Uke2: – Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans

Hvis jeg skal beskrive denne uka med to ord, så må det være PARANOIA og PENIS.

Marcus har mest pækker’n av alle (noen som husker uttrykket for noia fra tidligere sesonger?). Han tenker alt for mye og dessverre for alle andre, så sier han alt han tenker høyt. Det er Marcus, skravla hans og de syke teoriene om alle mulige utfall av oppdrag og parsermonier  som står i sentrum. 

Alexander derimot, er mest bekymret for at han ikke har hatt ereksjon (eller “ståtiss” som han kaller det) på flere dager. 

– Soph klarer ikke å gi meg ståtiss, men det klarer Martine L. med glans, sier han, lettet over at junior er i fullt vigør igjen.  

Alexander er veldig opptatt av penisen sin (eller “tissen min” som han kaller den), og hvordan den skal oppføre seg på hotellet. 

– Min tiss skal ikke inn et sted hvor en annens tiss har vært kort tid før, sa han alvorlig i forrige uke.

Les mer: – Gutta snørrer og griner


 

På mandag sjekket Martine L. inn som femme fatale, og takket være henne så føler Alexander seg som seg selv igjen. 

Den funker, Alexander. Den er i live. Den står.

Selv kan jeg ikke fordra ordet “ståtiss”. Det er det styggeste ordet jeg vet om og minner meg om en eller annen overpedagogisk helsesøster som skulle gå så jævlig i detalj om hvordan vi mennesker blir til. Er det mulig? Det er faktisk såvidt jeg klarer å skrive ordet. . 

G utta er også opptatt av Alexanders blendende utseende (og underliv?):

– Du må ha liten p*kk du, hvis ikke finnes det ikke noen rettferdighet i verden, sier Marcus. 

Men over til noe annet enn Alexanders ståtiss (det er serr siste gang jeg skriver det ordet). Martine L sjekket inn og knæbba Alexander under ukas parsplitt. Eller for å være helt ærlig, så var det planlagt. Den som ville ha Martine L som partner skulle sette seg ned på kne under parsplitten, og det gjorde Alexander. Delvis fordi de fleste tenkte at Soph ville klare et oppdrag bedre enn Martine L, delvis fordi Prins Alexander var lei av henne. Det siste er det vel ingen som vet. 

Alexander og Martine L koste seg i sengen (dog uten sex), og stemningen var god. Alexander fikk jo endelig ereksjonen tilbake og kan være med i spillet igjen nå som bekymringene for hans del er borte. 


Marcus endeløse babling og kreative konspirasjonsteorier legger ikke akkurat en demper på den voksende paranoiaen på hotellet. Uroen sprer seg som klamydia. Alle er helt på tuppa når det er klart for maskefest. 

De fleste er sikre på at Soph har et hemmelig oppdrag, fordi hun glor olmt på dem bak de blå maskefjærene, noe nervesystemene deres takler dårlig. Soph er ganske sikker på at hun skal klare å finte seg tilbake til  dobbeltsenga. For sikkerhets skyld tar de andre masken hennes og gjemmer den i buskene, i tilfellet det kan hindre et eller annet under spillets gang. Det viser seg at Soph ikke har noe oppdrag, men later som om hun føler seg skikkelig utenfor for å gi de andre dårlig samvittighet. Det ender med trøstende samtaler, og jentene ber om unnskyldning for ingenting. 

Onsdag under frokosten blir Martine sendt avgårde for å møte en gammel kjenning. Det viser seg å være Grunde-bassen, mannen med all kunnskapen han han skravler og skryter av så fort han får sjansen. Martine L og Grunde får et oppdrag. De må låse ham til en av jentene og velger dermed å splitte Martine J og Morten. 

Før Pandoras krever femme fatale ett offer. En av jentene må ut, og jentene må selv avgjøre hvem.  Alle fem får en leppestift hver og må kysse den av jentene de helst vil skal dra hjem. Til slutt står det mellom Soph og Andrea, som begge har tre kyss hver på kinnet. Det blir da femme fatale som må avgjøre. Martine L velger Soph. Grininga starter, og den er om enn verre enn forrige ukes maskuline tuting. Verst er det for Martine J som er helt utrøstelig. Grunde prøver å gi henne en klem, men hun trekker seg unna. 

På torsdag begynner en desperat kamp for den partnerløse Morten. Han må jo inn i dobbeltsengen igjen, men hvor skal han stille seg? Andrea virker som et åpenbart førstevalg. I så fall må sukkerklumpen Petter må reise hjem. Eller skal han rett og slett gå for Rebecca som står sammen med Marcus?

Rebecca fremstår som en svak og ufarlig spiller. Hun gråter, snufser og hulker på klingende svensk at hun bare vil at alle skal være på hotellet. Problemet er bare at det er den som fremstår som ufarlig man skal vokte seg vel for. Uten å egentlig være klar over det selv kan Rebecca faktisk være farlig, i kraft av å være blid og søt og holde seg litt i bakgrunnen. Hun fremstår ikke som noen trussel. 

Morten bruker torsdagen til å vingle frem og tilbake. Andrea står rakrygget bak sin sukkersøte bestevenn og sier:

– Jeg står ikke sammen med Morten. Jeg gjør det ikke. Glem det, Marcus, jeg har jo ikke snakket med ham en gang. 

Morten innser at for å få bli på hotellet, så må han stille seg bak Rebecca. Fair som han er sier han i fra til Morten i forkant. Marcus prøver seg på ulike muligheter for å få Morten til å bli, men den godhjertede kosebamsen ender med å ødelegge sjansene sine. Han tenker jo mer på Morten enn seg selv. Hvorfor kan man jo spørre seg om. Vi har sett det før. Folk som egentlig bare vil vinne hele shiten ofrer seg for kompisen (det var jo slik Peter Pilgaard vant Paradise). 

Rebecca velger Morten over Marcus på parsermonien, og Marcus må hjem. 

Snakkes til uka, paradisers!!

Uke 1: Gutta snørrer og griner

Vårens vakreste eventyr har nettopp startet, og jeg er redd for at jeg blir hekta denne gangen også. 

Hvis jeg skal oppsummere uke 1 med ett ord, så må det bli GRINING. Det er ikke jentenes fortjeneste at vi blir vitne til klamme følelsesutbrudd. Det er guttene som snørrer og snufser. Det er ikke noe rart. De får kjørt seg så det rister i hemoroidene. Jenter ruler nemlig første uke i paradis, og de bader i menn når det sjekker inn fem ekstra gutter. To partnere på hver. Hurra! Eller?


GIRLS RULE: Det er jentene som har makta første uka på hotellet. Skjermdump/TV3

Dette får selvsagt gutta til å bli små-paranoide og nervøse. 

-Tenk om det kommer inn fem gutter som ser like bra ut som meg, sier Alexander. Prinsen av Paradise, i følge ham selv. 

Svømmeren Grunde som til slutt må finne seg i å dele Andrea med brannmannen Joachim, oppsummerer det slik: 

– Han driver med flammer. Jeg driver med vann. Kanskje jeg klarer å slukke ham? 

Grunde klarte i hvert fall å slukke gnisten hos Andrea etter ganske kort tid.

Etter en stund blir det klart at det ikke er klikk i alle rommene. Rebecca ligger så langt unna Jonas som overhodet mulig. Andrea freaker av både Joachim OG Grunde som hun har som partnere: «Vi har INGENTING å snakke med hverandre om». Begge skal stryke og kose, i tillegg maser de hele tiden. 

– Men hva tenker du da? Har du bestemt deg?

Nei, for faen, det har hun ikke. Til slutt ender det med at Grunde er førstemann til å sjekke ut av paradis. Dette synes avholdsmannen er kjipt. Man skulle kanskje tro at Joachim da er helt i ekstase, men det er han ikke og grininga er et faktum. 

-Andrea ser på meg som en vannflaske. Hun drikker meg tom og kaster meg i søppelkassa, gråter han som stakkars begynner å få nok av hele «girls rule» uka. 

Og det er ikke bare det han griner for. Han griner for at Andrea ikke liker ham og for at han ikke får vist frem alle dansemovsa sine hvis han ryker. 

Etter Grundes fall, går det slag i slag. Jentene oppfører seg som noen hekser og gjennomfører lynsjeoppdragene sine med stø hender, og gutta faller en etter en. 

På onsdagen får jentene dra på båttur for lukse seg litt ekstra. Der fisker de opp en kiste fra havbunnen som bestemmer skjebnen til tre av gutta. En blomsterkvast, et dødninghode og et nøkkelknippe. Blomsten er en fredning, dødninghodet betyr exit og nøklene låser to av deltakerne til hverandre. 

På Pandoras blir det full oppstandelse når jentene velger å gi fredningen til «down to earth» og superkoselige Marcus. På mange måter minner Marcus meg litt om Stian alias Staysman, du vet goingen som alle vil ha som venn, fordi han er en trygg havn i all galskapen.  

Man kan ikke stole på noen, bortsett fra Marcus. Trodde jeg. 

Etter at Petter ble låst til Andrea, begynte Joachim å gråte igjen. Men verst er det for Jonas. Han får dødninghodet og må hjem umiddelbart. 

Da er det bare Mathias og Joachim igjen uten partner. Og gutta får et oppdrag: Klarer en av dem å tuske til seg blomsterkvasten til Marcus og legge den på bardisken uten å bli oppdaget, så får den personen bli. 

De blir helt ko-ko av hele utfordringen. Marcus tviholder jo på kvasten som begynner å likne en sliten mopp. Ingen av dem klarer oppdraget, og jentene bestemmer at det er Joachim som må dra hjem. 

Det er klart for årets første parsermoni. Marcus med fredningen dolker Haakon i ryggen og stiller seg bak Rebekka til alles forskrekkelse. De trodde jo det var Kevin bak Sofie som skulle ryke og reise. 

Nå er det Marcus som begynner å grine. 

-Måten dette ble gjort på er så stygg, forteller han lavmælt, mens øynene fylles med saltvann. 

Og for et magaplask det blir når vi skriver paradise-historie. De to siste, Haakon og Mathias stiller seg bak Sofie som dermed har tre gutter bak seg. Haakon vil ryke ut som en god venn, sier han, noe som gjør at Marcus begynner å grine ytterligere. Sofie er til å stole på og velger Kevin. Dermed er det over og ut for Haakon og Mathias. 


HISTORIE: Tre gutter bak Sofie – noe slikt har aldri skjedd før. 

Sees til uka, paradisers! Da er det jentes tur til å kjenne på paranoiaen!

 

Parsermoni