Uke 6: – Jeg håper at alle kliner med alle og at det blir en helvetes kaninpuling på hvert rom

SKAM- uken er et faktum på Pærra. Hele herligheten forvandles til Paradise Videregående skole. Og de mangler en elev. Inn kommer Tele. Økonomistudent og lærervikar. Kan det bli mer liv her inne nå, tro?

– Kan det ikke komme inn en jente som lager litt liv, så det blir litt sex her, sier Alexander med Bergens-dialekt, sensuelt og mykt til kameraene. 

Tele plukker ut Morten og Petter som de kjekkeste gutta inne på hotellet. Sorry, Alexander. Tele blir kjapt presentert som hotellets Nora. 

De andre får også roller i SKAM-universet. Noen er mer happy enn andre. Martine L (under) er Chris. Alexander har fått rollen som Penetrator-Chris, noe som passer fint, siden de to drar på telttur både støtt og stadig. Lakenet henger de rundt seg, via et dyrehode på veggen, derav navnet “telttur”. De er dog de eneste. Det er lite kos å spore på de andre rommene. 

Etter litt romstering, hyling og skriking og klaging i forhold til rollene de har blitt tildelt, er det klart for hookefest. 

– Jeg håper det blir sånn at alle kliner med alle og at det blir en helvetes kaninpuling på hvert rom, sier Kevin.

Chris og Penetrator-Chris står for all hookingen. 

Noora (Tele) har fått et oppdrag: Få Wlliam (Petter) til å bli din partner. Samtidig sier Petter til Andrea at hun kan stole på ham. 

– Det er en del av meg som har lyst til å bytte ut Andrea med Tele, fordi hun har helt syke pupper, sier Petter. 

Og han blir bønnhørt. Under frokosten på tirsdag, får gutta et brev om at de skal bestemme hvem som blir Noora (Teles) nye type. Det skrikes hyles og hoies, og testosteronbarometeret fyker til værs. 

Hvem blir Nooras (Teles) nye type? Det gjenstår å se. 

Morten og Soph har begynt å spille skittent. De later som om de ikke liker hverandre for å få folk til å tro at de stiller svakt som par. Soph går for Oscar-statuetten og setter opp en trist mine under ukens parsplitt.

– Alle vil ha meg ut, sier hun trist.

– Det blir fremstilt helt feil. Vi er verdens beste gjeng, vi tar godt vare på hverandre, sier Sofie.

– Spillmessig står jeg alene, retter Soph seg selv. 

Og hvem blir så splittet? Jo, Morten og Soph. Morten havner dermed på rom med Tele. 

– For en overraskelse, sier Soph sarkastisk.

Men alt er jo skuespill. Kevin sin radar er på, og han tror ikke et sekund på Sophs teatralske oppvisning. Han mener at det definitivt er noe som ikke stemmer.

– Vi kan ikke spille med Morten, så lenge Soph er her, sier Kevin bestemt.

Kevin og Sofie har nemlig vurdert å spille med Morten, fordi de jo er høvdinger i hver sin leir, så hvorfor er de egentlig fiender når de kan marsjere inn i finalen sammen? 

Etterhvert er det klart for jentevors og guttevors. Gutta lager en skikkelig saus av vann, kroppsvæsker, sjampo og badekarmoro.


Hos jentene er det mer “hvem av gutta har egentlig størst tiss?”

– Morten

– Petter

– I hvert fall ikke Petter, sier Andrea.

Kevin er i farta igjen. Den fyren har et veldig naturlig forhold til kropp, kjønnsorganer og alt som er. Mer jovialt blir det ikke. Derfor er det null stress for ham å daske sin edlere deler mot en stolpe på hotellet for å underholde de andre midtveis i festen.

Dagen derpå er det klart for guttetur. Gutta skal stikke til stedet til Jonas for å henge og ha gutteprat. Girlsa henger på hotellet. 

– Soph trodde vel at hun skulle få en fordel igjen. Vel, slutt og sende deg selv på solo. Dette synes jeg egentlig er litt morsomt, sier Andrea med sin Vilde-stemme.

Vel ut av hotellet er Aleksander i slaget igjen.

– På guttetur kan vi snakke om sex og puling. Vi er litt låst der inne, fordi jentene er så kjedelige, sier han. 

– Jentene er drittkjedelige, sier Petter.

Jentene derimot, synes gutta er barnslige. 

– Jeg er så lei av de barnehagegreiene. Petter er som et barn, sier Soph.

Så dundrer det inn et brev, eller en melding som det jo heter denne uka. Noora (Tele) må få William (Petter) til å låse seg til henne så fort som mulig. Da er de nemlig trygge under torsdagens parseremoni. Hvis ikke det går, er hun on her own. Grøss. Noora (Tele) skjelver i bikinien i det hun sender en rumpeslikkende sms til William (Petter).

– Du er den kjekkeste gutten på hotellet. Bla, bla, bla.

Vil det funke, tro?

William (Petter) blir helt fjern, trist, rar og melankolsk i det han leser meldingen fra Noora (Tele). Pupper eller pålitelighet i forhold til Andrea? Det er spørsmålet.

Petter, jeg oppfordrer deg til å tenke med riktig hode for å ha en god fremtid på Paradise. 

Det gjør han ikke. Han velger Noora (Tele) over Vilde (Andrea). Puppene vinner. Biologi over intellekt. Pærra i et nøtteskall. Hvorfor velger han å sette sin trofaste partner i fare, og i stedet redde en ny jente han ikke kjenner?

– Jeg skal forklare deg alt, sier Petter til Andrea.

Hun sender ham et drepende blikk og svarer syrlig:

– Det GLEDER jeg meg til. 

Petter, Petter, Petter, hva har du gjort? 

– Skuespillet har lønt seg, sier Soph. 

Så er det klart for Pandoras. 

Vil Kevin dra på telttur med Henotte? Svar: Skulle gjerne gjort det. Kjempehyggelig. 

Petter vil ikke stå med Andrea lenger. Svar: Jeg vil stå med Andrea. Jeg tok en dårlig avgjørelse i dag. 

– Petter tenker ikke. Hva gjør han her inne, sier Sofie. 

Torsdag er det klart for eksamen. 

Hvor lang er en gjennomsnittlig erigert penis? Svaret er 13,1 cm. Da vet vi det. 

Hva heter Norges høyeste fjell? Galdhøpiggen

Andrea og Kevin vinner glatt. De får cava i premie. Så er det rett på spillet igjen. 

– Nå kan jeg ta hevn eller spille med Det hvite hus, sier Morten og sikter selvsagt til den gangen Petter sendte hans partner Rebecca på hodet ut av hotellet. 

Igjen koker det ned til biologi (rettferdighet/hevn) eller det man kommer lengst med i 2017, nemlig intellekt og smartness. 

I mellomtiden maner jentene opp til kamp for å få ut Soph.

– Soph er en klegg. Hun skaper så dårlig stemning her inne. Hun må ut. Morten må skjønne det, sier Sofie.

– Sofie styrer alt her inne. Nå kan hun få kjenne litt på hva det vil si at dem man henger med her inne ryker, sier Soph alvorlig. 

Soph fotfølger Morten gjennom dagen. Det gjør ham klin kokos i hodet. Det hvite hus eller siste rest av La Familia som ingen egentlig vil ha der? Hva skal han velge? Det kan se ut som om det er gruppa mot Soph. 

– Man må tenke lenger enn neste uke. Det er sånn man overlever her inne, sier Morten. 

– Soph ryker, sier han. 

– Hun må få vite det før parseremonien, sier Sofie. 

Soph tar til tårene når hun får høre at de planlegger å dolke henne i ryggen. 

– Jeg vil ikke snakke med noen av dere nå, sier hun gråtkvalt. 

– Ingen sender meg hjem i dag. Det kommer til å bli en seremoni ingen har sett før, sier Soph til kameraene etter at hun har summet seg litt. 

På parseremonien kommer oppdraget til Noora (Tele) frem. Hun hadde jo et mål om å få William (Petter) som partner. Andrea ler hjertelig ved tanken på at han har gått rett på limpinnen. Hun synes definitivt dette er litt stas. 

 Alle jentene finner seg sin partner. Soph står igjen alene, men sier:

– Jeg kommer ikke til å velge meg noen partner. Jeg sender meg selv hjem, sier hun.

Triana blir paff. De andre blir paffe. Morten svetter. Vil Soph røpe alle detaljer og alt de har snakket om, planlagt og hvisket om før han bestemte seg for å joine Det hvite hus bak hennes rygg?

Dette har vel ikke skjedd siden Are sendte seg selv hjem, og Iselin brast ut i gråt, mener jeg å huske. 

– Dere spiller ganske hardt her inne, når slike ting skjer, kommenterer Triana.

Men det er ikke noe å gjøre med. Soph vender nesa hjem, uten å klemme noen. 

Det skåles for Soph, selv om det virker som om de fleste er enige om at hun sprer negativ energi inne på hotellet. 

I morgen er det en ny uke, paradiseres, sees da!


 

Uke 5: Jeg kunne ikke smile, fordi de hvite greiene i ansiktet gjør tennene mine så gule

Det er påske på Pærra, og tradisjonen tro snakker vi krim. Eller mord, død og utsjekking. Spørsmålet er bare hvem, hvorfor og om hun klarer å holde maska. De to alliansene har vært litt daffe den siste uka. Men nå får vi en påskekylling i trynet. 

Det hele startet med Rebeccas utsjekking forrige uke. Før hun pakket kofferten for godt, så fikk hun nemlig anledning til å gi en valgfri gutt et oppdrag. Klarte han dette, ville han få en stor fordel. Før vi rekker å gruble noe mer på hva som “skurrer, strutser eller fisker i mosen”, så er det ny uke. 

Alle deltakerne blir tildelt påskeroller, og hotellet blir til en 1800-tallets utgave av seg selv. Ordfører, baker, stuepike og husfrue. Gjestene løper rundt i sine nye kostymer. Så sjekker Andrè inn. Bam.

Første oppdrag: Sende hjem en gutt dagen etter

En smule “jeg er for digg for denne verden”- holdning til tross; deltakerne liker ham, og han liker dem. Særlig Grunde, sier han først, men det er mulig at taktiker, strateg og skravlebøtte Grunde blir for mye for ham. For etterhvert viser det seg at det er søte Kevin og Petter han vil spille med. Godguttene. Det blir uansett fest, og borgermester Grunde ønsker velkommen. 

Les mer: Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
Les enda mer: Gutta snørrer og griner

– Jeg var så gira. Jeg danset før jeg hadde begynt å drikke, også kommer dette brevet, sier Martine L til kameraene. 

Paradise-kjæresten hennes, som også har tafset på Martine J blir myrdet. Det er serr full oppstandelse når brevet kommer. Deltakerne springer hysterisk fra rom til rom, hvem kan det være?? Så kommer de inn på rommet til Aleks og Henriette, og der er bildet hans dekorert med et digert rødt kryss. 

– Helvete, skriker Morten som ser hele La Familia – alliansen bli skylt ned i do. 

Først Grunde (som kom inn igjen), så darling Soph, så darling Rebecca og nå darling Aleks, kjæresten hans minus sexen. Hva skal han gjøre nå? Hvordan skal det gå med Morten?

– Alle jeg er knyttet til forsvinner ut en etter en, gråter han. 

Grunde og Morten griner Niagarafossen, Martine L har tatt av seg sminka. Hun vet bedre enn å få trynet fullt av maskara, antagelig. Det snørres, tutes og grines enda mer. Grunde klarer ikke å gå å legge seg. Han sitter oppreist i sengen og lar tårene flomme, med en hånd på den dyneinntullede kroppen til Martine J som med alt som kan opprives av kroppsspråk viser at “nå får du ta deg sammen”. I sovende tilstand. Godt gjort. 

Dagen etter er stemningen temmelig groggy. Hvem er morderen? Morten hyler hysterisk opp om at ha skal finne den skyldige. Jentene samler seg på ett av rommene, og skylden peker mot Grunde. Andrè er også inne på den tanken, og utover dagen avhører han gutta en etter en. 

Spør du meg, er det det manglende empati-genet utad som sørger for at mistanken blir hivd Grundes vei. Keep your enemies close, vet du Grunde. Se bare på morderen. Han går jo rundt som en mannlig jomfru og fremstår som uskyldigheten selv. Det lønner seg åpenbart ikke å være høylytt og stor i munnen til enhver tid. 

Etter hvert samles de til en avsløringsseremoni. Grunde blir pekt ut som morderen av Andrè. 

Men før vi får avsløringen, kommer den myrdede Aleks sprell levende frem til Triana. Nå skal det avsløres hvem som myrdet ham. 

– Jeg kunne ikke smile, fordi de hvite greiene i ansiktet gjør tennene mine så gule, men det var så herlig å se alle igjen, sier Aleksander til kameraene. 

– Jeg er ikke morderen, sier Grunde trist, på spørsmål fra Triana om det er ham. 

Hvem er da morderen?? Jo, det er søren meg KEVIN. Søte, snille godgutten KEVIN. Jentene måper, men Morten måper ikke. Han har nemlig visst dette hele tiden, påstår han. 

– Det har ikke vært lett å skjule det, kan han informere om.

Særlig. Kevin har talent for å lyve. Pokerfjeset hans avslører ikke en mine. 

Fordi han har sluppet unna med mord, får han ett gullegg som representerer en stor fordel. 

Så får Andrè det umulige valget: Hvem skal hjem, Grunde eller Aleksander?

Til tross for at Andrè lovet Grunde at han står trygt, så velger Andrè å beholde Aleksander. Brutalt. 

Etter seremonien samles de i loungen. Alliansene er på mange måte standfestet etter dette, og vissheten om at det er game on, ligger som en tett tåke over gjengen. 

Mens alt dette foregår inne i den deilige luksusen, så er det også drama på utsiden, uten at deltakerne vet noe om det. To jenter får muligheten til å kjempe seg tilbake til hotellet via en quiz om Paradise Hotel, smakekonkurranse og en bokstavlek som går på tid. Den med kortest tid totalt vinner. 

De to jentene er Rebecca og Soph!! Vææææ, kanskje Morten får bensin på bålet til La Familia- alliansen igjen???

Bildet sier vel sitt om hvem som er vinner? MEN Rebecca får en ny sjanse hun også. Hvis hun klarer å stjele gullegget til Kevin uten å bli oppdaget og ta det med ut av hotellet, så får hun sjekke inn på torsdagens parseremoni. Hun får utdelt et kyllingkostyme lik de andres og går i gang med oppdraget, men mislykkes etter å ha rasert  ett hotellrom og ikke klart å få med seg gullegget. 

Soph får brev til frokosten og velger Morten som sin date. De to har et latterlig påskeskirenn i sanda, før det blir alvor. Sophs lovelife står opp fra de døde, og Morten får muligheten til å bli låst med Soph ut uken. De kjører på og kan puste lettet ut foran kveldens seremoni. 


Samtidig forteller Kevin om gulleggets fordeler. Han har mulighet til å gi en jente en fredning, noe som betyr at heller ikke hun trenger å grue seg til kveldens parseremoni. Kevin gir den til Martine L. 

Uæææ, plutselig får Martine J og Henriette pækker’n. Hva skal de gjøre nå? André virker som den eneste muligheten, for det er jo klart at Martine L går til Aleks som hun har hatt kjærlighetssorg over siden den luringen sengehoppet over til hennes navnesøster, Martine J. Men når jenta med fredningen går bak ham, har han plutselig savnet å “ha henne i armkroken”. 

Andrè får to jenter bak seg, både Martine J og Henriette. Han velger Henriette, men tror vi på det valget? Andrè er en luring. 

Hvor lur han er får vi se til uka, paradisers!!

Uke 4:- Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom trøste Rebecca etterpå. Spar meg!

Det siste vi hørte fra Sunny som røk ut forrige uke, var at han skulle peke ut de to sterkeste kvinnelige spillerne. Han plukket glatt ut Martine J og Sofie. Det innebærer at de blir ledere for hver sin allianse, som er temaet for uka. De kan altså pusle rundt på parene på hotellet som de vil, men det er jo ikke særlig strategisk, så vi ender opp med to allianser som minner mistenkelig om noe vi har sett før:

La Familia: Martine J, Grunde, Morten, Aleksander og Rebecca

Det Hvite Hus: Sofie, Kevin, Andrea, Petter og Martine L

Det sjekker inn en ny kvinnelig gjest denne uka, og det er Henriette fra i fjor. Vet ikke om dere husker henne, men hun ble kicket ut før spillet var i gang, fordi ingen av gutta valgte henne som sin partner. 

Les mer: Soph gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
Les enda mer: Gutta snørrer og griner


FOTO: Rune Bendiksen/TV3

Nå er hevnen søt, og lagene må krige om å vinne Henriettes gunst, fordi hun kommer med fordeler (bortsett fra puppene). Det laget hun står med på slutten av uken er safe, noe som først betyr at det er boss Mortens mafialiknende hierarki som må kvitte seg med et medlem på torsdagens parsermoni. Henriette velger nemlig Det Hvite Hus etter tidenes mest tragiske appell fra Morten. 

– Vi er La Familia og vi er den gamle gode gjengen. Bla, bla, bla. Vi står sammen og vil ikke ha inn nye.

Det er hva jeg kaller taktikk. Samtlige andre, tenker: Hold kjeft, Morten. 

– In your face La Familia, sier Sofie lurt

Grunde den dårlige taperen, blir mer og mer irritert. Særlig da Det Hvite Hus får brev om at de skal på teambuilding-tur på onsdagen. 

– Får håpe det blir en standard bedriftstur hvor alle drikker seg dritings og begynner og krangle, sier han surt til kameraene.

Etter en sprø omgang med høner og løvebamser som må fraktes over en elv i et heseblesende rotterace med Kong Halvor som leder, er det rett tilbake til hotellet. Det blir klart at La Familia skal på Pandoras alene sammen med Henriette. Der får de muligheten til å berge hele La Familia ved å få Henriette over på sitt lag, samt en annen jente fra Det Hvite Hus. De velger Henriette og Sofie, og det blir klart at det nok er Rebecca som ryker. Uten særlig protester fra noen av de peneste guttene, tar Martine J valget. 

Snakk om å være en samlet familie, du. De kjører altså stakkars Rebecca rett ut i grøfta for å berge seg selv. Så close var den såkalte familien. 

Det Hvite Hus er i sjokk over avgjørelsen.

– Jeg er helt, helt, helt i sjokk, jeg har ikke ord en gang. Det er så latterlig. De står der og kaller seg for La Familia også sender de den ene i alliansen sin hjem, sier Sofie. 

– Morten har alltid vært redd for å måtte velge mellom meg og Martine J. Nå slipper han det, sier en gråtende Rebecca til kameraene. 

Morten er med andre ord en pyse, når alt kommer til alt. Han turte ikke å velge mellom Martine J og Rebecca. Snakk om å stikke av med halen mellom beina når det virkelig gjelder. 

– Hadde du vært mann nok, hadde du kommet til meg og pratet til meg. I stedet er det Det Hvite hus som trøster meg, glefser Rebecca til Morten. 

– Det eneste jeg vil er å ha Rebecca her. Jentene sa at vi måtte tenke på oss selv og går rundt og sier det. Men det stemmer ikke. Jeg føler det ikke sånn, sier han. 

Grunde er av en litt annen oppfatning.

– Vi sleiker ræva til Henriette i to dager. Så skal vi liksom sitte her og trøste Rebecca etterpå. Spar meg, liksom, sier han eplekjekt. 

Stemningen dagen derpå er ikke noe særlig. Bortsett fra for Grunde da, som er i toppform. Han slafser i seg egg og bacon som om ingenting har hendt. Temmelig pussig med tanke på at han sleit som bare faen med å komme inn i gruppa selv. 

Hva har så kosedyret Aleksander bedrevet uken med? 

– La oss ha årets første Paradise-sex, Aleksander, hvisker Martine L til ham før de skilles i hver sin allianse. 

– OK, svarer han. 

De to hopper i høyet med kameraene som tilskuere. 

Etter dette hopper den glade og dovne kaninen videre og finner tonen med Martine J.

De to kysser, koser og klemmer, så fort de får sjansen. 

– Jeg trives med å sove litt rundt omkring på hotellet. Martine J er veldig snill med meg, og vi koser og kysser mye. Det er deilig. Aleksander må pleie både utseende, hjertet og psyken, sier han. 

Hva Martine L synes om disse stuntene, vet vi ikke. Men det eneste vi vet er at absolutt ingen koser med Grunde, hotellets store skravlebøtte og taktiker. 

Morten begynner å bli desperat. Han fyker rundt med halen mellom beina og håper at Kevin skal redde Rebecca på kveldens parsermoni. Han har ikke en sjanse mot Martine J når det kommer til psykisk styrke. Denne dama vet hva hun vil, og viljestyrke sitter altså ikke i sixpacken. Sorry. 

– Morten sier at han ikke vet hva han skal gjøre til uke hvis Rebecca ryker og bla, bla, bla. Men det er La Familia som satte henne i denne situasjonen, sier Kevin. 

Det er klart for parsermoni. Petter elsker Rebecca, men er partner med Andrea. Kevin gav klar beskjed til Rebecca om at det ikke er nødvendig å stille seg bak ham. Petter har ikke vært like klar der, noe som bekymrer Andrea veldig. 

Men det viser seg at hun kan stole på ham. Etter en intens parsermoni hvor følelsene ligger tykt utenpå folk, velger Petter Andrea som sin partner. 

– Har ikke dere en avtale, sier Triana. 

Og jo, det stemmer. Petter forsikret Andrea før seremonien om at hun kan stole på ham, og at han aldri ville valgt noen bare fordi Morten er desperat. 

Det blir altså Rebecca som må sjekke ut. Før hun går får hun et brev, der hun har mulighet til å sette en av guttene i fare ved å gi ham et oppdrag. Klarer gutten hun velger oppdraget derimot, får han en stor fordel. 

Hvem dette blir får vi vite i påskeuka, paradiseres!!

Uke 3: – Det er første gang jeg har runket til et bilde av Martine L. Tulla. Jeg har gjort det hjemme.

Denne uka kjører vi vanlig Paradise-uke, men det er like mye styr for det.

Etter at Grunde kom inn og ble låst til Martine J, ble det klart at hun ikke er Grundes største fan. Hun later selvsagt som at alt er i sin skjønneste orden foran de andre. Så mandag før innsjekk, samler jentene seg til bønn. 

– Kjære Paradise-Gud. Vær så snill og la det sjekke inn en ny kul fyr til Martine J.

De blir bønnhørt. Inn sjekker Sunny fra Skjetten. Han legger ikke skjul på hvor kul han er og flasher sin eplekjekke side i det han selvsikkert slentrer inn på hotellet. Martine J blir med en gang oppmerksom på ham og foreslår seg selv som guide, for å bli bedre kjent med ham og fortelle sin versjon av ståa på hotellet. Sunny skal inn i hennes seng. Det er det ingen tvil om. 

– Hva Grunde vet eller ikke vet, det bryr jeg meg ingenting om. Jeg er her for å vinne, sier Sunny til kameraene.  

LES MER: – Sophie gav meg ikke ståtiss, men det gjorde Martine L med glans
LES ENDA MER: – Gutta snørrer og griner


FOTO: TV3
Kvelden rundes av med toga-fest, og rolige, søte Kevin får vist seg fra en frekkere side. Ikke vet jeg om det er drinkene eller togakostymet som gjør at det rasler i ballene, men det gjør det. Etter litt å drikke er det full fart. Han får kyss, klapp og klem av jentene og kliner med nesten samtlige. I tillegg flasher han underlivet uten blygsel av noe slag. Her er det en som har fulgt med i seksualundervisningen. 

– Alle har et kjønnsorgan, og jeg er ikke flau over å vise det frem, kommenterer han pedagogisk. 

Det er jo faktisk helt sant.

– Jeg har sett penisen til Kevin hundre ganger. Det er ikke noe big deal, ler Sofie blidt. 

Det er også sant. Selv blir jeg kjempeflau hvis en av kompisene mine insisterer på å kle av seg på vors. Her har jeg definitivt noe å lære. 

Dette er også kvelden hvor Aleksander ruller seg i lakenene med Martine L. Problemet er at det kun er “litt” action. Delvis:

– Min penis var litt inni. Men jeg kom ikke, sier han blidt. 


FOTO: TV3
Dagen derpå er det klart for parsplitt. Sunny vet hvor han skal, og Martine J vet det utmerket godt, hun også. Sunny stiller seg bak henne. Grunde tar det med fatning, men kommenterer at han er lei av å føle seg utrygg. 

Onsdag morgen før Pandoras får Grunde en mulighet til å ta med seg en av jentene på date. Han velger Sofie, fordi Sofie er en bra og oppegående dame. Verken Kevin (partneren til Sofie) eller Martine J (partneren til Grunde) skjønner en dritt. 

– Sofie ville aldri backstabbet meg. Hva tenker han på? undrer Kevin.

– Hvorfor velger han Sofie? Nå lar han jo meg være alene med Sunny en hel dag. En stor tabbe, konkluderer hun. 

Men Grunde er en taktiker og tar ikke feil her. Det er jo ingen hemmelighet at han har stått litt utenfor i gruppa, og at jentene har vært usikre på ham. Sofie er en fair spiller og hans mulighet til å komme nærmere de andre og vise hvem han er i større grad. Det er akkurat det som skjer. Sofie forteller de andre at de nok har tatt litt feil av Grunde. Andrea klemmer ham og ber om unnskyldning for at hun kastet ham ut. 

– Vi er venner igjen, forteller hun blidt. 

På Pandoras er det full fart. Vil Martine J egentlig ligge med Kevin? Hvem spiller Morten med egentlig? Alle gir mer eller mindre vage svar på komplekse spørsmål. 

Hva skjer så med sexguden vår denne uka?

Aleksander, Aleksander, Aleksander. Han er i vinden igjen. Forrige uke var penisen hans i fokus her på bloggen, da han gjentok ordet “ståtiss” i det uendelige. Denne uka får han den tvilsomme prisen “Årets første paradise-sex”. Ikke at det er en sensasjon akkurat. Han kom jo ikke denne gangen, og dermed er vi like langt. Å runke eller ikke runke, det er spørsmålet. 

Det er mye som er viktig når man har sex, men det viktigste:

– Det er bare å peise på til hun kommer. Jeg blir så glad når jeg får en jente til å komme, sier han. 

Vi liker menn som tenker sånn. Bare husk at det er klitoris som gjelder, Aleksander. Pumpesex uten å touche innom klitoris er ikke greia. 

Petter er ikke noe bedre. Martine setter seg på ham og det sørger jo for at ting skjer. 

– Det er første gangen jeg har runket til et bilde av Martine L. Bare tulla. Jeg har gjort det hjemme, hvisker han lattermildt. 

Alt hva Instagram-stjernen må gå gjennom. Martine L har i skrivende stund 122.000 følgere, så de fleste deltakerne visste hvem hun var fra før. 

Før parsermonien er det full paranoia på hotellet. Martine J hadde i utgangspunktet tenkt å gå for Sunny, men Morten overbeviser henne om at Grunde er rett mann for å bli, etter at Martine J betror ham at Sunny har sagt at dersom hun ikke velger ham, så kommer han til å avsløre at hun bad om å bli splittet fra Grunde, og da er jo hun utrygg neste uke. Grunde kan vel ikke stole på henne etter dette, kan han?

– Han trur deg, Martine. La oss få han og den lille bicepsen hans ut herfra, raser han. 

Og den lille bicepsen må reise hjem, etter en nervepirrende parsermoni hvor Martine J virkelig får svi for at hun vingler frem og tilbake, hit og dit. Hun har til og med sagt til begge gutta at de kan stå trygt bak henne. 

Grunde is our man. Hatten av for ham. Først ble han kastet ut av Andrea, så kom han inn igjen og ble låst til Martine J, så ble han kastet på solo av Sunny også kom han inn i dobbeltsengens lune farm, takket være Morten som styrer hele greia. 

Intrigene vil ingen ende ta, paradisers!! Sees til uka!!