene ende opp bak en gutt og det er dronningen som får avgjøre hvem av de to som får bli.

En etter en velger jentene seg en partner. Siste kvinne ut er Celester som stiller seg ved Jørgen ved siden av Sandra. Det er nå opp til Nina. 

– Jeg tenker på meg selv og velger Celester som Jørgen sin nye partner. Og Sandra må reise hjem i tårer.

Etter at Nina har pakker sammen sverger Jørgen hevn over Nina;

– Jeg skal gi Nina et helvete, sier han!

Hans majestet kong Carl Aksel er også skuffa;

– Jeg får ikke pult Malin, det er j.. dårlig stemning og krise, konstaterer han smilende. 

 

 

Episode 23: Hun kåres til Paradise sin dronning!

Stine har fylleangst etter nattens hyrdestund i bassenget med Øystein.

– Litt småangst i dag, men det var jo koselig da, sier hun om aktivitetene før hun oppsummerer med at det lureste er å ikke fortelle Eileen om dette. 

Øystein er heller ikke så veldig stolt;

– Jeg tror Eileen hadde blitt litt lei seg, det er jo ikke noe kult, sier han rødmende.

Etter frokosten tar hans majestet med to av jentene med på en utflukt og mens Carl Aksel, Malin og Sandra koser seg må de andre deltagerne vaske hotellet og det kongelige gemakker.
 

Noe Jørgen ikke er særlig glad for;

– Jeg får jo alle drittoppgavene, klager han mens han ligger på alle fire og skrubber det kongelige toalett.

Heldigvis er Eileen fornøyd med sine oppgaver;

– Jeg elsker å brette klær, sier hun blid som en lerke. 

Så kommer det et brev hvor det står at det ligger en krone på et av rommene, og den av jentene som først får tak i den vil krones som hotellets dronning. Nina slår Eileen på målstreken og premien er at hun skal flytte inn til kongen og en fredning. Men Carl Aksel er ikke like happy med sin nye medregent

– Hun står der med torskesmilet sitt og godter seg, det er jo helt krise, sier han.

Litt senere samles deltagerne rundt Pandoras eske, etter en runde med spørsmål skal kongen og dronningen avgjøre hvem av deltagerne som skal straffes for sine ugjerninger. Den største synderen er: Eileen, som straffes for å ha snakket dårlig om Carl Aksel til alle nye deltagere.

Og straffen er heldigvis ganske mild, hun skal være hoffnarr resten av uken og gjøre alt for kongeparet resten av uken.

 

 

Episode 22: Eileen: – Jeg har jo anbefalt gutten å se til h… å knulle noen andre! 

Det er god stemning inne på hotellet denne morgenen. Stine starter dagen med å synge for Niclas. Det høres dessverre ikke så bra ut, men de koser seg veldig da.

Inne hos Øystein og Eileen klager hun på at hun er veldig sliten, hun vet jo ikke om hun kan stole på Øystein. Og alt tankearbeidet tar på for en Paradise deltager.

– Jeg er veldig sliten, men jeg vet ikke hvorfor, sier en ganske frustrert Eileen i sengen.

Ved frokosten kommer det et brev som sier at det er opp til kong Carl Aksel å gi den nye gjesten, Celester en partner. Men han må splitte et par. Dette fører til at dagen preges av nervøs stemning foran dagens parsplitt.

Hvem vil Carl Aksel splitte?

Triana samler deltagerne og kong Carl befaler at Celester skal bli partner med Niclas. Det betyr at Stine må flytte inn på solo. Noe hun er ganske fornøyd med. Hun har nemlig tenkt ut en plan sammen med de andre jentene som skal ta knekken på Eileen og Øystein. 

Heldigvis går dagen fort, og det er endelig klart for en fest. Niclas gleder seg og er fast bestemt på at det skal bli en bra fest;

– På denne festen skal alle drikke seg dritings og gjøre gøye ting på gøye ting, sier han.

Utover kvelden avslører Stine planen, hun skal forføre Øystein for å splitte han og Eileen. Hun må nemlig ut, og Øystein må knyttes enda sterkere inn i deres allianse. For å skape en seksuell steminig befaler kongen strippeshow, og som vanlig imponerer Jonas de kvinnelige deltagerne

– Han er så flink, det er som å se Magic Mike, sier Nina med stjerner i øynene.

Like etter Jonas sitt forrykende og akrobatiske show ligger Øystein og Stine kyssende i sofaen, det ser ut som strippingen og planen til Stine fungerer. Ikke lenge etterpå ender de to kaninene opp under dyna.

For å ta knekken på EIleen sørger Malin for å fortelle dette til Eileen, men hun får en ganske uventet reaksjon;

– Jeg vet jo hvordan Øystein er, det er helt greit, sier Eileen og sutter på en sigarett før hun fortsetter;

– Jeg har jo anbefalt gutten å se til h?. å knulle noen andre! 

Og Øystein er ikke vond å be, han leverer varene i svømmebassenget, ved siden av Sandra og Jonas som utfører lignende forretninger.

Man må jo bare elske Paradise Hotel!

Episode 21: Den beste rumpa på hotellet!

Det er klart for en ny uke inn på Paradise, en ny gjest skal sjekke inn og temaet denne uken er: Kongen befaler. Dette betyr at en av deltagerne får bestemme absolutt alt. Og kongetittelen er selvfølgelig en æresbevisning Carl Aksel må få kloa i, han har jo erklært seg selv som kongen av Paradise tidligere?

– Jeg har jo befalt hele tiden, sier han og mener absolutt at tittelen bør være hans!

Men før det krones en konge må deltagerne testes i hvor gode kunnskaper de har om kongelige!

Først må deltagerne svare på  hvem som er konge i dag? Carl Aksel har heldigvis de royale kunnskapene i orden;

– Jeg tror Sonja er dronning og hun er gift med kong Harald.

Korrekt!

men dessverre er ikke kunnskapen på plass hos alle deltagerne, det jo ikke så lett for alle  å kjenne til hvem som er hvem i den kongelige norske storfamilien. Ifølge Jonas er det nemlig slik:

– Det er kronprins Haakon, Märtha Louise også har de en datter som heter Lene Alexandra.

Feil

Så er det på tide å ønske en ny gjest velkommen, hun heter Celester og sjekker inn med å følgende kommentar;

– Jeg kommer til å ha den beste rumpa på hotellet!

Hun sier også at hun elsker å feste, drikke, shoppe og sjekke opp gutter! Men hva med sex på hotellet?

– Moren  min kommer til å se på så det blir ikke sex på hotellet, men om det skjer så skjer det, sier hun smilende. 

Det er klart for en ny uke på Paradise.

PS: Celester kåret forresten Carl Askel til konge, og denne kongen vet å bruke makten sin!

 

Episode 20: – Nå har jeg det ikke så veldig bra.

Henning føler seg alene, han er skikkelig redd for å måtte reise under kveldens parseremoni.

– Jeg gav litt opp i går, sier han og forteller at han har snakket med Nina og håper hun vil velge å stå med han i allianse med Carl Aksel.

Nina er skeptisk og vil ikke love noe. Inne på solo hos Jonas er også stemningen nervøs, han tror han kan komme til å ryke. 

Dagen går og formiddagen brukes stort sett til å tenke og spekulere rundt hva som kan komme til å skje under kveldens seremoni. Malin oppsummerer det best:

– Man vet jo at man vet men man vet jo ikke liksom ikke likevel, sier hun og konkluderer med at:

– Man vet jo faktisk ikke.

Jada! 

Så er det klart for ukens parseremoni, denne gangen er det en gutt som må reise hjem. Hvem må sjekke ut av hotellet?

Guttene stiller seg ved sin partner som forventet tur etter tur, til slutt er  Nina den som får to gutter bak seg. Nå må hun velge mellom Jonas og Henning. Nina sier det er et vanskelig valg, hun har stått med begge to og det er tydelig at hun sliter med å bestemme seg. Etter en liten tenkepause velger hun Jonas.

– Nå har jeg det ikke så veldig bra, sier han tydelig skuffet før han pakker sakene sine og sjekker ut fra hotellet. 


 

Episode 19: Kroppsmaling!

Morgenen preges av kåte og fyllesyke Paradise deltagere. Carl Aksel er fornøyd med å ha fått seg enda en runde, Jørgen plages av morrabrød han ikke får gjort noe med mens Niclas og Stine bare er ekstremt fyllesyke.

Heldigvis hjelper det på med en deilig frokost og et nytt oppdrag, nå skal deltagerne male hverandre, det er tid for kroppsmaling. Som alltid er det en konkurranse og paret som utfører oppgaven best får en premie. Deltagerne går all-in, selv Stine som er så sykt fyllesyk at hun bare kan males liggende rett ut på bakken…

Et av kunstverkene skal forestille svampebob…

Etter en knallhard konkurranse kårer dommer-Jonas Henning og Nina som vinnere, som får en flaske sprudlevann i premie.


Det konkurreres i kroppsmaling på Paradise i dag.
 

Etter den tøffe tevlingen kan gjestene endelig slappe av, men før de får senket pusten så kommer det et brev. Jonas og Niclas sendes på en utflukt. Ute av hotellet vandrer de to karene gjennom jungelen og inn i en grotte hvor de finner tre kister som inneholder en hengelås, et hjerte og en due.

Samtidig på hotellet er tid for Pandoras eske, deltagerne får vite at Jonas og Niclas får et hjelpemiddel fra kisten som kan brukes under morgendagens parseremoni. Gjenstandene symbolisere tre ulike ting: Å låse et par med hengelåsen, frede noen med duen eller velge partner med hjertet. Men klarer gruppa på hoteller å gjette hvilket hjelpemiddel de andre vil bruke vil det miste sin kraft. Klarer de ikke å gjette riktig kan de andre bruke makten hjelpemiddelet gir.

Deltagerne på hotellet tror guttene vil velge å bruke duen for å gi en fredning. Mens guttene har valgt hengelåsen!

Etter en nervepirrende samling foran Pandoras eske roer ting seg på hotellet, deltagerne går hvert til sitt. Hos Eileen og Øystein funderes det over hvor mange uker og netter de har igjen inne på Paradise, om de skal helt til finalen da. Øystein mener det er hele 7 uker til.

– Det er jævlig mange netter sier Eileen frustrert, mens hun sitter over en seksuelt frustrert Øystein som sukker tungt over sine harde problemer han så gjerne skulle hatt hjelp til å myke opp.